Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@scai píše:
@vodaziva jojo přesně i recenze musí brát člověk z rezervou… třeba mám kočár teutonku, všichni chválí a já jen nechápu… nestabilní, vrže, lehce se poškrábe, blbý sed a dítě sjíždělo, seká se brzda, ruční vůbec nebrzdí…atd atd… jako ok, každý kočár má mouchy, ale za ty prachy?
Přesně, člověk čeká, že si za ty prachy kupuje kvalitu, že ta věc poslouží a že je důmyslně vyrobená tak, že nenarazím na uživatelské zádrhely a že se pak v důsledku užívání té věci nebudu omezovat. Ale otázka je, jestli vůbec nějaký výrobce přemýšlí tímto způsobem, že jestli už to dneska není jenom o „nezbytném výrobním nákladu“, prodeji a čekání, že se zákazník za pár let vrátí pro zcela nový výrobek. A skládky se nám plní a plní…
@vodaziva no ono to není tak jak píšete, v případě polystyrenů u sedačky je to o bezpečnosti, ten polystyren u Kinga je tam jako tlumící hmota pro případ havárie, aby co nejvíce pohltil energie, a když je posezelý, nebo poškozený užíváním, tak se dá lehce vyměnit a sedačka slouží dál, a má bezpečnost jako nová, proto tam není na pevno, ale jen vložený, bohužel to má svá úskalí, a při sundání potahu se může rozlomit,
ale známe případy např. u vajíčka Chicca je tento polystyren napevno přilepený, a i ten se podařilo zlomit, a výrobce ho zvlášť neprodává a sdělil, že jakmile je zlomený polystyren je sedačka poškozená, již nemá svoje bezpečnostní schopnosti a musí se sedačka vyhodit a koupit nová,
takže co je v tom případě lepší, vyměnit polystyren, nebo celou sedačku???
a ten polystyren pokud dáte do správného kontejneru na tříděný odpoad, tak se zrecikluje a použije opět jako polystyren- takže skládka se neplní.
a ještě doplním u Kinga a ostatně všech Römerů máme kompletně všechny díly na skladě pro případ poškození, dají se všechny vyměnit, a není poptřeba při sebemenším poškození vyhodit celou sedačku, ale vyměnit pouze její část- pokud to poškození není pohavárii, tam by se sedačka měla vyřadit z provozu
@vodaziva
já jsem před 3 lety reklamovala Roemer Safefix plus /stejné jako king, jen isofix/ - vystřelila nám isofixová noha, něco se tam urvalo - po 6měsících ježdění. polystyren kolem hlavy mi prasknul po asi 2 letech, těsně před výměnou sedačky za větší, jelikož v necelých 3 letech se nám dítě nevešlo. Pro druhé jsem koupila jinou protože za ty peníze jsem opravdu spokojená nebyla.
znám osobně další tři lidi, kterým se stalo to samé /všechny jsme koupily stejnou sedačku/, pravda, že mi několik prodejců potvrdilo, že zrovna tahle kolekce měla tyhle konkrétní problémy a že se jim jich hodně vracelo k reklamaci a v další tu vadu už napravili (jiná konstrukce nohy).
Pravda, že každá značka má něco, nikdo není bez chyby. ale pravdou je, že mi to nikdy nedá a napíšu tuhle zkušenost. protože právě to, aby se i o renomovaných značkách psalo, že se občas něco posxx, je důležité.. když jsem jí kupovala, všude se psalo, že je nejleší. když se nám rozbila, byla jsem taky vzteky bez sebe.!!
No právě, o chybách se píše až moc, a přitom se někdy jedná o zanedbatelné číslo reklamací, jak už jsem tady několikrát psal, ta noha u Safefixu o které mluví Nataša dle zjištění dovozce( ale je pravda že dovozdů Römeru je v ČR 4) jich posílali zpět do německa asi 10 ks, a prodalo se Safefixů několik tisíc, takže se nejedná ani o 1% poškození, ale bohužel jen na Emiminu se tato zmínka objevuje nejméně v 5ti diskuzích, takže pak to vypadá jaký je to problém.
Ono každý výrobek se může rozbít, je to jen věc, kterou montují lidé, a všichni jsme omylní, jak konstruktéři, tak i dělníci a uživatelé, ale konkrétně u Römera bych se nehrozil špatné kvality materiálu. Dlouhodobě totiž jsou s reklmacemi na 0,3%.
