Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Arisek15 Hoď sem pro inspiraci fotky, pokud ti to tedy neva
.
Elektrika nás vyšla na 30 000,– + za zvýšení jističe jsme vyplázli 7 500,–
voda moc nestála, přece jen ty trubky nejsou takové položky…
Fotky dodám, jen co najdu ty „nej“ ![]()
@Arisek15 no krááása!!
a máte foto i koupelny? mužu se zeptat na kolik vyšla kuchyň? je moc pěkná!!něco takoveho bych taky chtěla ![]()
@ kotipa zítra dodám další fotky, tohle je jen „výcuc“ co jsem měla v mobilu.
Kuchyň vyšla na cca 60 000,– i se spotřebiči. Chybí mi akorát dveře do špajzu -cca 5 000,–
@Arisek15 nooo tak to jste vychytala dobre ceny teda
uplně Vám závidím že už to mate za sebou…my nejsme ani na začátku ![]()
Já z toho mám trauma ještě teď…Zrovna když jsme začínali měl přítel nehodu a zlomil si obratel, takže půl roku nemohl nic dělat. Sádroše jsme dali firmě a zbytek s pomocí rodiny dávali do kupy…byli to hroznej stres… už nikdy víc
Teď si užíváme naplno ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste potřebovali doklad na stavebním úřadě při rekonstrukci, když jste si to dělali svépomocí i projekt od architekta? Je potřeba to ohlásit a dale pokracovat se stavebním povolením, nebo to stačí jen na ohlášky, jestliže všechny rozměry střechy zanecháme? Chtěli bychom tam mít 3 pokoje a kuoupelnu a malý šatník.
Záleží na ploše, do 150m stačí ohlášení. A podle mě, když děláš z nebytového prostoru bytový, tak ho mít musíš. A když to budete dělat svépomocí, musíte mít stavební dozor a musíte mít i projekt od projektanta, nemusí to nutně být architekt. Zavolej si na stavební úřad, tam ti řeknou, co a jak.
Potřebovali jsem projekt i povolení. Navíc si myslím, že projekt je na místě, přeci jenom přepočte, zda to dům „unese“.
Ano, pokud ze z půdy dělá nový byt, je třeba kompletní stavební řízení.