Rekvalifikace účetnictví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rekvalifikace účetnictví
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by mi někdo poradil akreditované kurzy účetnictví ideálně s praxi. Na internetu je toho strašně moc, nevím si rady. Pracuji v jiném oboru a přemýšlím o změně zaměstnání, mám Bc. ekonomického směru, ale účetnictví tam bylo jen okrajově. Je tady někdo, kdo takhle změnil obor zaměstnání? Děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud hodláte dělat na sebe, pak jen upozorním, že vám nezůstane moc volného času. Jinak mohu jen vřele doporučit .
- Citovat
- Upravit
To mi zabírá i teď moje zaměstnání, pracuji i po práci, asi mi to ani nevadí
, konkrétní plány nemám jestli sama na sebe někde. Nevím ani jak je lepší začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala tady a byla jsem spokojená: https://www.av-economics.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie008 děkuji za tip, začínala jste úplně od začátku? A uplatnění sama na sebe nebo někde zaměstnání? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Juliak začínat sama na sebe jen s rekvalifikačním kurzem je cesta do pekla. Ideální je teda ten kurz, pak někde jako junior účetní pod dohledem někoho zkušeného a pak kdyžtak začít sama na sebe. Kurz, i když bude sebelepší, tě naučí to, jak se to dělá v ideálním případě. Ale praxe je jinde. Já jsem zaměstnaná jako hlavní účetní + dělám účto na ŽL. A to, co se učí v kurzech je tak desetina mé práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Juliak Znalosti účetnictví jsem měla, ale v kurzu jsme byli od úplných začátečníků až po účetní ve firmách. Na sebe na ŽL jde pracovat tuším po 3 letech praxe. Já po kurzu zkoušela najít uplatnění jako účetní/pomocná účetní a nikde mě nechtěli. Nakonec dělám něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit