Řekl mi jiným jménem

Anonymní
8.12.20 22:49

Řekl mi jiným jménem

Ahoj,

partner mi dneska řekl jménem své ex a silene jsme se pohádali. Řekl mi ze s ni byl 10 let a ze se to proste stane. My jsme spolu 2 měsíce. Ale upřímně - není to spis proto ze na ni mysli a porad ji miluje? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
8.12.20 22:51

Promin, ale 10let je už dlouhá doba, zamrzí to, chápu, ale po 10ti létem vztahu se nedivím, ze mu to ujelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.12.20 22:53

K tomu jestli na ni mysli/miluje. Nevím jak dlouho jsou od sebe, ale jestli to neni dlouha doba, verim že si na ni prostě ještě casto vzpomene :nevim: nějaká činnost, místo, situace atd atf co mu ji pripomene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.12.20 22:54

Udělat scénu kvůli přeřeku po osmi týdnech chození? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.12.20 22:56

Udělej ještě jednu naprosto zbytečnou scénu a už se nebudeš muset bát, že tě osloví jakýmkoliv jménem ;). On má po deseti letech zažitý vzorce a ty jsou někdy silnější než reálný život. Tohle se po dlouhodobým vztahu stává skoro všem.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
8.12.20 22:56

Stalo se, jak dlouho je od rozchodu? Ty ses nikdy nespletla, že bys řekla někomu jiným jménem? Jestli chceš ve vztahu pokračovat, neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
14609
8.12.20 22:57

10 let vs. 2 měsíce. Přemýšlejme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 22:58

@MrsNorris já scénu neudělala, řekla jsem ze mě to zamrzelo a on ze delam z komára velblouda, pak jsme se až pohádali :lol:

No oni jsou od sebe tak 4 měsíce, možná 5. Svým způsobem odešel za mnou ale jejich vztah byl už téměř skončený, spali jsme spolu poprvé až když byl odstehovany a kdyby mě nepoznal tak se to stane také, nebyla jsem důvod, jen se to asi urychlilo.

Já vím ze 10 let je 10 let ale bojím se aby ji se mnou nejak nesrovnaval a nakonec si nerekl ze byla lepší :?

• Citovat
  • Upravit
213
8.12.20 22:59

Já jsem včera řekla partnerovi jménem mého bratra. A opravdu mám k bratrovi čistě sourozenecký vztah :lol: Nehrotila bych to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.12.20 23:03
@Anonymní píše:
@MrsNorris já scénu neudělala, řekla jsem ze mě to zamrzelo a on ze delam z komára velblouda, pak jsme se až pohádali :lol:

No oni jsou od sebe tak 4 měsíce, možná 5. Svým způsobem odešel za mnou ale jejich vztah byl už téměř skončený, spali jsme spolu poprvé až když byl odstehovany a kdyby mě nepoznal tak se to stane také, nebyla jsem důvod, jen se to asi urychlilo.

Já vím ze 10 let je 10 let ale bojím se aby ji se mnou nejak nesrovnaval a nakonec si nerekl ze byla lepší :?

No tak to je jeste celkem kratka doba.
A hlavně jde spíš jak čtu o tve strachy a obavy, za ty on ale nemůže ;)
Jestli byla lepší ona nebo budes ty asi nema cenu řešit od ni odešel, je s tebou.
Neřeš ptákoviny a treba vam to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
8.12.20 23:03

Prostě síla zvyku, netřeba ho pranýřovat, aby pak opravdu neřekl, že byla lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 23:08

Ty vole, mně se to taky jednou stalo…ale měla jsem mega štěstí, protože můj bejvalej měl v příjmení slovo, myš' a tak když jsem ho chtěla důvěrně oslovit, říkala jsem mu Myško, pak jsme se rozešli a já si brzy našla jiného a jednou mi z pusy vylitlo to oslovení, Myško', úplně ve mě hrklo…on byl a pořád je naštěstí Michal, tak mu to asi nedošlo, ale já bych ho takhle nikdy neoslovila :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1573
8.12.20 23:14

,,sláva" chlapům, kteří všem holkám říkají kočičko, pusinko, lásko atd. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
8.12.20 23:20

Ještě, že se milenec jmenuje stejně jako manžel, ještě by mohl řešit, že mám víc ráda manžela :think:

• Citovat
  • Upravit
331
8.12.20 23:27

Pokud to bylo jen to přeřeknutí a žádné další věci, tak bych v tom nic špatného neviděla. Deset let je dlouhá doba, prostě zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová