Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, je tu některá, která teď někdy absolvovala KET v Repromedě nebo se chystá? My právě přemýšlíme, jestli si jet pro mrazáčky nebo to zkoušet přirozeně..
Ahoj. Teď ne, ale před 11 měsíci se nám narodila holčička z KETu v Repromedě. Byli jsme s tímto CARem moc spokojeni. Obzvlášť v kontrastu s CARem, ve kterém jsme byli předtím. Myslím, že mrazáčky by mohly být rychlejší, než to zkoušet přirozenou cestou - samozřejmě nevím, jaký máte problém. Přeji hodně štěstí.
@Kájín píše:
Ahoj. Teď ne, ale před 11 měsíci se nám narodila holčička z KETu v Repromedě. Byli jsme s tímto CARem moc spokojeni. Obzvlášť v kontrastu s CARem, ve kterém jsme byli předtím. Myslím, že mrazáčky by mohly být rychlejší, než to zkoušet přirozenou cestou - samozřejmě nevím, jaký máte problém. Přeji hodně štěstí.
tak to moc gratuluji.. a kolik embryek jste si nechali zavést? Právě u nás nebyl zjištěný problém, proč nám to nešlo.. ![]()
My mame z Ketu 4m holcicku…z Repromedy samozrejme. NA DRUHE ZAVEDENI. A holky z pokoje otehotnely vsechny max na druhy Ket. S Repromedou jsme byli celou dobu moooc spokojeni a za par let tam budeme jezdit zase:-)
My zavadeli po kednom. Z dvojcat mam respekt, navic se mohou pak rozdelit a hned jsou tru. To jsou potom zdravotni rizika a nestpji to za to. Pritom uspesnost uchyceni je pry stejna jak jsme se informovali.
@kaspluc píše:
My mame z Ketu 4m holcicku…z Repromedy samozrejme. NA DRUHE ZAVEDENI. A holky z pokoje otehotnely vsechny max na druhy Ket. S Repromedou jsme byli celou dobu moooc spokojeni a za par let tam budeme jezdit zase:-)
aha no, to první zavedení bylo ET a ne KET ne?? bylo to po stimulaci a odběru vajíček?
@kelynka koukam, ze mas uz svou zkusenost s dvojcatky. je mi moc lito, cos uz prozila. my zavadeli po 2 - tedy 2 na ET a pak 2 na KET. kaspluc (dovolim ) si odpovedet za ni - musela absolvovat PGD, a absolvovala tedy 2 KETy a ne ET po OPU. snad si to teda pamatuju spravne (zname se totiz z jine diskuze).
Holky díky.. taky už mám s dvojčat respekt a dvě by byly pro mě fakt stresující a myslím, že už by mi to dr ani nedovolil.. takže tak.. no nějak to dopadne ![]()
@kelynka Držím palce, ať se co nejdříve zadaří a vaše rodinka se rozroste.
Mohla bych na vás mít jeden dotaz? Možná bych to našla na nějaké předešlé straně, ale je toho tam strašně moc. Chci se zeptat, jak to chodí v Repromedě před KETem? V tomto cyklu (menstruaci očekávám každým dnem) mě KET čeká, nebude v nativu, ale bude s mírnou stimulací. Na kdy se mám objednat na vyzvednutí léků? Mám tam volat až první den menstruace, nebo můžu dorazit těsně před ní?
Chodila sem jinam, a bylo mi receno ze bud pred a nebo 1.den cyklu. Ja mela strach aby mi to vyslo na volno a nebylo to tenkrát o prodl. víkendu, tak sem šla v patek pro léky a ms sem samo dostala v pondělí, když byl st. svatek. Ale zkus si tam zavolat a zeptat se. To bude nejlepší
@kacgaba
Ahoj, my jsme tady ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/1079/?…