Úzkosti, práce z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké jsou možnosti práce z domova. Trpím úzkostmi a poslední dobou je pro mě chození do práce noční můra. Už asi 2× se mi stalo, že jsem si musela vzít dovolenou, protože mi bylo tak psychicky špatně, že jsem tam nezvládla jít..
Bohužel je to čím dal horší, poslední měsíce jsem hrozně úzkostlivá, je mi neustále do pláče, mám chuť utéct pryč a furt se něčeho lekám, do toho máme v práci dvousměnný provoz a ranní nezvládám vůbec, vstávám brzo ráno ještě za tmy a už od rána mám samé negativní myšlenky, odpoledne jdu hned domu a většinou vyčerpáním usnu, toto se opakuje pořád dokola, každý den je stejný a já už nevím, co se seboudo toho si nechám od každého vše líbit, nedokážu projevit svůj názor a raději udělám vše podle ostatních..
Moc bych chtěla sehnat nějakou práci z domova, nejlépe na počítači a žádné obvolávání lidí, jelikož jsem introvert a nesnáším telefonováníA když ne z domova, tak nejlépe něco, co můžu vykonávat sama, kde si vyčistím hlavu a nebudu ve stresu
Mám jen střední školu, tudíž vůbec netuším, co bych mohla dělat. Před více než rokem mě z jedné práce vyhodili a od té doby mám o sobě ještě větší pochybnosti..
A léčíš se s tím nekde? Co za střední školu máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, pro labilni osobu neni prace z domova úplně vhodna, ono se nezda, ale nemi uplne jednoduche udrzet si pri ho rezim a výkonnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zdravku, ale vůbec jsem se v tomhle nenašla..tak nějak celý život jsem ztracená v tom, co chci vlastně dělat ![]()
- Citovat
- Upravit
Můžeš dělat joutuberku a influencerku, když to může dělat shopaholicadel, tak už asi každej. Nemaluj si to narůžovo, pokud budeš dělat z domova, bez kontaktu s ostatními ti to moc nepůjde, podle mě tam je kontakt minimálně po telefonu dosti klíčovej, ať už komunikace s klienty při podnikání, nebo meetingy s kolegy a nadřízenými pri běžným home office. A ne, není to tak super a růžový jak se to může na první pohled zdát. Před asi tremi lety jsem byla na homeoffice čtyři, pět měsíců v kuse (tak nějak, nevím už úplně přesně), to bylo ještě v hluboké minulosti před covidem, a málem mě z toho odvezli. Žádnej režim, žádná socializace s kolegy - tenkrát jsme se ještě neznali, tak jsme měli jen formální krátký meetingy, abychom si rozdělili práci. Řeš to s doktorem, nemá cenu se zapikat doma, bude ti ještě hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám zdravku, ale vůbec jsem se v tomhle nenašla..tak nějak celý život jsem ztracená v tom, co chci vlastně dělat
Tak to fakt nevím, co by se se zdrávkou dalo dělat na počítači. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Tak to fakt nevím, co by se se zdrávkou dalo dělat na počítači.
Zdrávka je široký pojem, studuje se ní přes 10 oborů.
Pracovat z domu se naopak se zdravotnickým vzděláním dá velice dobře. Třeba na dispečinku nějakého zdravotnického zařízení, poradenství pro pacienty atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana-86 píše:
Pracovat z domu se naopak se zdravotnickým vzděláním dá velice dobře. Třeba na dispečinku nějakého zdravotnického zařízení, poradenství pro pacienty atd.
Ona nesnáší komunikaci, takže tohle by dělat vůbec nemohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana-86 píše:
Jasne, to jsou vsechno prace bez lidi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana-86 píše:
Když nechce s nikým komunikovat, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psychiatr, psycholog, neschopenka. Dej se trochu do kupy a pak řeš práci. A nechoď hlavně do směnného provozu.
- Citovat
- Upravit
To je těžký, co nějaká cestovka, tam tak velký kolektiv není. Ono práce z domova, když v podstatě nic neumíš, to je tak montovat propisky, jestli se to vůbec ještě dělá a tím si nevyděláš ani na slanou vodu. Umíš nějaký jazyk třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala pro e-shop - vkládání fotek a český překlad a úprava popisků, aby to dávalo smysl (není na to potřeba extra umět anglicky). Ale byl to přivýdělek k rodičáku, na uživení to fakt nebylo. A taky to bylo nárazový. Tak třeba zatím alespoň zkusit pátrat tímto směrem?
- Citovat
- Upravit
Můžeš jít uklízet. Jsi většinou sama, čistá hlava, fyzicky náročný ale člověk spí jak zabitej. Buď do úklidovky nebo sama na sebe, to je náročnější. Anebo kamkoliv jinam.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké jsou možnosti práce z domova. Trpím úzkostmi a poslední dobou je pro mě chození do práce noční můra. Už asi 2× se mi stalo, že jsem si musela vzít dovolenou, protože mi bylo tak psychicky špatně, že jsem tam nezvládla jít..
do toho si nechám od každého vše líbit, nedokážu projevit svůj názor a raději udělám vše podle ostatních..
A když ne z domova, tak nejlépe něco, co můžu vykonávat sama, kde si vyčistím hlavu a nebudu ve stresu 
Bohužel je to čím dal horší, poslední měsíce jsem hrozně úzkostlivá, je mi neustále do pláče, mám chuť utéct pryč a furt se něčeho lekám, do toho máme v práci dvousměnný provoz a ranní nezvládám vůbec, vstávám brzo ráno ještě za tmy a už od rána mám samé negativní myšlenky, odpoledne jdu hned domu a většinou vyčerpáním usnu, toto se opakuje pořád dokola, každý den je stejný a já už nevím, co se sebou
Moc bych chtěla sehnat nějakou práci z domova, nejlépe na počítači a žádné obvolávání lidí, jelikož jsem introvert a nesnáším telefonování
Mám jen střední školu, tudíž vůbec netuším, co bych mohla dělat. Před více než rokem mě z jedné práce vyhodili a od té doby mám o sobě ještě větší pochybnosti..