Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny a přeji hezký večer,
chtěla bych se zeptat jestli jste někdo nebyl v tomto hotelu? Přemýšlíme o dovče s dětmi, a tohle mě docela zaujalo. Chceme jet s mamkou a dětmi, jedno velké a jedno dítě 2 a půl roku. Děkuju moc za info a nebo třeba i jiná doporučení hotelů
každopádně nejlépe mi vychází oblast Mahdia.
V Mahdii jsme byli pred par lety, jen v jinem hotelu, a spokojenost, klidny mestecko, zadna divocina ![]()
My jsme byli v hotelu El Mehdi… oblasti Mahdia..a už bych nejela… měli jsme asi smůlu, ale ačkoliv to měla být oblast s nejkrásnějšími plážemi, tak my měli moře kalné a samé řasy… a to tak, že děti se ani nechtěly koupat…ale jak říkám, možná jsme měli opravdu pech..
jinak byla to velmi klidná oblast… trošku víc obchůdku by pro nás neškodilo, ale je fakt, že s dětma toho člověk tolik nepochodí…
Ahoj taky sem tam byla, a moc se nam tam nelibilo, a to nemluvim o tom, že par lidi přišlo o fotaky kamery atd.. za mě Tunisko už ne, mnohem spokojenější jsme byli v turecku za stejnej peniz ![]()
My v Topkapi beach, a more krasne cisty, pruzracny, kazdy rano chodil po plazi chlapek s oslikem a sbiral do voziku travu z more, my tam byli jako svobodni, bezdetni, ty zabavy tam moc neni, klidny mestecko, ale s detma myslim super, krasna je prochazka tim hrbitovem u more ![]()
V Mahdii jsem byla…o kus dál od tohoto hotelu…ä mě se líbilo moc…
moře super, pláž siroká a čistá…
jeden den moře přineslo řasy…ale hned je uklidili a bylo…
jinak hotely označené carribean jsou více zaměřené na děti…
@Selfi My jsme byli minulý rok taky v EL Mehdi, a protože jsem byla i na Djerbě tak se to srovnat nedá. Djerba je paráda.
@deeni V Tunisku je pěkně, ale už mě to tam netáhne. Let super až na nějaké čekání na letadlo
jízda autobusem do hotelu je o život-jsou to hovada která neumí jezdit. Jedou v protisměru a na cestě pro jedno a půl auta jedou 140
Malý prcek se nám v autobuse poblil.Na Djerbě je čistý písek s dunami v moři no jako ve Venezueli
V Mahdii je taky písek, ale s kamínky a moře je občas špinavé(řasy).
Já v Tunisu byla jednou, už je to pár let dozadu a byla to hrůza.
Ale už jsem byla mimo sezónu, bylo hnusně. No hrůza. Teď nás lanaří prarodiče na Tunis, tak já nevím ![]()
@gsimča To jsou fotky z Djerby? A hotel? Doporučíš nějaký? Já zase slyšela o Djerbě že jsou pláže ošklivý
![]()
Na Djerbě jsme byli v Zarzisu a hotel Zarzis, byli jsme s Eximem, ale už ho nenabízí. Měli jsme to kupované na poslední chvíli a hotel je jen 3hvězdičkový takže pokoje nic moc. Ale pláž a jídlo bylo boží, to v Mahdii byl hnus a neříkali jsme to jenom my.Na pokoji jsme jenom spali jinak jsme byli pořád u moře, byli jsme zrovna bez dětí. Vedle nás byl hotel a ten byl 5hvězdičkový a moc šik. Moře paráda a proto jsem byla sklamaná z mahdie, no byl to velký rozdíl. Fotky jsou z roku 2009 Djerba hotel Zarzis.
Http://www. etravel. cz/tunisko/djerba/zarzis/hotel-zarzis#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=dynamicka
Hotel mám tušení prošel rekonstrukci.
Děkujuu.. no já jsem z toho blázen, i ty recenze jsou takové všelijaké.. tak nevím ![]()
@gsimča no.. tak o takové pláži bychom si mohli nechat zdát.. fakt to byla hrůza.. ale co bylo ještě horší byl děsný vítr… byl opravdu silný, až bylo člověku fakt chladno…ale je fakt možné, že jsme měli jen smůlu…
@Selfi vítr foukal i nám, ale byl teplý a jak se říká saharský. Jako v Tunisku je krásně, ale musí člověk natrefit. My byli pokaždé na konci července. Jako nechci nikoho odrazovat, já se tam sama těšila, ale Mahdie mě dorazila. Hlavně to jídlo
,ale moře bylo OK. letos jedeme do Chorvatska se třemi ratolestmi ![]()