Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rominna píše:
Spíš nevím proč on je tak žárlivý- Jestli se neřídí heslem podle sebe soudím tebe. Mě to tak žere, že uvažuji o rozchodu.
Žárlivost ve větším měřítku mě příjde totálně primitivní. Většinou žárlí lidi, co mají jakýsi komplex méněcennosti a tím si ho zvyšují, či lidi, co mají majetnickou povahu vůči partnerovi. Nesnesla bych mít žárlivce, to máš můj obdiv. Já nežárlím (tohle období už mám přes 15let za sebou), tudíž žárlivý chlap u mě nemá šanci. Zažárlit jemně, s humorem, ale když to jde pak do extrémů (což těch extrémů je na emiminu vylíčeno až až),tak to neuznávám. To je omezování svobody.
Dělej co cítíš, a dělej rozhodnutí, která Ti udělají do budoucna dobře ![]()
Tak pozdě bycha honiti, že ![]()
Já osobně si myslím, že je normální jít někam bez svého partnera, notabene na pracovní akci. Přece partneři nejsou siamská dvojčata. Takže mi přijde divné spíš to, že partner jde na nějakou akci natruc tobě než to, že je tam s nějakou babou. Chová se jak malý Jarda, co mu někdo pošlapal kyblíček, tak on na oplátku rozšlape bábovičku.
Pokud spolu chcete být dál, už bych se k minulosti nevracela a snažila se budovat vzájemnou důvěru a úctu.
Hodně štěstí
Kdyby vám bylo o deset, patnáct let míň, tak by mi to ještě přišlo normální, ale v jeho tehdy 36 letech se urazit, že jedeš pracovně pryč?
A na truc pozvat jinou babu kamkoli…
Ten zamrzl v pubertě. Ale nejspíš ti jinak vyhovuje, když jsi s ním pak ještě dva roky v pohodě žila. Nechápu, proč to řešíš teď.
Něco se změnilo?
Já bych se v tom šťourala. Prostě nesnáším nejistotu. Ale záleží na okolnostech. Pokud jste měli krizi ![]()