Kdežto zkuste se optat výrobců kočárků, tam se běžně pohybují reklamace u 20-30%, nebo výrobců aut, tam je de fakto 100% reklamací, protože kažé vyrobené auto během svého života jde na alespoň jednou na reklamci, je to vidět i na svolávacích akcích různých automobilek, když se koukneme za poslední rok, tak u Toyoty se měnily nefunkční airbagy, u Škodovek nefunkční trubička na dieselech, u Opelu hořely baterie, Honda u jazzu výměta el. u oken, a u Civiku součástky v motoru, u Toyoty Prius závady v řízení a převodovce, u BMW palivové filtry, takže pár promile závad u Römeru je nic oproti tomu, co je v automobilovém světě běžné, a přeci jen autosedačka je také součás automobilu.
@steeve jenomže, jak píšeš, těch dovozců je více. že je to jen 10 ks to odmítám. jen já vím o 4. jakože se s těmi lidmi osobně znám, jsou to mé kamarádky. čili na základě pravděpodobnosti je jasné, že takhle nízké číslo to být nemůže (nebo, že by poškození výhradně patřili do skupiny mých známých?
).
konkrétní prodejce (pravděpodobně má tedy jiného dovozce) mi potvrdil, že to problém opravdu byl. tak proč to nepřiznat, prostě něco posrxx, napravili a hotovo. je to prostě normální. jen si už ten výrobek prostě nenechám, a taky napíšu, co se stalo, ale od chvíle, kdy vím, že to byl problém spojený s konkrétní kolekcí, a hlavně co někdo opravdu uznal, že si nevymýšlím blbosti a že to problém fakt byl, vždycky to tak podávám. ![]()
myslím, že není v dnešním spotřebním světě problém uznat, že se stala chyba. vždyť těch se stává.. často.. roemeru zas ne tak často. (což je asi hlavní sdělení, ne? ![]()
@Nataša ale ano, přiznávám, že se problém vyskytl, dovozci byly 4, a u jednoho měli 10 ks v reklamaci, takže celkem jich mohlo být třeba 40 a to je při několika tisících prodaných kusech zanedbatelné číslo, ale stejně výrobce všechno uznal, všem sedačku opravil, nebo vyměnil udělal nápravu, protože v kol. 2012 se již žádná závada nestala a tím to hasne.
Ještě bych mohla napsat, jak vše dopadlo, že ano ![]()
Tak reklamace mi byla bez problémů uznána, dvě části z autosedačky byly vyměněny a autosedačku jsme si mohli za dva týdny vyzvednout
Takže jsem spokojená s celým průběhem a doufám, že už ty díly neprasknou.
Polystyren nám už podruhé popraskal, ale prodejce nám jen po zaslání fotek zajistil zaslání náhradího polystyrenu, takže doufám, že to takhle snadné bude i teď podruhé. Ale nechápu, kde se bere ta obrovská popularita téhle sedačky, manipulace s ní opravdu není jednoduchá-míním tím přendavání z auta do auta.
@Hanicta píše:
Polystyren nám už podruhé popraskal, ale prodejce nám jen po zaslání fotek zajistil zaslání náhradího polystyrenu, takže doufám, že to takhle snadné bude i teď podruhé. Ale nechápu, kde se bere ta obrovská popularita téhle sedačky, manipulace s ní opravdu není jednoduchá-míním tím přendavání z auta do auta.
Tak to my mame po oprave klid. Ale taky nechapu ty haldy nadsenych recenzi…uz bych si tu sedacku rozhodne nekoupila a ani nikomu nedoporucila.
Obnovuju diskuzi: tak se nam to stalo taky, praskl ten bily bocni, sundavala jsem potah, ale myslim, ze uz to tam bylo - sedacka je u nasich a casto s ni manipuluje nekdo jiny nez ja proste to prasklo, uz jsem kontaktovala prodejce, tak doufam, ze budou rychli, ale dneska vecer s ni budeme muset jet, nevim jestli se mi to nejak provizorne podari slepit. Jak moc to ovlivnuje bezpecnost? Pomuze kdyz tu prasklou stranu dam dal od dveri? diky.
@suik nám se to taky stalo, upadl límec
manžel to nějak slepil, ani nevím jak
ale asi by se to nemělo
@suik je to tlumící prvek, slep to tak aby se to nikam nesunulo, to půjde a to ovlivnění bezpečnosti bych neviděla nějak zoufale.
Dát to dál ode dveří není z logiky věci vůbec špatný nápad ![]()