Repromeda KET

7157
14.9.13 22:02

Repromeda KET

Ahojte holky, je tu některá, která teď někdy absolvovala KET v Repromedě nebo se chystá? My právě přemýšlíme, jestli si jet pro mrazáčky nebo to zkoušet přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10264
14.9.13 22:11

Ahoj. Teď ne, ale před 11 měsíci se nám narodila holčička z KETu v Repromedě. Byli jsme s tímto CARem moc spokojeni. Obzvlášť v kontrastu s CARem, ve kterém jsme byli předtím. Myslím, že mrazáčky by mohly být rychlejší, než to zkoušet přirozenou cestou - samozřejmě nevím, jaký máte problém. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 22:14
@Kájín píše:
Ahoj. Teď ne, ale před 11 měsíci se nám narodila holčička z KETu v Repromedě. Byli jsme s tímto CARem moc spokojeni. Obzvlášť v kontrastu s CARem, ve kterém jsme byli předtím. Myslím, že mrazáčky by mohly být rychlejší, než to zkoušet přirozenou cestou - samozřejmě nevím, jaký máte problém. Přeji hodně štěstí.

tak to moc gratuluji.. a kolik embryek jste si nechali zavést? Právě u nás nebyl zjištěný problém, proč nám to nešlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.9.13 22:16

My mame z Ketu 4m holcicku…z Repromedy samozrejme. NA DRUHE ZAVEDENI. A holky z pokoje otehotnely vsechny max na druhy Ket. S Repromedou jsme byli celou dobu moooc spokojeni a za par let tam budeme jezdit zase:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.9.13 22:18

My zavadeli po kednom. Z dvojcat mam respekt, navic se mohou pak rozdelit a hned jsou tru. To jsou potom zdravotni rizika a nestpji to za to. Pritom uspesnost uchyceni je pry stejna jak jsme se informovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 22:18
@kaspluc píše:
My mame z Ketu 4m holcicku…z Repromedy samozrejme. NA DRUHE ZAVEDENI. A holky z pokoje otehotnely vsechny max na druhy Ket. S Repromedou jsme byli celou dobu moooc spokojeni a za par let tam budeme jezdit zase:-)

aha no, to první zavedení bylo ET a ne KET ne?? bylo to po stimulaci a odběru vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
15.9.13 04:03

@kelynka koukam, ze mas uz svou zkusenost s dvojcatky. je mi moc lito, cos uz prozila. my zavadeli po 2 - tedy 2 na ET a pak 2 na KET. kaspluc (dovolim ) si odpovedet za ni - musela absolvovat PGD, a absolvovala tedy 2 KETy a ne ET po OPU. snad si to teda pamatuju spravne (zname se totiz z jine diskuze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.9.13 19:40

Holky díky.. taky už mám s dvojčat respekt a dvě by byly pro mě fakt stresující a myslím, že už by mi to dr ani nedovolil.. takže tak.. no nějak to dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
15.9.13 20:39

@kelynka Držím palce, ať se co nejdříve zadaří a vaše rodinka se rozroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.9.13 19:57
@Kájín píše:
@kelynka Držím palce, ať se co nejdříve zadaří a vaše rodinka se rozroste.

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.12.13 13:43

Holky nikdo se ted nechysta do repromedy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 15:16

Mohla bych na vás mít jeden dotaz? Možná bych to našla na nějaké předešlé straně, ale je toho tam strašně moc. Chci se zeptat, jak to chodí v Repromedě před KETem? V tomto cyklu (menstruaci očekávám každým dnem) mě KET čeká, nebude v nativu, ale bude s mírnou stimulací. Na kdy se mám objednat na vyzvednutí léků? Mám tam volat až první den menstruace, nebo můžu dorazit těsně před ní?

• Citovat
  • Upravit
5667
9.2.15 15:29

Chodila sem jinam, a bylo mi receno ze bud pred a nebo 1.den cyklu. Ja mela strach aby mi to vyslo na volno a nebylo to tenkrát o prodl. víkendu, tak sem šla v patek pro léky a ms sem samo dostala v pondělí, když byl st. svatek. Ale zkus si tam zavolat a zeptat se. To bude nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.16 00:40

Ahojky, chysta se nekdo na Ket? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.8.16 18:31
  • načítám...