Vycházky otce s půlročním

566
30.5.13 11:31

Vycházky otce s půlročním

Ahoj. Potřebovala bych se poradit… Mám půlročního syna, s jeho otcem nejsme spolu už 5 měsíců. Malého mám ve své péči, soudně máme stanovené výživné i styk. Otci absolutně nebráním v tom si malého brát, jen jsem byla asi dost naivní v tom, že mi třeba řekne, když ho bude chtít někam odvézt apod. Hraje přede mnou hru, že s ním jde na procházku a já minulý týden zjistila, že si auto nechává schválně za rohem, aby jsem neviděla jak ho odváží. Mě nejde o to, že by mi nějak extra vadilo to, že si ho odváží, já jsem si jen myslela, že je rozumný a zeptá se mě, jestli je na to malý připravený a jestli to vůbec zvládne. Vždyť sám s prckem během společného soužití nikdy nebyl. Poprosila jsem ho tedy, aby byl ke mě upřímný a tyto výlety mi oznamoval, že o tom chci prostě jen dopředu vědět. On se od té doby neozval, asi se zase urazil. Zrovna teď se blíží den, kdy si ho bude brát a malému dnes začal růst první zoubek, takže má zvýšenou teplotu, není mu nejlíp, no znáte to… Už jsem kvůli takové situaci bych o tom ráda věděla, protože to mi přijde rozumnější být s ním opravdu jen na té procházce než ho někde chudinku v tomhle stavu tahat. Už si ale nevím rady jak to mám ex vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.5.13 11:35

No tak na vycházce může být stejně protivný jako v autě.. Moc nechápu, je blbý, že k tobě není upřímný, ale pokud máte stanovený styk a nemáš určeno že jen s tvým dohledem, tak toho moc nenaděláš.. Víš kam ho vozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 11:39

A má ho apoň v sedačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.5.13 11:39

Má to v přítomnosti jeho matky, já s ním nemůžu být ani minutu, psychicky mě deptá. Myslím, že ho vozí v prababičce, ale o to mi nejde kam. Vím, že malej cestování autem nemá rád, dávám mu ho po obědě (jediný příkrm zatím) a byl upozorněn na to, že bude potřebovat spinkat. Když ho ale někam veze, tak mi ho vrací uplakaného, nevyspinkaného, prostě úplně dlabe na to, co jsem mu já řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.5.13 11:40

@Vorvaň obrovský Jj, tu mi při svém odchodu z bytu ukradl, takže tu má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.5.13 11:49

To mě mrzí.. No mělo by být i v jeho zájmu, aby byl malej spokojenej a ten čas si spolu užili, to mi fakt hlava nebere.. A co ta jeho máma, dá se s ní mluvit? @Naty12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.5.13 12:00

@gabriela82 Jí jsem právě psala s tím, že jsem z toho docela zklamaná, že se mnou nejednají narovinu, protože je to v zájmu toho malýho. Já se jim snažím ve všem vyjít vstříc a oni pak tohle. Ona mi jen odepsala abych s ní nejednala jako s nějakým uličníkem. Ona se pořád zastává svýho synáčka, sice mi nelže, ale vždy vše překroutí tak, aby její synáček ze všeho vyšel jako neviňátko. Dělají z toho trágu a mě jde jen o to, aby se mnou předem konzultovali to, jestli bude možný si toho prcka někam odvézt, a aby respektovali jeho potřeby, takže když vidí, že potřebuje spinkat, tak aby ho nechali. Malej se mi pak vrací a v očičkách má velkou úlevu, že je zase u mě. Jestli mu to takhle budou znechucovat a on pak k nim nebude chtít, tak na tom samozřejmě dle nich budu zase vinna jenom já, že ho od nich odrazuju apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
30.5.13 12:09

@Naty12
No nevím, ale ten popis úlevy v očičkách mi spíš připadá, že to znechucuješ ty :-(.

• Citovat
  • Upravit
14090
30.5.13 12:18
@Naty12 píše:
@gabriela82 Jí jsem právě psala s tím, že jsem z toho docela zklamaná, že se mnou nejednají narovinu, protože je to v zájmu toho malýho. Já se jim snažím ve všem vyjít vstříc a oni pak tohle. Ona mi jen odepsala abych s ní nejednala jako s nějakým uličníkem. Ona se pořád zastává svýho synáčka, sice mi nelže, ale vždy vše překroutí tak, aby její synáček ze všeho vyšel jako neviňátko. Dělají z toho trágu a mě jde jen o to, aby se mnou předem konzultovali to, jestli bude možný si toho prcka někam odvézt, a aby respektovali jeho potřeby, takže když vidí, že potřebuje spinkat, tak aby ho nechali.Malej se mi pak vrací a v očičkách má velkou úlevu, že je zase u mě. Jestli mu to takhle budou znechucovat a on pak k nim nebude chtít, tak na tom samozřejmě dle nich budu zase vinna jenom já, že ho od nich odrazuju apod. :nevim:

Tak tohle mi přijde trochu přitažené za vlasy ne? :roll: Je mu 6 měsíců nebo míň?
Chápu, že se ti tohle nelíbí, ale pokud to nedokážete vyřešit spolu s ex tak my na netu ti asi moc neporadíme.. ON nedělá vyloženě nic tak hrozného co by malému ubližovalo abys to mohla řešit někde výše. Spíš by jsi se měla uklidnit a najít společné řešení a komunikaci s ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 12:20
@Naty12 píše:
@gabriela82 Jí jsem právě psala s tím, že jsem z toho docela zklamaná, že se mnou nejednají narovinu, protože je to v zájmu toho malýho. Já se jim snažím ve všem vyjít vstříc a oni pak tohle. Ona mi jen odepsala abych s ní nejednala jako s nějakým uličníkem. Ona se pořád zastává svýho synáčka, sice mi nelže, ale vždy vše překroutí tak, aby její synáček ze všeho vyšel jako neviňátko. Dělají z toho trágu a mě jde jen o to, aby se mnou předem konzultovali to, jestli bude možný si toho prcka někam odvézt, a aby respektovali jeho potřeby, takže když vidí, že potřebuje spinkat, tak aby ho nechali. Malej se mi pak vrací a v očičkách má velkou úlevu, že je zase u mě. Jestli mu to takhle budou znechucovat a on pak k nim nebude chtít, tak na tom samozřejmě dle nich budu zase vinna jenom já, že ho od nich odrazuju apod. :nevim:

Tak půlroční pokud chce, tak snad usne i v autosedačce ne… a chápu, že se otci nechce v tomto počasí chodit po procházkách a raději si ho odveze domů/k babičce… Jak daleko ho veze?

• Citovat
  • Upravit
101648
30.5.13 12:21

@werunkaw123 Souhlasím, taky mi to přijde přehnané…
Tak jako věřím, že se malému rozsvítí očička, když vidí mámu, ale nedávala bych to do souvislosti s nějakou velkou úlevou, to je podle mě blbost, malá se na mě takhle rozzáří pokaždé, když mě vidí a to si hraje s táto třeba jen 10 minut a rozhodně ji nich neznechucuje, ale prostě máma je ta, s kým je nejvíc a od koho teče mlíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.5.13 12:25

Kdyby malej to auto a vůbec údajné nerespektování potřeb ze strany otce špatně nesl, tak navstevu proplace. A ukaž mi chlapa, kterej si za každou cenu nechá řvát dítě do ucha. Buď ráda, že má zájem. Myslím, že to trochu prehanis. Jako jo, chápu tě, ale nezbyde ti, než se smířit se situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

To je blbý, když spolu nedokážete mluvit :think:
Asi s tím toho moc nenaděláš. Pokud bys chtěla jednat vyloženě v zájmu syna, tak nejlepší by bylo spolknout hrdost a s otcem a jeho matkou se spřátelit nebo ty vztahy alespoň normalizovat. Jenže, když nevím, co mezi váma bylo, chápu, že to třeba nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566

@werunkaw123 A myslíš, že se o něco takového nesnažím? Nevím co je špatného na tom jen ho poprosit o to, aby mi dával vědět, že s ním bude chtít někam jet, jen abych o tom věděla, nechápu proč se mu to nelíbí a už se mi neozval. Taky mu přece dávám vědět všechny informace o synovi. Já jsem naprosto v klidu a nikde jsem se nezmiňovala o něčem, že bych to chtěla řešit někde výše. Jen jsem prostě chtěla vědět názor druhých, jestli třeba po něm nechci moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
30.5.13 12:29

Pokud nerespektuje maleho rezim, tak bych trvala na tom, ze budes pritomna…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky