Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zrovinka jsem dokončili rekonstrukci podkroví.
Rekonstruovali jsme plochu 120 m² -komplet rozvody elektřiny-vody-odpadů, vlastní vchod, příčky…
celková cena byla cca 450 000,– ![]()
Arisek15** píše:
Zrovinka jsem dokončili rekonstrukci podkroví.
Rekonstruovali jsme plochu 120 m² -komplet rozvody elektřiny-vody-odpadů, vlastní vchod, příčky…
celková cena byla cca 450 000,–
A to i s vybavením? Přijde mi to málo ![]()
Nooo 1,5mil.je dost teda.my tam schody už mame, chodbu a 1 pokoj.dost mě zajima na kolik vyjde ta stavba nad schodištěm-známej říkal že s trámama a sevším by to mohlo být do 30 000 což se mi moc nezdá teda
no a na tu pudu se musí natáhnout el, voda a odpady-vubec netuším kolik to muže stát. Pak podlahy a zateplnení že…máme cca 600 000 tak by mě zajímalo jestli se do toho dá vejít nebo si budeme muset vzít aj pujčku
ráda bych se obešla bez ní že
![]()
@misicka38 Pokud máte novou střechu, tak střešní okno bude stejně zásah. V tom případě doporučuji spíše vikýře, pokud to sedí ke stylu domu.
U nás postaven nový dům se střešními okny a cca po 5 letech to předělávali právě na ty vikýře.
Nooo tak to je pěkná cena
takže by nám teoreticky mohlo stačit těch 600 000
a za těch 450 000 to máte aji se zateplením?
@Arisek15 píše:
@kotipaano i se zateplením-dávali jsme vatu-teď už je hodně „trendy“ foukaná
Můžu zaslat foto
jj určitě-budu moc ráda
pošlete mi to na meil ***@seznam.cz moje mamka dělá už roky ve stavebninách takže sem rada že dokáže poradit ![]()
@Arisek15 píše:
@Korčulka86Ano i s vybavením.
tak to je mazec
a co tam všechno máte?
zastavěná plocha je 120 m².
Máme tam chodbu, kuchyni, obývák, ložnici, koupenu+wc,2 dětské pokoje.
@Arisek5 píše:
@Korčulka86zastavěná plocha je 120 m².
Máme tam chodbu, kuchyni, obývák, ložnici, koupenu+wc,2 dětské pokoje.
Tak to klobouk dolu za ty prachy ![]()
[cituje] @Arisek15 píše:
@Jannnča
Tak my šikminy nemáme, do ulice je velký vikyr a do dvora klasický patro. Původně melo být podkroví ale nakonec se to vyřešilo takto. ![]()
A na kolik tak vyjde natahnout nahoru el, odpady a voda?el.je jen na chodbě a v tom jednom pokoji…na pudě už ne :/