Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mám 1,5 roku sedací vak a praskl mi ve švu. chci se zeptat reklamovala jste to některá a uznali reklamaci? jedná se mi o to, že nevím jak ho poslat jelikož je to maxi vak, a jestli se mi vyplatí ho poslat poštou a čekat na rozhodnutí a nebo si ho nechat opravit sama v místě bydliště. a jak ho mám zabalit, do potravinářské folie? když jsem jim psala tak mi neodpověděli jak ho poslat. moc děkuji za rady.
Nám se taky páral potah, udělali jsme to tak že jsme sundali potah, zavezli výrobci a on nám opravil. Byl to známý, takže udělal přes víkend a my si odvezli potah domů opravený po víkendu.
A můžu se zeptat jak jste vytáhli ty kuličky a kde jste je dali? když jsme je tam dosypávali tak jsme je měli v celém bytě. ![]()
On je asi rozdíl v tom, že my máme sedací vak ze 2 částí, např. jako kojící polštář. Jedna je s kuličkami- na zip a na ní je potah - snímatelný, pratelný také na zip. Nám se páral ten potah, takže jsme normálně sundali a dali opravit.
No to otázka, aby ti za měsíc neřekli, že na reklamaci nemáš nárok, protože byl vak přetěžován a bla, bal, bla jak to maj ve zvyku. pak budeš muset ještě hradit poštovné k tobě. přes poštu bych takovou věc nareklamovala, radši bych si ho nechala opravit, to může být ve finále levnější, kór když ho máte „tak dlouho“. Prodejci jsou hrozná verbeš ![]()
No právě že psali že ho mám poslat a že rozhodnou co bude dál a já mám strach ze to neuznají a já budu platit poštovné tam i zpět.
A co ho zavest k brasnarovi? nebo proste tam, kde opravuji calouneni atd. hodis do auta, zavezes a mas to.nebo nekdo z okoli sikovny, kdo ma rad takove prace, deda, tatka, tchan treba.do potravinarske nevim, ale v obi, hornbachu a pod koupis velikou folii, bali do toho kufry na letisti, nebo nabytek-vis co myslim ne? reklamaci ti po 1,5 neuznaji si myslim.