Řemeslo pro dívku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Hlavne skoro inzenyre tu skolu nepokladej a dodelej ji.
@ zakladatelko, to je pravda, tohle dotáhni do konce, i když ti to třeba připadá zbytečné.
Plno lidí funguje tak, že titul je prostě titul. Zkrátka to tak je.
To se ti bude hodit, i když budeš dělat cokoliv jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DustInTheWind píše:
Co třeba elektrikář - nemůže to dělat úplně každý pitomec, ohledně realizace můžeš s lidmi diskutovat a kreativně řešit co a jak nebo jako subdodavatel na stavbě pojedeš podle projektu nebo zadání a s nikým se ani nemusíš potkávat.Ani nemusíš investovat nějaké velké peníze do vybavení a nářadí.
Sám se tedy živím něčím úplně jiným, ale kdybych se měl rekvalifikovat, tak tohle by byla moje volba.
Díky za tip, tohle klidně můžu brát v úvahu jako jednu z variant.
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Hlavne skoro inzenyre tu skolu nepokladej a dodelej ji.
No mám upřímně sto chutí s tím švihnout, strašně mě to brzdí (mám pocit), ale plánuju pořád tak, abych to zvládla dodělat. ![]()
- Citovat
- Upravit
@DustInTheWind píše: @ zakladatelko, to je pravda, tohle dotáhni do konce, i když ti to třeba připadá zbytečné.Plno lidí funguje tak, že titul je prostě titul. Zkrátka to tak je.
To se ti bude hodit, i když budeš dělat cokoliv jiného.
To asi bude, podpis Ing. prostě letí. ![]()
- Citovat
- Upravit
Sedlář, brašnář. Do toho bych šla já, kdybych byla šikovnější. Práce s voňavou kůží, kreativita. Kabelky a pásky se prodávají pořád. Obojky pro psy, cajky na koně. Vyhrála bych si. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmaryna1234 nevím, zrovna tahle povolání nejsou dobře placena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja Papaja Já jsem kuchařka, nemyslim si, že bych byla špatně placená. Kamarádka má zahradnictví několik let a taky se nemá špatně. U cukrařiny a aranžerky nevím, ale myslim si, že když je člověk šikovný, tak si dokáže sehnat stálé zákazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmaryna1234 aha
ja tady prave cetla nejakou diskuzi z roku?2015? a tam právě někdo psal, že hodně často to dobrě placené není
, ale asi je to už jinak
a to jsem si myslela, že jsem celkem v obraze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, tak jak na tom po 3 letech jsi?
Co sis vybrala? Docela by mě to zajímalo
- Citovat
- Upravit
@Angharadd Pokud jsi sikovna (a kdyz budes Ing., hloupa asi taky nebudes), tak takovy dobry elektrikar je dnes k nezaplaceni. U tatky v praci shani porad a nadavaji, ze dnes ti mladi nic neumi a jenom by chteli hrat zidli v kanclu
. Tatka sam je sikovny elektrikar. Vzdy kdyz dostal z nejakeho duvodu vypoved, tak mel do 2 tydnu nekolik desitek nabidek.