Řekl mi jiným jménem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
8.12.20 23:31

@evulinda79 tátův kamarád zásadně chodil s Helenami, někdy i několika naráz. Zvedal telefon (v té době samozřejmě klasický, bez displaye a jiných vymožeností) se slovy „ahoj Helenko“ a holky se tetelili blahem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
8.12.20 23:43

Otčím rikal vsem svym zenskym od mladi „Bohousi“… zrejme nejlepší strategie :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.20 00:02
@Angie87 píše:
Otčím rikal vsem svym zenskym od mladi „Bohousi“… zrejme nejlepší strategie :nevim: :mrgreen:

No ty v*le :lol:

Jo a stalo se mi to taky. :oops: Byla jsem s ex asi 12 let a krátce na to jsem začala nový vztah. Řekla jsem mu jménem bývalého, teda zarazila jsem se uprostřed jména..ale zakecat to už nešlo, jméno mají úplně jiné a nešlo to ani zakamuflovat do nějaké přezdívky :mrgreen: Tak jsem se zkrátka omluvila s tím, že jsem se prerekla no. Partner to pochopil, ale určitě ho to taky zamrzelo :oops:

• Citovat
  • Upravit
1603
9.12.20 00:03

Ježíš to mě se stalo tolikrát. S nebožtíkem jsem byla 12 let. A co se mi stává, že dceři říkám jménem naší feny 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
9.12.20 00:10
@Ebixa píše:
Ježíš to mě se stalo tolikrát. S nebožtíkem jsem byla 12 let. A co se mi stává, že dceři říkám jménem naší feny 😂

Když jsem u rodičů a chci něco okřiknout vyjmenuju naše psy, jejich psy, jména sester a aktuálních dětí co tam jsou, postupně se trefím ;))

A nebo šéf, zásadně mu vykám. Ale jak jsem běžně zvyklá všem tykat a náš vztah je hodně osobní, tak v rozčilení přejdu na tykání přestože to není tykání jemu, ale ta chvíle kdy musím honem něco říci :)

• Citovat
  • Upravit
3796
9.12.20 00:12

Já všechny partnery oslovuji zásadně Zlato. A nikdy jsem se nepřeřekla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.20 01:36
@Anonymní píše:
Ahoj,partner mi dneska řekl jménem své ex a silene jsme se pohádali. Řekl mi ze s ni byl 10 let a ze se to proste stane. My jsme spolu 2 měsíce. Ale upřímně - není to spis proto ze na ni mysli a porad ji miluje? :(

Twl. To se mi stávalo, proto už jménem neříkám.. Mě se plantaji i děti, malému říkám jménem prostředního atd. Takže je mladej, malej a mimino a hotovo :mrgreen: :lol: když jsi s někým 10 let, prostě se to jméno vzije a hotovo. Pokud to tak neřekl při sexu, tak nehysterci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
9.12.20 02:03

Je to nepříjemný, když se splete, ale v tomhle ho nemůžeš obviňovat, rozhodně ne teď. Myslim, že důvod k takovým závěrům bys měla mít třeba za rok, dva třeba pět, to už by si asi měl odvyknout, co myslíš? Takhle pak můžeš mít závěr, že na ni stále myslí, je lepší a podobně…tohle je fakt krátká doba, kord jestli si ho naštvala..tak mu to ulítlo, mrzí to, ale odpusť..teď rozhodně..

Jinak můj taťka, když nás chce pojmenovat..tak vyjmenuje všechny členy, vnoučata, psíky na zahradě :D a stejně mi kolikrát řekne jménem sestry :D na což jsem zvyklá a automaticky u našich reaguji na obě jména :D máme ještě bráchu, občas jsem i Kuba :) ale to v krajních nouzí, když se chce táta rychle vyjádřit, zeptat :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.20 06:44

Obcas partnera i po letech oslovim jmenem sveho ex nebo bratru, protoze jsem s nimi hodne v kontaktu a normalne si o nich povidame. Mamka zase psovi obcas rekne jmenem nejmladsiho sourozence. Prijde mi to normalni.

• Citovat
  • Upravit
1951
9.12.20 08:57

Mě se to stalo taky. Našel jsem si známost hned po rozchodu s manželkou. A párkrát jsem jí řekl jejím jménem. Ono záleží v jaké situaci to je.. mě se to stávalo jen když mě ta nová známost něčím naštvala. Asi mi tím připomněla manželku. Ale už se mi to nestává - jsme spolu měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
13.12.20 09:58

Občas řeknu psovi jménem svého syna. Snad mi neudělá scénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.12.20 08:45

Mě se bohužel taky jednou povedlo říct tehdy současnému jménem bývalého…ale to spíš proto, že jsme se o bývalém bavili a něco řešili, tak to tam padlo. A jednou jsem řekla bývalému tati…zrovna jsem dotelefonavala s otcem a začala mluvit na přítele, tak jsem to spletla 🤣 🤣 🤣 myslím, že za to mohla i únava.
Jo a místo: Miláčku ne, jsem řekla svému ex Martinovi: Milane :mrgreen:
Manželovi Richardovi jsem řekla Michale…asi mám nějakou poruchu tvle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o
No a u mě s ex byl oheň na střeše, když mě nepochválil nové vlasy, ale svojí ex ano ( měli s ex dítě a dobré vztahy, tak jsme se vídali) jenže moje vlasy byly furt blond a podobně dlouhé. Ona si do černých udělala žluté prameny ( asi chtěla bílé, ale chytly žluté )…tak jsem musela uznat, že u ní je změna viditelnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Být tebou, tak si z toho tolik nedělám. Některým lidem se to asi stává. Moje babičky a dědové pletou jména vnoučat denně. Jo a chodím venčit 5 psů a buď jim jména pletu nebo i zapomenu, jak se dotyčný pes jmenuje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.12.20 08:47
@Angie87 píše:
Otčím rikal vsem svym zenskym od mladi „Bohousi“… zrejme nejlepší strategie :nevim: :mrgreen:

My si s mužem říkáme Milouši a Miluše, protože se milujem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a Bohouš asi že byli boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.12.20 16:46

Také se mi to stávalo a upřímně bych to nějak dramaticky neřešila - přece jen jste spolu krátce a 2 měsíce vs 10 let je prostě zvyk a ten zase železnou košilí, teď to neřeš, kdyby se to opakovalo po x letech, tak by to podle mě už na pováženou bylo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
20.12.20 16:52

Počkej až budeš mít děti a vystřídáš všechny jména včetně dvou nebo tří jmen psích než trefíš to správný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová