Reklamace bot ESSI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
29.12.11 01:25
Gina108 píše:
Já díky této diskuzi boty Essi také nikdy nekoupila a u nás je většinou ani nevedou, páč nemaj žirafku a maj tvrdou podrážku a maminy je proto nechtěj. Já si oblíbila české boty Pegres, synovi padnou, vypadaj hezky a jsou za dostupné ceny a s žirafkou :palec: Reklamovat jsme nemuseli nikdy a že jich už máme několik párů :dance: Holce essi též nepořídím, ani kdyby byly zadarmo.

Tak my Essi měli sandálky a teď má prcek zimní boty a oboje to logo žirafy měly… 8o :oops:

ale teda po přečtení téhle diskuze už je nekoupím taky :oops: :mrgreen:

Jen mě u toho úvodního příspěvku docela zarazilo, že zakladatelka nešla ty boty vrátit hned, ale snažili se to „přelepovat“ doma a tak… Já bych je letěla reklamovat hned, jak bych to zjistila (i když by mi to asi bylo stejně prd platný :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
29.12.11 01:40

Teda holky, ted jste me dostaly!! 8o . Ja ziju v cizine a tady o dobre detske boty clovek nezavadi, takze nakupuju doma v CR, kdyz tam zrovna jsme. Nas malej zacal chodit pred par mesici, takze vlastne prvni botky jsem mu kupovala zrovna nedavno, kdyz jsme byli doma na dovolene. Koupila jsem mu krasne zimni teple kotnickove boty ESSI!!. No zatim jsem s nima spokojena, ono, i kdyby se s nimi neco stalo, tak stejne nepoletim do Cech je reklamovat, ale naprosto me dostal pristup vedeni firmy ESSI nebo i jejich prodejen, o kterych se tady zminujete…to je sila, tomu clovek ani nechce verit!!. Teda ja bych jim tam udelala takove rodeo, ze to jeste nezazili, to se fakt nevidi!! Normalne mi bubla krev v zilach, hajzlici jedni!! Takze i za me, i kdybych byla s jejich botkama sebevice spokojena, tak uz jenom kvuli tomu jejich pristupu, od nich nikdy vice nic nekoupim…!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 17:37
kate02 píše:
Gina108 píše:
Já díky této diskuzi boty Essi také nikdy nekoupila a u nás je většinou ani nevedou, páč nemaj žirafku a maj tvrdou podrážku a maminy je proto nechtěj. Já si oblíbila české boty Pegres, synovi padnou, vypadaj hezky a jsou za dostupné ceny a s žirafkou :palec: Reklamovat jsme nemuseli nikdy a že jich už máme několik párů :dance: Holce essi též nepořídím, ani kdyby byly zadarmo.

Tak my Essi měli sandálky a teď má prcek zimní boty a oboje to logo žirafy měly… 8o :oops:

ale teda po přečtení téhle diskuze už je nekoupím taky :oops: :mrgreen:

Jen mě u toho úvodního příspěvku docela zarazilo, že zakladatelka nešla ty boty vrátit hned, ale snažili se to „přelepovat“ doma a tak… Já bych je letěla reklamovat hned, jak bych to zjistila (i když by mi to asi bylo stejně prd platný :mrgreen: )

Fakt měly to logo se žirafou??? Tak to by stálo za to je napráskat na ČOKA, která tu žirafku uděluje, páč Essi ji v životě nezískaly. Pamatuju se, jak se tu ta bába Schmidt rozohňovala i na emiminu v nějaké diskuzi (tak 2 roky zpátky, když jsem sháněla info jaký boty synovi kupovat), že ta značka je stejně nanic, (holt kyselý hrozny) v seznamu na stránkách s certifikací je teda nevidím :think: http://www.coka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 17:40

Ahá, tak už je mi to jasný, tak tady si Kate02 přečti článek a uvidíš, jakou máte žirafku http://www.coka.cz/index.php?…
No evidentně nejste první, kdo se napálil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.11 22:00
Gina108 píše:
Ahá, tak už je mi to jasný, tak tady si Kate02 přečti článek a uvidíš, jakou máte žirafku http://www.coka.cz/index.php?…
No evidentně nejste první, kdo se napálil :(

nene, já bych dala ruku do ohně za to, že to byla ta „normální“ žirafa, ale Kuba to vždycky zlikviduje :-D Jako zas tak blbá, abych si popletla obrázky, nejsem :-D :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.11 22:01

Právěže veškerý info o tom, že tu žirafu nemaj jsou hodně starýho data, mě by zajímalo, jak je to aktuálně… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.12.11 13:30
kate02 píše:
Právěže veškerý info o tom, že tu žirafu nemaj jsou hodně starýho data, mě by zajímalo, jak je to aktuálně… :nevim: :think:

Na konci toho seznamu certifikovaných výrobců je datum - já tam vidím 19.5.2011 a furt tam nejsou. Článek o tom, jak klamou je z roku 2008. Jestli mi nevěříš, můžeš na ČOKA napsat, oni ten certifikát udělují, tudíž by to měli vědět nejlíp :mrgreen: . Nicméně je to jedno, jestli certifikát Essi má nebo ne, beztak už boty máte a potvrzení by ti bylo k ničemu a když nevracej peníze ani kvůli vadám z výroby, těžko ti je vrátí kvůli vlastní klamavé reklamě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.1.12 08:24
Gina108 píše:
kate02 píše:
Právěže veškerý info o tom, že tu žirafu nemaj jsou hodně starýho data, mě by zajímalo, jak je to aktuálně… :nevim: :think:
Na konci toho seznamu certifikovaných výrobců je datum - já tam vidím 19.5.2011 a furt tam nejsou. Článek o tom, jak klamou je z roku 2008. Jestli mi nevěříš, můžeš na ČOKA napsat, oni ten certifikát udělují, tudíž by to měli vědět nejlíp :mrgreen: . Nicméně je to jedno, jestli certifikát Essi má nebo ne, beztak už boty máte a potvrzení by ti bylo k ničemu a když nevracej peníze ani kvůli vadám z výroby, těžko ti je vrátí kvůli vlastní klamavé reklamě.

jako já se nehádám :-), je možný, že jsem se přehlídla, přece jen prcek lítal sem tam, do toho malý mimino… :nevim: I kdyby tu žirafu měli, už je nekoupím kvůli tomu přístupu k reklamacím, takže to je stejně fuk :mrgreen: A ty boty mi špatný nepřijdou, tak to řešit nebudu… :nevim: (stejně bych nevyřešila nic :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bára82
10.1.12 17:59

Myslím, že diskutující přespříliš přeceňují certifikát „žirafa“. Essi ani např. Fare jej nemají a přesto jsou jejich boty kvalitní. Zrovna tak může být vynikající chleba i bez označení „Klasa A“. Většina výrobců o žirafu nepožádala, mnozí ji nepotřebují. Není to povinnost ani potřeba. Essi na obuvi nic takového neuvádí. Reklamace má Essi minimum. Přidávat se na stranu reklamujícího, aniž je možnost posoudit reklamované zboží, a soudit jen z nějakého jeho názoru mi příjde zbrklé. Zpravidla je reklamující zklamán případným neuznáním a ten poté neudrží uzdu své fantazii a k němu se v diskusích přidávají stejně vypečení příbuzní. Vždy když je reklamace skutečně oprávněná, nikdo nemá důvod ji zamítnout. A pokud se tak stane, je vždy chyba u prodejce či reklamujícího.

• Citovat
  • Upravit
23847
10.1.12 18:20
Bára82 píše:
Myslím, že diskutující přespříliš přeceňují certifikát „žirafa“. Essi ani např. Fare jej nemají a přesto jsou jejich boty kvalitní. Zrovna tak může být vynikající chleba i bez označení „Klasa A“. Většina výrobců o žirafu nepožádala, mnozí ji nepotřebují. Není to povinnost ani potřeba. Essi na obuvi nic takového neuvádí. Reklamace má Essi minimum. Přidávat se na stranu reklamujícího, aniž je možnost posoudit reklamované zboží, a soudit jen z nějakého jeho názoru mi příjde zbrklé. Zpravidla je reklamující zklamán případným neuznáním a ten poté neudrží uzdu své fantazii a k němu se v diskusích přidávají stejně vypečení příbuzní. Vždy když je reklamace skutečně oprávněná, nikdo nemá důvod ji zamítnout. A pokud se tak stane, je vždy chyba u prodejce či reklamujícího.

Fare žirafu má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková