Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karolina8851 píše:
ja jsem si nic nevybírala a nikoho nevolila.. Dělala jsem to jak jsem to cítila a opravdu mam pocit jako bych do nej byla zamilovana…nevím co s tím
hele, za sve ciny jsme (bohuzel) odpovedni, takze sex se sousedem byla proste tva volba ![]()
moc nechapu, jak muzes rict, ze ty jsi nikoho nevolila. to je jak kdyby prisel chlap s tim, ze se vyspal se svou sekretarkou, ale ze za to nemuze, ze on si ji nevybral ![]()
@Ali-Ali píše:
hele, za sve ciny jsme (bohuzel) odpovedni, takze sex byla proste tva volbamoc nechapu, jak muzes rict, ze ty jsi nikoho nevolila. to je jak kdyby prisel chlap s tim, ze se vyspal se svou sekretarkou, ale ze za to nemuze, ze on si ji nevybral
Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:53
@Karolina8851 Karolínko, hlavně mu nenadbíhej a nemaluj si růžové zítřky po jeho boku. Pokud to zvládneš, možná se ozve sám, protože si bude chtít dokázat, že má na tebe stále vliv, ale tak jako tak, pro takový „vztah“ je nutná velká dávka cynismu. V tvém věku bych se spíš snažila vyřešit vztah se stávajícím přítelem, jsi maldá a na cynismus máš spoustu času. Pokud budeš vyrovnaná, zjistíš sama, co dál,,, každopádně hodně štěstí. ![]()
@Karolina8851 píše:
ano ja ani nečekám ze se do me zamiluje nebo neco podobného.. To me nenapadlo ani na chvíli, me by stačilo si s nim občas po vyrazit a moct mít lepší náladu každy den uz jen z toho ze se na nej budu těšit a ze mi tu chvilku s nim bude zase fajn.. Jenže z te odpovědi na mou sms ze uvidíme.. Mi přijde ze asi moc zájem nemá, přitom kdyz jsem byla u nej říkal mi jak je to skvěle, staral se o me atd…
Dělej jak myslíš, ale občasný šukec se sousedem, na to nemám slov. Abys pak nebyla překvapená z reakcí přítele i okolí.
pán si evidentně udělal zářez
Tedˇ vážně. Jsi asi mladá nezkušená holka. Takovej chlap si těžko bude chtít uvázat sousedku s děckem na krk. S tím nepočítej. Jestli vidíš problém v partnerství, tak ho vyřeš jinak, než navázáním vztahu s tímto pánem. Pšenka ti tu nepokvete a ty si bdeš aqkorát ubližovat.
Šel si asi napsat status na FB, že si konečně vrznul. Nějaký dlouhodobější vztah v tom teda nevidím… Pokud jde vztah s přítelem do kytek, tak si aspoň najdi někoho věkově k sobě.
@anabel9 píše: Šel si asi napsat status na FB, že si konečně vrznul. Nějaký dlouhodobější vztah v tom teda nevidím… Pokud jde vztah s přítelem do kytek, tak si aspoň najdi někoho věkově k sobě.
jj prvni, co me napadlo
jinak bych nedala unahlene zavery, jako vetsina ostatnich zde, predpokladam, ze do hlavu mu tu zadna nevidi. co si s nim promluvit a ujasnit si o co mu (i tobe) jde? jste oba dospeli, tak si narovinu reknete, jak to kdo vidi
@plysatko píše:
@Karolina8851 Karolínko, hlavně mu nenadbíhej a nemaluj si růžové zítřky po jeho boku. Pokud to zvládneš, možná se ozve sám, protože si bude chtít dokázat, že má na tebe stále vliv, ale tak jako tak, pro takový „vztah“ je nutná velká dávka cynismu. V tvém věku bych se spíš snažila vyřešit vztah se stávajícím přítelem, jsi maldá a na cynismus máš spoustu času. Pokud budeš vyrovnaná, zjistíš sama, co dál,,, každopádně hodně štěstí.[/
Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:54
Nerid se jen srdcem, ale take trochu premyslej! Soused je uplne to nejhorsi. Hned to bude vedet cele okoli a z ostudy se nevyhrabes. Aspon, ze neni zenaty a nema deti…
Hledala bych tak svobodneho tricatnika. Ti uz se tak nejak usadit chteji. Ten tvuj pritel by ale do toho mohl take jeste dospet. Dala bych mu asi jeste cas. Ale nevim, jak je u vas situace. Dite rozhodi asi kazdeho mladeho chlapa. A pokud se obcas aspon snazi… ![]()
@berry4 píše:pán si evidentně udělal zářez
Tedˇ vážně. Jsi asi mladá nezkušená holka. Takovej chlap si těžko bude chtít uvázat sousedku s děckem na krk. S tím nepočítej. Jestli vidíš problém v partnerství, tak ho vyřeš jinak, než navázáním vztahu s tímto pánem. Pšenka ti tu nepokvete a ty si bdeš aqkorát ubližovat.
