Špatný sex :-(

Anonymní
30.5.13 08:54

Špatný sex :-(

Ahoj holky mám problémy s partnerem v posteli. Ze začátku vztahu jsem ten problém nevnímala, jelikož jsem byla zamilovaná a přikládala jsem to dlouhému sexuálnímu půstu, který měl můj partner než si začal se mnou. V současné době spolu rok žijeme a náš sexuální život je katastrofa!!!
Sex máme dvakrát týdně (přítel bývá unavený a má hodně povinností, já bych měla sex klidně každý den) a když už sex máme, tak předehra je pokaždé stejná, žádné novinky (když se přítele zeptám co by se mu líbilo, tak řekne že neví)…v sexu pět poloh pořád dokola, když se snažím o nějakou inovaci, tak to vždy skončí tak, že si přítel přeje abych byla nahoře a skončí to tím, že je za půl minuty hotový…a takhle vypadá každé naše milování…já, ale od něj nechci odejít, jelikož ho miluji a tvoříme společnou budoucnost, poraďte mi co mám zlepšit nebo jak partnera navnadit, či jak docílit toho aby déle vydržel…omlouvám se, že píšu anonymně, ale chodí sem jeho sestra a zná můj nick…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
30.5.13 09:00

Asi bych šla do poradny, pže jinak se budeš trápit.. sex je ve vztahu důležitý… asi bych to partnerovi vysvětlila jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

A víš jistě, že by chtěl navnadit nebo déle vydržet? Třeba mu to takto vyhovuje :nevim: Že to nevyhovuje tobě, budeš asi muset říct na plnou pusu. Nenaznačovat, nevymýšlet fígle, to nepochopí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Asi se mnou nebudeš souhlasit, ale sex 2× týdně, střídání poloh a brzské vyvrcholení není nic tak strašného. Opravdu si myslíš, že lidé po prvotní zamilovanosti se milují pořád se stejnou vášní, dělají ultracviky a chtějí aby to trvalo hodinu?
Já ti nevím, ale váš sex. život z mého pohledu ( chápu, že vám u toho nesvítím, ale díky tvému popisu) není špatný. To že jsi nespokojená je tvůj problém.
Jestli chceš změnu, neptej se ho co by chtěl - ale udělej co bys chtěla ty. Proč čekáš, že vymyslí pozici, která by tě nedchla, když jemu to stačí takhle.Tak jestli ti to nestačí, vymysli ji sama.

Jen jsem chtěla nakonec napsat - že libé pocity ze sexu, nejsou o minutách a polohách, ale o vrzrušení jako takovém - a to se prostě občas vytratí, vše se okouká, zevšední - člověk si to asi nechce přiznat a hledá chybu v detailech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.5.13 09:02

@Lizbeth, něco podobného mě napadlo taky.
Zakladatelko, kdybyste to dělali denně několik hodin různými způsoby, myslím, že by tě to po týdnu přestalo bavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:09

Jsme ještě dost mladí na to abychom měli sex jednou měsíčně…vím, že by mě to co popisuje Lizbeth přestalo brzo bavit (měla jsem partnera, který sex vyžadoval několikrát denně),,, ale myslím si, že jde i o to abych já byla spokojená a uspokojená a ne jen on…o tom sex přeci není…

• Citovat
  • Upravit
1823
30.5.13 09:10

Tak si říkám, kolik poloh člověk musí vystřídat, aby to nebyla nuda.. :roll: :lol:

No, počítej s tím milá zakladatelko, že jsi holt potkala člověka s jiným sexuálním naturelem.. a kde skřípe sex, tam dojde i na vztah (taky jsem byla z těch co si mysleli, že toto je blbost a že láska hory přenáší..) No, počítej s tím, že ať už mu to řekneš jakkoli naplno, tak sexuální tornádo prostě nenastane a země se neotřese.. :hug:

Btw.. jedna OT.. nevíte někdo proč smazali téma „manžel nedělá orální sex?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.5.13 09:12
@Anonymní píše:
Jsme ještě dost mladí na to abychom měli sex jednou měsíčně…vím, že by mě to co popisuje Lizbeth přestalo brzo bavit (měla jsem partnera, který sex vyžadoval několikrát denně),,, ale myslím si, že jde i o to abych já byla spokojená a uspokojená a ne jen on…o tom sex přeci není…

Tak mu to budeš muset říct naplno :nevim:
Dokonce jsem kdesi četla rozhovor se sexuologem a ten říkal, že nejlepší sex (mluvil o sexu v dlouhodobém vztahu) mají dvojice, které se domluví na tom, kdy a co budou dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
30.5.13 09:14

2× tydne 5 poloh? co mi na to rekl za zady chlap? "Vidis? A jde to ":mrgreen:
Ti chci rict, ze kazdy jsme nastaveny jinak, zatimco on by mohl denne a akrobatit, ja bez toho muzu byt klidne rok :jazyk: Nerikam, ze me to nebavi, spise z unavy nevyvijim nejaky extra zajem, ale kdyz uz s tim chlap zacne je to fajn..na tvem miste bych se asi v posteli porad nevyptavala co on chce a co zkusime, ale zkratka bych to tak proste delala(po sve vlastni rezii).Jak vylepsit cetnost styku to bohuzel radu nemam. pokud je to u nej jen z duvodu unavy, pomohla bych vitaminem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:18

Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!

• Citovat
  • Upravit
20557
30.5.13 09:19
@Anonymní píše:
Jsme ještě dost mladí na to abychom měli sex jednou měsíčně…vím, že by mě to co popisuje Lizbeth přestalo brzo bavit (měla jsem partnera, který sex vyžadoval několikrát denně),,, ale myslím si, že jde i o to abych já byla spokojená a uspokojená a ne jen on…o tom sex přeci není…

No právě..jste mladí..takže bych chlapovi vysvětlila co chci, co nechci, co se mi líbí, co se mi nelíbí..dala bych mu nějaký čas na nápravu (i když předčasný výstřik asi neovlivní - pokud je to jelito) no a když bych neviděla žádnou změnu, tak bych se poohlédla jinde..mít celý zbytek života trauma z toho, že mám doma sexuální nemehlo (byť hodné) by mi za to nestálo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.5.13 09:21
@Anonymní píše:
Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!

To chce petržel :jazyk:. Ne, promiň, ale nahrála jsi mi :mrgreen:
Musel by vědět, že ti konkrétně tohle vadí a CHTÍT vydržet. Pak s tím může něco dělat. Ty s tím asi těžko něco svedeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.5.13 09:22

@peggy.sl, sexuální nemehlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
30.5.13 09:23

Čoveče, sex 2× týdně, to máme jen jedno za čas. Když nám malý dítě nespí, jsme rádi, že si stihnem oblíct pyžamo a přikrýt se peřinou, než usneme jak dudci. :lol:

Jak dlouho spolu jste? To je důležitý. Jestli na začátku (tj. do 2-3let), tak radím výměnu zboží za jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.13 09:26
@KPKristy píše:
@peggy.sl, sexuální nemehlo :mrgreen: :mrgreen:

Noo to je přesný název… :mrgreen:
Uplně si to živě přestavuji,,,stříkáááám,, :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit