Rentgen páteře po menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
505
11.2.10 20:03

Rentgen páteře

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, neuroložka mně posílá na rentgen páteře a mám jít první až desátý den po menstruaci. Gynekolog mi říkal totéž. Oba vědí, že s manželem plánujeme dítě. Nevíte proč rentgen až po menstruaci, zapomněla jsem se jich připtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
11.2.10 20:06

ovulacevetšinou probíhá 14-16 den..tak aby byla jistota že nejsi tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
11.2.10 20:12

Myslím si totéž co petra.lovosice. Je to kvůli tomu, abys nebyla v té době těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.2.10 20:12

Aha, myslela jsem si to, ale nebyla si jistá. Gynekolog mně ujistil, že pak v klidu můžu otěhotnět, ale neuroložka už jednou mně chtěla na ten rentgen poslat, ale když jsem ji řekla, že plánujem dítě, tak mně raději neposílala. Jenže v poslední době mně pořád bolí v podbříšku, cítím tlak na močový měchýř a pobolívají mně i záda. už jsem byla na gyndě, na urologii a vše v pořádku. Proto jsem volala neuroložce co mám za problémy a vypsala mi žádanku na rentgen, akorát nevím, zda si pamatovala, že chci otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
11.2.10 21:46

Tak jdi co nejdříve po nebo klidně i při menstruaci, ať to máš jistý :-) a pak se klidně můžete snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
11.2.10 23:02

Stejně si pro jistotu před tím rentgenem udělej těhotenský test, nikdy nevíš, i s menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.2.10 08:21

Byla v Praze na vyšetření-dali mě žádanku a že musím přijet v době menstruace.Říkala jsem že nejsem z Prahy,mám to docela daleko a že těhotenství neplánujeme,užívám antikoncepci,že není problém obyčejný RTG snímek zhotovit.Bohužel,opradu snímek nezhotovili a musela jsem přijet jiný den.I když nevím,kdybych uměla zalhat že mám menstruaci právě nyní,zda by to zjišťovali…a jak..??
Oni se tím chrání,kdyby žena byla těhotná a nevěděla o tom,aby dítko nepoškodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.2.10 08:49

Ahoj, já byla nedávno na rentgenu pánve a kyčlí a taky jsem musela přijít v době menstruace právě kvůli tomu, abych nebyla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
12.2.10 09:56

Tak u nás to vůbec neřeší a byla jsem na spoustě rentgenů, jenom od určitý doby chtějí podepsat prohlášení, že těhotná nejsem, ale ještě tak před 8 rokama to vůbec neřešili ani se neptali, možná s tím pak měli nějaký problém.
Stejně mentruace nutně neznamená netěhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.2.10 13:43

Holky, díky za odpovědi. Ten test si pro jistotu udělám. Připadám si, jak bych už teď byla těhotná, něco mně tlačí na močák, dokonce včera mně bolela pánev a i konečník. To jsou příznaky, které jsem měla asi tak v sedmém měsící tehotenství :-D . Netušila jsem, že páteř může způsobovat toto všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí