Jsem v koncích, mám výčitky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
30.5.13 10:07

Dej soucasnemu ultimatum - bud se probere nebo odchazis. a podle toho se pak zarid. jsi moc mlada na takovy starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
30.5.13 10:22

Ultimatum.. Chodí spát s jiným a svýmu má dát ultimátum…
Holka to moc dobře nepořešila.. To že je zanedbávaná..
Teďka má dva, co si s ní rádi vrznou.. Soused to má lepší. Nemá žádný povinnosti a ještě k tomu mu do postele přiběhla mladá kočička na hrátky.. :think:

• Citovat
  • Upravit
15404
30.5.13 10:39

Tak predpokladam, ze zakladatelka by byla radeji spokojena s otcem ditete a bez souseda nez jak je to aktualne. problem je, ze se zamilovala, ale to beztak brzo prejde. takze bud s pritelem oba zapracuji na lepsim vztahu nebo se bude ppacat porad.

Příspěvek upraven 30.05.13 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina8851
30.5.13 10:40
@dani24687 píše:
Tak predpokladam, ze zakladatelka by byla raji spokojena s otcem ditete nez jak je to aktualne. [/

Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:56

• Citovat
  • Upravit
15404
30.5.13 10:43

No tak se rozejdete, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
30.5.13 10:45

Dani no to máš pravdu.. Jen když už takhle protrhla stavidla, a brečí po sousedovy, a je smutná z toho, že jí má jako hračku, tak s tím svým oficiálním partnerem to už asi moc dohromady nedá..

• Citovat
  • Upravit
H1
30.5.13 10:47

ˇKarolina a už máš odpověď. S tím svím skončíš protože se k tobě chová, jak chová… Né kvůli sousedovy.. Ten tě chtít nebude.. tak budeš nějakou dobu sama. A teprv až budeš v pohodě, tak začni hledat někoho uplně novího.. Hotovo, vyřešeno..

• Citovat
  • Upravit
Karolina8851
30.5.13 11:06
@H1 píše:
Dani no to máš pravdu.. Jen když už takhle protrhla stavidla, a brečí po sousedovy, a je smutná z toho, že jí má jako hračku, tak s tím svým oficiálním partnerem to už asi moc dohromady nedá.. [/

Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:57

• Citovat
  • Upravit
15404
30.5.13 11:19
@Karolina8851 píše:
ano dohromady to uz asi dat nepůjde, ale je mi líto toho vztahu kdyz si vzpomenu na ty hezke věci… A upřímně ani nevím jak všechno Utahu sama finančně :cert:

a co kdyz si vzpomenes na ty nehezke? no jo no, tak pak bud vztah takovy, jaky je a penize nebo bez chlapa, muset se uskromnit a casem si najit lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.5.13 11:20

A nebo s nim zustat a podvadet ho se sousedem, coz ti ale taky nevyhovuje. asi vzdy neco ztratis, tak si preber, jaka ztrata te bude bolet nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.13 12:14

To se nadělá s pár souložema. Už vidím, jak stojí lepších chlapů fronta na sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.5.13 12:18
@dani24687 píše:
a co kdyz si vzpomenes na ty nehezke? no jo no, tak pak bud vztah takovy, jaky je a penize nebo bez chlapa, muset se uskromnit a casem si najit lepsiho.

myslis, ze si nenajde lepsiho??? :O :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
30.5.13 12:47

Zakladatelku chápu. Vím, jaké to je žít ve vztahu, který je v kytkách. Chlap nemá zájem cokoli řešit, kašle na partnerku a dává jí najevo, že je jen něco na způsob inventáře v bytě. V tomhle rozpoložení je pak strašně snadný nechat se poblouznit někým, kdo se vyburcuje k tomu, aby ze sebe po jeden večer dělal pana dokonalého a zapůsobil.
Věkový rozdíl bych neřešila, ten je individuální, někomu vyhovuje, jinému ne. Já třeba osobně hledám muže starší, protože si s nimi prostě víc rozumím než s vrstevníky, i když s přibývajícími léty se ten rozdíl snižuje. Prostě čtyřicátník je pro mě nejatraktivnější :mrgreen:
Někdo dokáže ze zpackanýho vztahu odejít jen s tzv. převozníkem, to je například můj případ, kdy vím, že musím pryč, jinak ze mně bude troska závislá na antidepresivech (mírně zveličeno), ale pak je tu zase strach ze samoty, jestli někoho poznám, jak budu sama zvládat atd… Jednou si říkám, že to není tak zlý, podruhý se hroutím, protože vím, že dobrý to nikdy nebude.
Proto chápu zakladatelku, která tím prostě někam uniká, podvědomě hledá něco a někoho jiného.

