Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ja ti mozna poradim. takze u nas to bylo podobne. mela jsem pritele mel deset let jen jednu partnerku a sex jak rikal nic moc. no spis si ho naucila na rychly sex. semnou to mel jine. ale me nevyhovovalo ze byl hned hotov. kdyz rikam hned tak to opravdu bylo hned.
u nas byl problem ovsem vyresen tim, ze jsem odhalila vcem to vezi - komunikaci. mluvila jsem snim o sexu a vylezlo z nej to, ze ho hodne vzrusuju a on proste nevydrzi protoze posledni dobou zadny sex ani nemel. takze jsme meli sex asi 5 krat denne aby se vyradil a ja chodila unavena a ospala do prace
no a taky jsem ho poslala do lekarny a on si koupil CLAVIN aby dele vydrzel ale jak rikam nikdy jsme ho nepouzili. a dopadlo to tak ze ted chovam vedle sebe mesicniho synka. ![]()
Kamoska si nabalila panica. Vzala si ho. A ze vraj co ho naucila ako na to, tak sa za prvy rok manzelstva neuveritelne zlepsil. Uz su spolu 10 rokov.
@rejžička píše:
Tak já myslím, že ti nejde ani tak o polohy, jako spíš o to, že partner se nesnaží, viď? Stačí mu to takhle a kašle na to, že tobě ne. Nesnaží se, aby se ti to líbilo, aby tě vzrušoval, prostě se spokojí se stereotypem a nedbá na to, že ty chceš víc.Je to tak?
= Promluv sis ním o tom, snaž se ty, víc asi nejde.
ALe to bych mu zase křivdila, problém je ryze s aktem, jinak mě u toho hladí, laská a líbá,,, ale to je vše k ničemu, když to trvá necelou minutu
![]()
@Anonymní píše:
ALe to bych mu zase křivdila, problém je ryze s aktem, jinak mě u toho hladí, laská a líbá,,, ale to je vše k ničemu, když to trvá necelou minutu![]()
A co to teda zkusit bez aktu? Jakože se bude věnovat jen tobě tak dlouho, jak bude potřeba. Však k uspokojení netřeba aktu ![]()
Tak pak problém nevidím.. Však ti ho tam nemusí rovnou strčit, ne? Může ti to dělat pusou, rukou, vibrátorem.. možností je hafo.
@KPKristy Myslíš třeba orál? No já mu ho dělám ráda a to vydrží dlouho…a on mě orálně uspokojuje, tak jednou za měsíc…nevím asi ho to nebaví nebo se mu to nelíbí ![]()
@Anonymní píše:
@KPKristy Myslíš třeba orál? No já mu ho dělám ráda a to vydrží dlouho…a on mě orálně uspokojuje, tak jednou za měsíc…nevím asi ho to nebaví nebo se mu to nelíbí
Tohle nedopadne dobře..
Zakladatelko, zkus sehnat čaj nebo kapky z kotvičníku. Pomáhá to na výdrž partnera. Nebo se poraď v lékárně či u svého gynekologa, co na to pomáhá. Já jsem toho názoru, že by byla blbost se rozcházet kvůli takové blbině. Píšeš, že se mijujete, takže určitě se to řešit dá.
Na to aby vydržel, musí hlavně chtít on - což už tu holky psaly… pak mu trošku pomoct, když už to na něj půjde, tak snížit intenzitu, přijít na to, co mu pomůže, aby se uvolnil, nebo ho nechat udělat a pokračovat znova - to by mohl vydržet déle…
@Anonymní píše:
@KPKristy Myslíš třeba orál? No já mu ho dělám ráda a to vydrží dlouho…a on mě orálně uspokojuje, tak jednou za měsíc…nevím asi ho to nebaví nebo se mu to nelíbí
Tak to je blbý. Evidentně mu stačí, jak to je, o tebe mu příliš nejde. Nevím, třeba se pletu, ale napsala jsi toho dost ![]()
Může se taky stát, že čtrnáctileté přátelství, ani zkultivovaná zahrada vám nebudou nic platné…
Ač se to nezdá v tomhle je zakopanej pes..Mám doma něco podobnýho. Nechávám si dost často zajít chuť, přítel je často unavenej a usíná dřív než dítko. Ovšem o víkendu když je malá u babičky se mu buď nechce nebo proběhne ta rychlovka
V podstatě snažím se o tom s ním mluvit už rok, vymýšlím, radím, ukazuju různé články na netu..Bez výsledku, maximálně po mě štěkne, že se mi pořád něco nelíbí
Mazlení orál u nás není problém, ale samotnej akt minuta a konec..I když se snažil o přerušování atd. tak z toho jsou minuty dvě, a víc to oddalovat nechce s výmluvou, že to ani nejde. A opakovanej sex to nehrozí po prvním už nemá chuť
A i když je to jinak fajn chlap, otázka typu, proč mi ta minuta vadí, když vaginální orgasmus stejně nemám..To mě teda dostalo!!! Takže jsou asi jen dvě možnosti buď vyměnit partnera nebo se s tím smířit, samozřejmě ani jedná z možností není správná ![]()
@erinv píše:
Tak si říkám, kolik poloh člověk musí vystřídat, aby to nebyla nuda..![]()
![]()
No, počítej s tím milá zakladatelko, že jsi holt potkala člověka s jiným sexuálním naturelem.. a kde skřípe sex, tam dojde i na vztah (taky jsem byla z těch co si mysleli, že toto je blbost a že láska hory přenáší..) No, počítej s tím, že ať už mu to řekneš jakkoli naplno, tak sexuální tornádo prostě nenastane a země se neotřese..
Btw.. jedna OT.. nevíte někdo proč smazali téma „manžel nedělá orální sex?“
musím s tebou souhlasit, bohužel láska hory nepřenáší a pokud se nestane zázrak tak zakladatelka buď vztah nakonec vzdá nebo si najde milence a nebo se podřídí a bude doživotně trpět… myslím, že možnost jedna je asi nejlepší
Nečetla jsem diskuzi, ale osobně se divím, že 5 poloh nestačí
Mě teda stačí osobně i 3
A hlavně si myslím, že je lepší když vydrží chviličku, než když by si na něm hodinu trdlovala a nic…Můžete přeci zkusit po chvíli zas a mezitím se ti může věnovat jinak ![]()
Holky a co je podle vás lepší, když to jde hned, nebo když to trvá dobu? ![]()
@rapatz tak to jsi měla štěstí, ale bohužel ne každý chlap je otevřený komunikaci