Rekonstrukce domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27665
18.8.18 14:04

@klinerovi ne nemám fb
no nevím i tak se tu obyvatelné domy pohybují minimálně za mega fakt si to prověřte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
18.8.18 14:17
@klinerovi píše:
@ka2ka nahrává té ceně i to, že je to vesnice s 80 obyvateli, není tam občanská vybavenost, autobus tam jezdí, ale školka atd vše 3 km dál ve větší vesnici, něco velkého je 14 km Tišnov. Jste na Facebooku? Mohla bych poslat to video z té prohlídky atd.

Tak lokalita urcite vliv na cenu ma. Vim, ze se netyka tveho dotazu, ale lokalitu taky zvazte. Mate deti? Budete dojizdet za praci do Brna? Z mych zkusenosti bych na vesnici s 80 obyvateli bez obcanske vybavenosti nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
18.8.18 14:30

Ahoj. Já ještě doplním jak tu někdo píše ve tě si stavare nebo zedníka, také jsem měla dala jsem 1000 Kč. S první zimou plísně na jedné stene. Řešíme skryté vady a žádáme po majitelce vrácení poměrné části, musela jsem si nechat udělat revizi (měření tepelné propustnosti a další blbiny) 15tis a k tomu dalších 15tis za soudního znalce kvůli případnému vymáhání. Sdělení soudního znalce: energetický štítek absolutně neodpovídá stavu nemovitosti konkrétně uvedl, že je zavádějící až lzivy, plus skryté vady které se neodhadnou jinak než právě tím měřením to by ani stává okem neodhadl. Takže to určitě není řešení vzít si sebou stavebníka je to pouze spíš na ty okem viditelné věci. Jinak ano cena kterou zakladatelka uvádí je velice nízká, ale třeba na sever od Brna je docela reálná. Nicméně pouze v případě, že se jedná fakticky o prodej pozemku s obvodovými zdmi. Stejně tak musíte starý dům dát až na hrubo, neriskovala bych, že se později něco objeví a právě vlhkost je docela běžny problém a pro pozdější opravy velice nákladný.. U nás stojí 1000 m2 3miliony jak jsem psala 20km od Brna na jih. Proto jsme šli raději do už postaveného 15let starého domu, který je ještě v klasifikaci „novostavba“. Přesto že do něj jste vrazíme prachy a už jsme sem i něco nacpali nelituji a to i přes ty problémy se skrytou vadou. Máme jej totiž pěkně v soukromí nikdo mi necumi do zahrady jako v těch kralikarnach co teď staví a navíc se dostanu cenově na to co bych dala za tu novou kralukarnu. Tady už totiž nejsou už ani pozemky prodávají se jen ty starší domy za 3 mil nebo nové domy kde si všichni čumí do zahrad 500 m2 barák na patro a 5,5mil je spodní hodnota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.8.18 17:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat