Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, tady se vi vsechno, tak se jdu zeptat, resil nekdy nekdo z vas vraceni penez za letenky u WizzAir z duvodu zmeny casu letu z jejich strany? Jde mi konkretne jen o tuhle spolecnost. Mamka s pritelem ma na cerven zaplaceny let do Londyna a ted nam prisel mail, ze se meni casy letu, a to dost podstatne - tam se leti o 5 hodin pozdeji a zpatky dokonce o 10 hodin drive! Nabouralo jim to dost zasadnim zpusobem cely program, maji napriklad zaplacene ubytovani v Londyne, ktere je jim ted na prd. Mame nejakou sanci na storno letenek a vraceni penez? Je to low cost, nedelam si velke nadeje, ale treba je tady nekdo, kdo to taky resil. Dik moc!
@pikola Samozrejme, ze jsem cetla podminky, ktere jsou napsane jako Vseobecne, takze z toho plyne prd, jinak bych se ani neptala. Navic co je v podminkach nemusi nutne znamenat totez co praxi.
Ahoj, byla jsem prodejkyní jejich letenek, takže na 99% zpět nedostanete ani korunu. Je to blbý, ale je to tak.-(
No logicky bych rekla, ze jelikoz vam to dali vedet dopredu, tak asi smolik. Jina
situace by asi byla, kdyby museli tvrdnout na letisti.
@jančamamča píše:
Ahoj, byla jsem prodejkyní jejich letenek, takže na 99% zpět nedostanete ani korunu. Je to blbý, ale je to tak.-(
Dik moc, no ja si to myslim taky. Sranda je, ze tahle letenka nebyla nejlevnejsi, vybrali jsme to prave proto, ze meli nejlepsi casy. Vedela jsem, ze muze byt nejaka zmena, ale tech 10 hodin mne fakt dostalo, to jsem teda necekala. Jeste ze do Anglie jedou aspon na 10 dnu, tak z toho neco budou mit, kdyby jeli na 4 dny a z toho prvni a posledni den kvuli zmene WizzAiru nevideli nic, to by byl docela masakr.
A proc myslis, ze jsou tak levni? standartni normalni let se neposouva. to je dan za tu cenu.
@jkra No ja vim, dyt rikam, ze toho moc necekam. Ten let tam se jeste da, ale mne proste dostalo ten odlet o 10 hodin drive, to je cely den v haji… No co uz. A zas tak silene levni nejsou
.
Je to low -cost airlines. a cekaji na pripadna volna mista v harmonogramu. takze tohle je ta cena.
priste zkuste koupit standart u treba CSA ci jine normalni spolecnosti.
Stiznosti si nepomuzes…bohuzel.
Mě peníze vrátili, ale už si přesně nepamatuji proč. Je to už tři roky. Ale myslím, že rušily let a posunuli nás na jindy a to se nám nehodilo.
No a loni nám taky posunuli odlet zpět, ale o den později. Dali to vědět hodně dopředu, tak to nevadilo.
Tak jenom tedy davam info, jak jsme dopadli. Poslali jsme jim reklamaci skrz ten jejich reklamacni formular na webu, odepsali, ze nam vrati penize. Budou si stahovat nejake poplatky, tak je otazka, kolik nam ve skutecnosti vrati, ale uznali to.