@anabel9 píše: Šel si asi napsat status na FB, že si konečně vrznul. Nějaký dlouhodobější vztah v tom teda nevidím… Pokud jde vztah s přítelem do kytek, tak si aspoň najdi někoho věkově k sobě.
Ja také řekla ze zádný vztah nečekám… A myslím ze o veku to neni,
![]()
@berry4 píše:pán si evidentně udělal zářez
Ja také řekla ze zádný vztah nečekám… A myslím ze o veku to neni,
![]()
Je to hajzl, věk nehraje roli. Chlapi chtěj, co nemůžou mít. Je mi tě líto, vypadá to na zlomené srdce. Pokud se chceš zachovat dospěle a zodpovědně, zkus dát do kupy vztah s přítelem. Neznám nikoho, kdo by po děcku neprošel menší nebo větší krizí. Jestli je to už tak daleko, že se s tím nic dělat nedá, běž od něj. SOuseda podle mě už nezajímáš, ale neřekne ti to, srab, na férovku. Maximálně si to ještě zopáknete, ale pak to pro tebe bude ještě horší. I když to obrečíš, smiř se s tím hned a neponižuj se. Zamilovanost odezní za chvíli a pak si budeš říkat, jak jsem mohla být tak hloupá… Přeju ti ať to nějak zmákneš.
Já bych se mu nevnucovala, nepsala bych mu. Prostě se stal sex, brala bych to jako milenecký vztah. Ehm, po tom, co jsi psala, že máš doma, je do cizí náruče vcelku blízko. ![]()
A také jsi se dost nechala zmást hezkým sexíkem. Pozor na to, kdo umí, ten umí, narazila jsi na toho, kdo umí, ale v sobě jsi povolila uzdu citům, a díky té povolené uzdě Ti život může dát pěkných pár facek. Na to bacha.
Co chlapi nesnáší je ta skutečnost, když se jim žena vnucuje, chlap pak couvá (což si myslím, že naznačil tím, že někoho má, jelikož cítil Tvůj zájem, tak se vymluvil, čímž Ti dal najevo, že jen milenec, nikoli nic víc), takže bych dělala že se nic nestalo, pozdravila bych ho, kdybych se s ním potkala a víc bych ho neřešila, nezvala bych ho domů nic (možná by se mu tam u vás doma ani nepostavil, jelikož souložit s vidinou toho, že se ten Tvůj vrátí domů, a soused bude v Tobě, no, to nejde dohromady).
Prostě jste si užili, ale díky těm citům jsi si zadělala na pěkný malér.
@lucie.t píše:
jj prvni, co me napadlojinak bych nedala unahlene zavery, jako vetsina ostatnich zde, predpokladam, ze do hlavu mu tu zadna nevidi. co si s nim promluvit a ujasnit si o co mu (i tobe) jde? jste oba dospeli, tak si narovinu reknete, jak to kdo vidi [/@sisovka51 píše:
Nerid se jen srdcem, ale take trochu premyslej!uplne to nejhorsi. a z ostudy se nevyhrabes. Je zenaty a nema deti…
Hledala bych tak svobodneho tricatnika. Ti uz se tak nejak usadit chteji. Ten tvuj pritel by ale do toho mohl take jeste dospet. Dala bych mu asi jeste cas. Ale nevim, jak je u vas situace. Dite rozhodi asi kazdeho mladeho chlapa. A pokud se obcas aspon snazi…je mi líto závodit všechno s přítelem ale tak nějak vím ze uz to lepší nebude.. Mesic je fajn a další pul rok potom oheň na střeše
tudy cesta asi nevede..
Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:55
@Karolina8851
to určitě ne. Já mám doma o 14 let mladšího… Ono je to činech. Ty jaksi nejsou. Takhle nevypadá zájem o ženskou, ale o šoust ![]()