Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Když listuju v naší uzavřené diskusi,tak mi tam přepadává reklama na Vodafon a nejde se jí zbavit.Musím se vždycky vrátit o stránku zpět.Stává se mi to od včerejška.Nevíte co s tím?
Mně už se to taky stalo asi 3×…nejdřív jsem si myslela,že jsem někde klikla…ale neklikla ![]()
Jo, včera mi tam taky skočila - swině jedna
A just si od nich nic nepořídím
Já chápu, že dostanou vlastníci webu tučnou odměnu, ale nešlo by přece jen takovéto vlezlé reklamy sem nedávat?
Dneska se mi to jednou stalo a taky jsem se jí nemohla zbavit ![]()
Jo, taky se mi stalo, s tím jak mě teď štvou (a to je mám jako operátora) mám chuť se s nimi rozloučit ![]()
Jinak mně pomůže dát zavřít, až mi to vyleze příště, dám to do adblocku.
tak me uz to skocilo 3×
![]()
a vzdycky mi to ukonci ze vypadne cela stranka
Mě tam taky skočila, ale když se klikne na křížek v reklamě, tak zmizí hned. Ale vždycky se leknu. ![]()
Sem tam nikde křížek nenašla ![]()
jak se to dává do toho adblocku?
No jo, holt emimino někde peníze na provoz brát musí ![]()
Taky mě to štve, ale odkliknu a je klid.
krizek je cerveny (mam dojem) a je nahore napravo, staci zavrit, vyskakuje v novem okne, takze diskuze zustava…
Taky se mi to včera stalo. 2× to šlo odkliknout, po 3. se reklama blokla a nechtěla se pustit ![]()
Jenže než se ten křížek nahoře objeví, tak to trvá a je to teda pěkná otrava
Já se vždycky tak leknu
Vůbec se mi to nelíbí - proč nestačí prostě banner???
Taky se mi dnes objevila reklama na vodafone, nevadi mi normalni reklamy, ale tahle mi pije krev ![]()
Ahoj,ta reklama vyjizdi, pokud na ni nahore sjedete kurzorem mysi, byt jen omylem,ale tusim, ze v pravym dolnim roku ma krizek,takz se ji da lehce zbavit ![]()
taky mi to vcera skocilo,dalo se to ale zavrit dole krizkem a od te doby klid.
Myslim,ze jsem myskou na neco najela.. ![]()