Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@deeni Ahoj, mi byli v Tunisku taky ale na jiném místě a byloto tam úžasný, krásná pláž a nádherné moře. Taky tam foukal vítr ale jen první den pobytu a byl teplý a v tom horku i příjemný.
Podle mě asi taky záleží na tom, který měsíc jedeš. My byli v srpnu
Jestli opravdu Tunis, tak Mahdia je jednoznačně nejlepší volba, hezčí pláže nikde nejsou
Hotel je dobrý pro děti, neměj žádné obavy. Byli jsme v červnu a nemělo to chybu.
@Jaime To je pravda taky jsem o tom slyšela, že Mahdie z vnitrozemí je nejlepší volba. Kdyby jsme měli dobré jídlo tak to nevidím tak špatně.
Djerba boží.
Byli jsme několikrát v Monastiru, ale naposledy nebylo moře vůbec koupatelné a tak jsme se průvodkyně dotázali na hezčí moře a byla nám doporučena Mahdia. Letos jsme to zkusili a vrátili se opravdu nadšeni. Recenze byly na tento restort nemilé, a tak jsme odlétali se smíšenými pocity.Byli jsme mile překvapeni, resort je sice již starší, ale ta krásná zahrada a moře nám vše vynahradili. Jediné, co bychom vytkli byli velice hluční animátoři a to s programy do pozdních hodin. Jinak pro nás báječný týden a určitě se ještě rádi vrátíme!!!Pobyt 18.-25.9.2015