Tunis - Caribbean world Mahdia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
9.4.14 23:04

Už musím jít chrnět ráno vstávám do práce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
9.4.14 23:37

Moře v mahdii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.4.14 07:19

@deeni Ahoj, mi byli v Tunisku taky ale na jiném místě a byloto tam úžasný, krásná pláž a nádherné moře. Taky tam foukal vítr ale jen první den pobytu a byl teplý a v tom horku i příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.4.14 07:21

Podle mě asi taky záleží na tom, který měsíc jedeš. My byli v srpnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.4.14 08:10

Jestli opravdu Tunis, tak Mahdia je jednoznačně nejlepší volba, hezčí pláže nikde nejsou :) Hotel je dobrý pro děti, neměj žádné obavy. Byli jsme v červnu a nemělo to chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
10.4.14 17:37

@Jaime To je pravda taky jsem o tom slyšela, že Mahdie z vnitrozemí je nejlepší volba. Kdyby jsme měli dobré jídlo tak to nevidím tak špatně.
Djerba boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.15 20:52

CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Byli jsme několikrát v Monastiru, ale naposledy nebylo moře vůbec koupatelné a tak jsme se průvodkyně dotázali na hezčí moře a byla nám doporučena Mahdia. Letos jsme to zkusili a vrátili se opravdu nadšeni. Recenze byly na tento restort nemilé, a tak jsme odlétali se smíšenými pocity.Byli jsme mile překvapeni, resort je sice již starší, ale ta krásná zahrada a moře nám vše vynahradili. Jediné, co bychom vytkli byli velice hluční animátoři a to s programy do pozdních hodin. Jinak pro nás báječný týden a určitě se ještě rádi vrátíme!!!Pobyt 18.-25.9.2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí