Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak me to normalni docela prijde, ja jsem z mojim teprve tri roky, u nas to tak neni, ale asi tim, ze malou nikdo nechce, tak je furt s nama..ale vidim to u segry, v patek udaj deti a vecer volaj a t prijdem, ze se nudej a ze ji chlap ser,,,
nam kdyz se postesti, ze si malou nekdo vezme, tak nakoupime alkohol, jidlo a parime az do rana, doporucuju, rozvaze vam to jazyk ![]()
Myslím, že len musíte k sebe znovu nájsť cestu… Ja mám tiež pocit, že keď sme náhodou bez detí, tak sa náš rozhovor aj tak k nim zase stočí.
Len na tom treba trochu popracovať, porozprávajte sa o tom, vymyslite si výlet, vyskúšajte niečo, čo ste si kvôli deťom odopierali…
To sa poddá, uvidíš. ![]()
@Brambůrka10 No tak nám to vínečko právě ubližuje
A paření do rána
, to budu jak to tak vidím sama ![]()
Musíme na to jít asi cestou bezalkoholovou ![]()
Asi je to fakt normální, taky si nemáme nějak co říct bez malého, ale my bez malého ani moc nebýváme, jen vlastně když jdeme spolu do práce (já na brigádu k příteli) a komunikace těžce vázne. Takže buď v klidu. Taky mě to pěkně štve, ale nějak nevím, jak to změnit.
@Anonymní píše:
Taky mě to pěkně štve, ale nějak nevím, jak to změnit.
No právě, jak na to
Programy vymýšlím většinou já, ať máme zpestření, ale výsledek je vždy stejný, končíme hádkou! Za chvíli je sice klid, ale mě to stejně mrzí, protože je to pořád stejný scénář, ach jo ![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 No tak nám to vínečko právě ubližujeA paření do rána
, to budu jak to tak vidím sama
Musíme na to jít asi cestou bezalkoholovou
nebo nekam zajdete,bowling,kulecnik,sipky,zatancovat si,proste si to okorente ![]()
A nejlepe jeste s kamaradama
at pak mate co rozebirat a resit ![]()
@Brambůrka10 Odzkoušeno, bohužel ve společnosti je to ještě horší! Prostě MOUROUS
S dětma je všechno super, ale bez nich, to prostě nejde a nejde. Nejlepší je, když si vyrazím na dámskou jízdu, ale to mám pak výčitky, že je sám doma, takže to taky nemůžu praktikovat pořád ![]()
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 Odzkoušeno, bohužel ve společnosti je to ještě horší! Prostě MOUROUSS dětma je všechno super, ale bez nich, to prostě nejde a nejde. Nejlepší je, když si vyrazím na dámskou jízdu, ale to mám pak výčitky, že je sám doma, takže to taky nemůžu praktikovat pořád
tak ti nezbývá,než nepučovat děti a nechat si je doma
a co baví jeho??
@Brambůrka10 Dobrá otázka, mám pocit, že jen polehávat na gauči a sledovat TV.
Já se vždycky těším, jak si to užijeme
Z milování dnes určitě nic nebude
…zítra kdo ví..jsem tak nas…á, že jsem rozhodnutá ráno sednout do auta a jet za rodičema a dětma na chalupu, tam se aspoň s nikým nebudu hádat.
Hmm, to se ti nedivim…jedine odhodit hrdost a jit skemrat, treba bude aspon ten sex
ale jak se znam, tak bych to neudelala
jsem palicata ![]()
S mým drahým střídáme pokec s příjemným mlčením podle nálady obou. Je ale fakt, že co nechodím do práce, je těch témat trošku míň a tohle nám zase nahrazuje malá. Ještě je malinká na hlídačku, ale upřímně - těším se, až si ji vezme některá babča na noc a my si dáme společnou voňavou vanu, otevřem vínko, namasírujeme si ťapky a záda, umyjem navzájem vlasy… Nebo jsme taky jezdili do whirpoolu se saunou. Hodně chodíme po horách, nebo aspoň do lesa, nebo jen tak do kavárny na kafčo. Nejsme spolu zas tak dlouho, zatím jen 5let, známe se osm, ale ještě jsme se nestihli nudit. Jo ještě podotýkám, že nemáme TV -člověk z toho beztak jen blbne, ale hlavně to ubírá drahocenný čas, který můžeme strávit spolu nebo s jinýma lidma, které máme rádi. Život utíká šíleným tempem a není čas ztrácet čas
![]()
Taky mám pocit, že neumíme být s mužem sami… Jak je na rybách (třeba jako teď) tak nadávám, že není se mnou, ale jak jsme spolu tak se vždycky kvůli hovadině pohádáme… Kolikrát je to furt o tom samém
A malý je s náma vlastně furt…Teda se mnou…Manžel je taky morous a pokud na něj nemá náladu, tak ho přehlíží, nebo říká, že ho otravuje… Jak má ale „náladu“ tak si s ním hraje hezky (tak jednou za den pár minut)-ale malý má 2roky a mentálně je na cca roku, tak snad to hraní ještě příjde
I když když tu mám manžel dítě z předchozího vztahu (12let starý kluk) tak si s ním taky hraje jen když on chce(manžel)
. Je pravda, že jejich vztah je ale takový trochu divný… No to jsem odbočila…
Opakovaná zkušenost mě vede k tomu, založit toto téma, možná někdo poradí
Další víkend bez dětí, kdy jsou s babičkou a dědou na chalupě a stručně řečeno, s manželem si bez dětí nemáme co říct, a když, tak se vždy pohádáme, jako právě nyní, kvůli banalitě = kurz EUR před dovolenou potřebujeme směnit eura a jak na sviňu kurz nevýhodný, od pondělí roste a roste
Ano, i kvůli tomu se můžou 2 lidi pohádat
Manžel odešel spát a já zůstala opět sama sedět na terase se svými myšlenkami
Na zítřek máme naplánováno kolo + grilování, ale mmt. ani nevím, jestli chci jet s tím mým morousem vůbec někam 
Máte to taky někdo tak, je to normální, nebo není
Budu ráda za Vaše názory.
Proč bez dětí vázne komunikaci
PS: Tajně doufám, že je to normální po XX letech a asi nechci slyšet, jděte od sebe, nemá to cenu…