Zakladatelko, co poradit… řešit situaci doma, pokud je to možné, souseda teď nechat vydechnout, protože pro chlapa není nic víc odrazující než urputná milenka, která tlačí na pilu. Osobně bych to viděla tak, že i kdyby přítelkyni neměl, dal ti tím jasně najevo, že jde o sex a nechce se vázat a i když jsi zaláskovaná, asi se s tím budeš muset nějakým způsobem srovnat.
Jak se říká, dva se perou, třetí se směje a ten třetí třeba někde číhá za rohem a bude to ten pravej. Se sousedem si moc šancí nedávej, pokud ti nejde jen o to jedno. Pokud jde, tak nech iniciativu teď trošku na něm a dělej si svoje. Očividně ho baví uhánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina8851
30.5.13 12:53
@Filipina píše:
Zakladatelku chápu. Vím, jaké to je žít ve vztahu, který je v kytkách. Chlap nemá zájem cokoli řešit, kašle na partnerku a dává jí najevo, že je jen něco na způsob inventáře v bytě. V tomhle rozpoložení je pak strašně snadný nechat se poblouznit někým, kdo se vyburcuje k tomu, aby ze sebe po jeden večer dělal pana dokonalého a zapůsobil.
Věkový rozdíl bych neřešila, ten je individuální, někomu vyhovuje, jinému ne. Já třeba osobně hledám muže starší, protože si s nimi prostě víc rozumím než s vrstevníky, i když s přibývajícími léty se ten rozdíl snižuje. Prostě čtyřicátník je pro mě nejatraktivnější :mrgreen:
Někdo dokáže ze zpackanýho vztahu odejít jen s tzv. převozníkem, to je například můj případ, kdy vím, že musím pryč, jinak ze mně bude troska závislá na antidepresivech (mírně zveličeno), ale pak je tu zase strach ze samoty, jestli někoho poznám, jak budu sama zvládat atd… Jednou si říkám, že to není tak zlý, podruhý se hroutím, protože vím, že dobrý to nikdy nebude.
Proto chápu zakladatelku, která tím prostě někam uniká, podvědomě hledá něco a někoho jiného.

Zakladatelko, co poradit… řešit situaci doma, pokud je to možné, souseda teď nechat vydechnout, protože pro chlapa není nic víc odrazující než urputná milenka, která tlačí na pilu. Osobně bych to viděla tak, že i kdyby přítelkyni neměl, dal ti tím jasně najevo, že jde o sex a nechce se vázat a i když jsi zaláskovaná, asi se s tím budeš muset nějakým způsobem srovnat.
Jak se říká, dva se perou, třetí se směje a ten třetí třeba někde číhá za rohem a bude to ten pravej. Se sousedem si moc šancí nedávej, pokud ti nejde jen o to jedno. Pokud jde, tak nech iniciativu teď trošku na něm a dělej si svoje. Očividně ho baví

Příspěvek upraven 16.09.13 v 12:19

• Citovat
  • Upravit
36504
30.5.13 21:43
@nepř.G12 píše:
@Karolina8851
A já tě vůbec neodsuzuju, aby sis nemyslela, klidně si spi s kým chceš, ale nehledej v tom nějakou budoucnost

Když se budeš dávat lacino, nic jiného než zásun chlapi investovat.Na ženské se závazkem se fronta nestojí. Jak se říká, kvůli jednomu pivu si nebudu kupovat pivovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí