Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už podle toho, že si po sexu sedne k PC soudím, že si chtěl jen povyrazit. ![]()
@Tereza1986 píše:
Tak už podle toho, že si po sexu sedne k PC soudím, že si chtěl jen povyrazit.[/
Příspěvek upraven 17.07.13 v 21:32
U souseda bych štěstí nehledala. Pokud se nespraví vztah s přítelem, najdi si někoho úplně jiného. Se sousedem bych už žádné opáčko nedělala ![]()
No, nezlob se na me, ale cisi na me z toho tech tvych 20 let…
podle me by clovek mel v prvni rade vyresit svuj primarni vztah a pak se az zacit poohlizet jinde.
chapu, ze nekdy se stane i neco jineho, ale zvolit zrovna souseda, ktereho mas na ocich a ktereho zna i tvuj partner, to mi prijde dost blbe.
mimochodem myslim, ze soused si proste pekne zasu… s mladou holkou a tim to pro nej hasne ![]()
To neni soused je to kamarad od souseda
Příspěvek upraven 14.09.13 v 13:06
Nic vážného v tom nehledej. On to taky určitě vážně nebere. Pokud chceš tak si s ním občas povyraz ale zamilovanost si vyhod z hlavy
@Karolina8851 : Přijde mi to jak „z bláta do louže“. Se sousedem tě asi nic moc lepšího nečeká.
@Ali-Ali píše:
No, nezlob se na me, ale cisi na me z toho tech tvych 20 let…
podle me by clovek mel v prvni rade vyresit svuj primarni vztah a pak se az zacit poohlizet jinde.chapu, ze nekdy se stane i neco jineho, ale zvolit zrovna souseda, ktereho mas na ocich a ktereho zna i tvuj partner, to mi prijde dost blbe.
mimochodem myslim, ze soused si proste pekne zasu… s mladou holkou a tim to pro nej hasne
ja jsem si nic nevybírala a nikoho nevolila.. Dělala jsem to jak jsem to cítila a opravdu mam pocit jako bych do nej byla zamilovana…nevím co s tím ![]()
Chtěl Tě dostat a povedlo se mu to, ale na vážný vztah to zřejmě není
Teď je pozdě na výčitky, hoď to za hlavu a buď ať se dá přítel dohromady, nebo jak píše Tiger - hledej úplně jinde. ![]()
To je suprove mít doma 2,5 lete dítě a jít se ku..it s chlapem, co by mohl být tvůj táta.
@karafiatek píše:
Nic vážného v tom nehledej. On to taky určitě vážně nebere. Pokud chceš tak si s ním občas povyraz ale zamilovanost si vyhod z hlavy
Vlvmfkkvmrkkmv
Příspěvek upraven 14.09.13 v 13:07
@Karolina8851 Někdy je potřeba se trochu zamyslet a ne slepě následovat svoji zamilovanost. Nadělala bys tak možná víc průšvihů, než si dovedeš představit.
@MarieOVMUC píše:
To je suprove mít doma 2,5 lete dítě a jít se ku..it s chlapem, co by mohl být tvůj táta.
a co s tím ma společného díte? Přesně to co jsem nechtěla, typická urýpaná ženská. Takove řeči vázne slyšet nepotrebuju.
…:).
Příspěvek upraven 11.06.13 v 12:47