Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdy se ke mě nechoval spatne, vzdy daval najevo lasku, staral se o me, nikam nechodil… Ted mi psal sms… Omlouvam se, ze jsem odesel, miluju te, chci te, ale nemuzu te mit…
@Anonymní píše:
Nikdy se ke mě nechoval spatne, vzdy daval najevo lasku, staral se o me, nikam nechodil… Ted mi psal sms… Omlouvam se, ze jsem odesel, miluju te, chci te, ale nemuzu te mit…
Tak má nějaký důvod, že tě nemůže mít. Možná tě podvedl a teď si to vyčítá?
![]()
@zanetka2712 píše:
A nečeká že se ho budeš doprošovat?
vubec netusim… Tak snad ne
Víš takový ty slova, jako na mě jsi moc hodná a já si tě nezasloužím? to jsem taky několikrát slyšela a třeba čeká že se ho budeš prosit, jinak to nechápu
@lovesmile píše:
Tak má nějaký důvod, že tě nemůže mít. Možná tě podvedl a teď si to vyčítá?![]()
Obavam se, jestli neni v nejakem prusvihu
@kissi píše:
Sklonenou hlavou. Pockal, az prijdu ze sprchy a tohle mi rekl… Jsem zoufala!Obavam se, jestli neni v nejakem prusvihu
To snad ne…
Mě se to nelíbí, že je to jenom tak. Podle mě má důvod, jen ho nechce říct. ![]()
A co nějaké jeho psychické problémy, deprese nebo tak? Nikdy jsi u něho nic podobného nepozorovala?
@zanetka2712 píše:
Víš takový ty slova, jako na mě jsi moc hodná a já si tě nezasloužím? to jsem taky několikrát slyšela a třeba čeká že se ho budeš prosit, jinak to nechápu
To jsem taky slyšela a fakt chtěl abych ho litovala.
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonim… Odesel ode me manzel. Rekl, ze me miluje, ale ze nemuzeme byt spolu. Duvod pry k tomu nema…nemame zadne zavazky. Vcera jsme se milovali, hodne vasnive dneska cely den chodil se sklonenou hlavou. Pockal, az prijdu ze sprchy a tohle mi rekl… Jsem zoufala! Posledni slova miluji te a odesel…
Znám to…problémy jsme měli to ano…ale já myslela že se svítá na lepší časy. Dva týdny před odchodem jsme se milovali a řekl že mě miluje, krásný sex a věřit jsem mu to chtěla, naivka…za dva týdny příšel že se mnou musí mluvit, během dvou týdnu dusno, hrozný dusno. něco jsem tušila, ale byla jsem tak nějak spokojená(vždyť mě přece miluje!!!) já bláhová, řekl že odchází…ve dveřích jsem se zeptala jestli vážně jde a na jeho větu nezapomenu nikdy, cituji přesně,,,když mě nechceš…slovo jsem neřekla, nechápala jsem…a světe div se, po proplakaných nocích kdy jsem byla na dně jsem se otřepala a je to už několik let a jsem nesmírně šťastná s otcem našich dvou dcer ![]()
Jeho poslední milují tě nebylo upřímný, dnes vím že to řekl aby mi zalepil hubu
…Do dnes nevím, proč odešel..co se stalo…
asi to ani neví on sám…myslím že chtěl něco jiného a šel to hledat jinam.
A nevysvětlit ti vůbec nic? Nevíš čím to může být? Jinak vztah byl v pohodě? Nemá problémy? Kamoška byla spokojená, vztah si myslela že klapal, jenže měla starosti o dítě, nestíhala si všimnout…jednoho krásného dne přišel přítel z práce a řekl že to nezvládá a ze dne na den byl pryč…přísahal že o babu nejde, stejně šlo. Myslím že o babu šlo i v mém případě.
@wildcherry Vsechno bylo vzdycky ok, nevim co se mohlo pokazit
Ale urcite se musi vratit, miinimalne pro veci. Pujdu si asi lehnout i kdyz tusim, ze dnes neusnu
Omlouvam se za anonim… Odesel ode me manzel. Rekl, ze me miluje, ale ze nemuzeme byt spolu. Duvod pry k tomu nema…
nemame zadne zavazky. Vcera jsme se milovali, hodne vasnive dneska cely den chodil se sklonenou hlavou. Pockal, az prijdu ze sprchy a tohle mi rekl… Jsem zoufala! Posledni slova miluji te a odesel…