Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucie.t Z toho, co napsala je poměrně zřejmé, že pán to s ní narovinu moc nehraje. Do hlavy mu sice nevidím a ráda bych se pletla, nicméně přijde mi to jako klasický scénář.
@Karolina8851 píše:
Ja také řekla ze zádný vztah nečekám… A myslím ze o veku to neni,![]()
![]()
O věku to je. V necelých 17 otěhotníš s nevybouřeným chlapem, co si chce užívat s kámoši. Jako „báječné“ řešení tě napadne románek se sousedem. Holka, chováš se jak mladá holka, přesně vzhledem k věku. Pan soused se taky chová přiměřeně věku, loví mladý maso
.
@Káka74 píše:doufám ze to bude tak jak říkáš a co nejdrive se vzpamatuju… Od včerejška jen brecim
Je to hajzl, věk nehraje roli. Chlapi chtěj, co nemůžou mít. Je mi tě líto, vypadá to na zlomené srdce. Pokud se chceš zachovat dospěle a zodpovědně, zkus dát do kupy vztah s přítelem. Neznám nikoho, kdo by po děcku neprošel menší nebo větší krizí. Jestli je to už tak daleko, že se s tím nic dělat nedá, běž od něj. SOuseda podle mě už nezajímáš, ale neřekne ti to, srab, na férovku. Maximálně si to ještě zopáknete, ale pak to pro tebe bude ještě horší. I když to obrečíš, smiř se s tím hned a neponižuj se. Zamilovanost odezní za chvíli a pak si budeš říkat, jak jsem mohla být tak hloupá… Přeju ti ať to nějak zmákneš.
@Yvonne píše:
Já bych se mu nevnucovala, nepsala bych mu. Prostě se stal sex, brala bych to jako milenecký vztah. Ehm, po tom, co jsi psala, že máš doma, je do cizí náruče vcelku blízko.
A také jsi se dost nechala zmást hezkým sexíkem. Pozor na to, kdo umí, ten umí, narazila jsi na toho, kdo umí, ale v sobě jsi povolila uzdu citům, a díky té povolené uzdě Ti život může dát pěkných pár facek. Na to bacha.Co chlapi nesnáší je ta skutečnost, když se jim žena vnucuje, chlap pak couvá (což si myslím, že naznačil tím, že někoho má, jelikož cítil Tvůj zájem, tak se vymluvil, čímž Ti dal najevo, že jen milenec, nikoli nic víc), takže bych dělala že se nic nestalo, pozdravila bych ho, kdybych se s ním potkala a víc bych ho neřešila, nezvala bych ho domů nic (možná by se mu tam u vás doma ani nepostavil, jelikož souložit s vidinou toho, že se ten Tvůj vrátí domů, a soused bude v Tobě, no, to nejde dohromady).
Prostě jste si užili, ale díky těm citům jsi si zadělala na pěkný malér.
skusim se přenést přes city a uvědomit si ze mam nějakou hrdost a snad se mi to podaří udělat tak jak ty říkáš…:)
![]()
@Karolina8851 prispevky jsem necetla, takze se mozna budu opakovat…pusobis na me jeste ponekud nevybourenym dojmem.Co se tyce souseda, tam lasku necekej, byla jsi pouhy suk ![]()
@Virginia píše:
O věku to je. V necelých 17 otěhotníš s nevybouřeným chlapem, co si chce užívat s kámoši. Jako „báječné“ řešení tě napadne románek se sousedem. Holka, chováš se jak mladá holka, přesně vzhledem k věku. Pan soused se taky chová přiměřeně věku, loví mladý maso.
myslím ze je zbytečně řešit co bylo nebo nebylo
je to proste takhle… Ja ted neřeším minulost ![]()
@svycarka píše:
@Karolina8851 prispevky jsem necetla, takze se mozna budu opakovat…pusobis na me jeste ponekud nevybourenym dojmem.Co se tyce souseda, tam lasku necekej, byla jsi pouhy suk
opakuji po několikáté ze lásku nečekám
ale i tak děkuji za přečtení a za příspěvek ![]()
@Karolina8851 Kdybys v minulosti řešila přítomnost, nemusíš řešit současné problémy. Neposmívám se, je to prostě tak.
@Virginia píše:
@Karolina8851 Kdybys v minulosti řešila přítomnost, nemusíš řešit současné problémy. Neposmívám se, je to prostě tak.
jasne mas pravdu
Příspěvek upraven 16.09.13 v 12:18
@Yvonne opet te vidim v diskuzi a opet s tebou 100% souhlasim
@Karolina8851 Rejpalky neřeš. Tohle si prožilo hodně holek, jen ne všechny u toho měli mrňouska. Ale to ti může paradoxně pomoci to překonat - máš někoho, kdo tě miluje bezpodmínečně. Jak psala Yvonne, když to doma nefunguje, je jednoduché do toho spadnout. Drž se!!!
Zlato, city stranou… Z toho partnerstvi nebude…
Ale jestli to umel, tak si uzivej dal! ![]()
Podle mýho si akorát vrznul a o to mu šlo především. Zrovna včera jsem četla, že ženy se dělí do věkových kategorií podle vztahu k pohádkám: osmiletou uložíš do postele a povíš jí pohádku, osmnáctileté povíš pohádku a položíš ji do postele, osmadvacetileté nemusíš říkat pohádky atd. No a ty hold patříš k těm, co se jim ještě povídají pohádky ![]()
Být na tvém místě, kašlu na něj.
@Karolina8851 píše:
a co s tím ma společného díte? Přesně to co jsem nechtěla, typická urýpaná ženská. Takove řeči vázne slyšet nepotrebuju.
Uz jen to, že se ptas je odpovědi.. urypana mohu být, pokud nesneses i jiné odpovědi než poplacani po rameni, tak se neptej ve veřejné diskuzi.
@Káka74 píše:
@Karolina8851 Rejpalky neřeš. Tohle si prožilo hodně holek, jen ne všechny u toho měli mrňouska. Ale to ti může paradoxně pomoci to překonat - máš někoho, kdo tě miluje bezpodmínečně. Jak psala Yvonne, když to doma nefunguje, je jednoduché do toho spadnout. Drž se!!!
děkuji moc ![]()