Reklamace sedacího vaku

1894
27.11.12 17:41

reklamace sedacího vaku

Ahoj holky, mám 1,5 roku sedací vak a praskl mi ve švu. chci se zeptat reklamovala jste to některá a uznali reklamaci? jedná se mi o to, že nevím jak ho poslat jelikož je to maxi vak, a jestli se mi vyplatí ho poslat poštou a čekat na rozhodnutí a nebo si ho nechat opravit sama v místě bydliště. a jak ho mám zabalit, do potravinářské folie? když jsem jim psala tak mi neodpověděli jak ho poslat. moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
27.11.12 17:44

Nám se taky páral potah, udělali jsme to tak že jsme sundali potah, zavezli výrobci a on nám opravil. Byl to známý, takže udělal přes víkend a my si odvezli potah domů opravený po víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.11.12 17:49

A můžu se zeptat jak jste vytáhli ty kuličky a kde jste je dali? když jsme je tam dosypávali tak jsme je měli v celém bytě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.11.12 17:51

On je asi rozdíl v tom, že my máme sedací vak ze 2 částí, např. jako kojící polštář. Jedna je s kuličkami- na zip a na ní je potah - snímatelný, pratelný také na zip. Nám se páral ten potah, takže jsme normálně sundali a dali opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.11.12 18:00

No to otázka, aby ti za měsíc neřekli, že na reklamaci nemáš nárok, protože byl vak přetěžován a bla, bal, bla jak to maj ve zvyku. pak budeš muset ještě hradit poštovné k tobě. přes poštu bych takovou věc nareklamovala, radši bych si ho nechala opravit, to může být ve finále levnější, kór když ho máte „tak dlouho“. Prodejci jsou hrozná verbeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.11.12 18:08

No právě že psali že ho mám poslat a že rozhodnou co bude dál a já mám strach ze to neuznají a já budu platit poštovné tam i zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.11.12 18:43

A co ho zavest k brasnarovi? nebo proste tam, kde opravuji calouneni atd. hodis do auta, zavezes a mas to.nebo nekdo z okoli sikovny, kdo ma rad takove prace, deda, tatka, tchan treba.do potravinarske nevim, ale v obi, hornbachu a pod koupis velikou folii, bali do toho kufry na letisti, nebo nabytek-vis co myslim ne? reklamaci ti po 1,5 neuznaji si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný