Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@svycarka píše:
@Karolina8851 prispevky jsem necetla, takze se mozna budu opakovat…pusobis na me jeste ponekud nevybourenym dojmem.Co se tyce souseda, tam lasku necekej, byla jsi pouhy suk
Suk a nebo šuk.
To je drsný tohleto. ![]()
Souhlasím…je to jen o sexu…no mít tolik rozumu jako mám nyní dříve..já v 19ti byla taky naivka a spustila se se ženáčem, který byl o 13 let starší..taky jsem myslela, že je to láska..
A to mi ještě koupil, co jsem chtěla..pan podnikatel
No samozřejmě chtěl jen šuk s 19tkou
Byla jsem naivní..
U Tebe je to to samé
@Clarkia píše:
Suk a nebo šuk.![]()
To je drsný tohleto.
jen dostupná matrace.
@Burj Chalifa píše:
jen dostupná matrace.
je třeba byt hned tak drsná?
@Karolina8851 píše:čte se to blbě, že? ale já to vidím podobně…
@nepř.G12 píše: čte se to blbě, že? ale já to vidím podobně…
sama vím ze to takhle je..ale nazývat me matraci…
@Karolina8851
ono někdy pomůže, když člověk slyší něco takhle drsného, protože sám má růžové brýle. vlastní zkušenost ![]()
@Karolina8851 píše:
Drsná? Souhlasím co napsala Burj Chalifa, toto je prostě tvrdá realita a pravda. Má a vždy tě bude mít jen na sex. Navíc soused a starší, akorát loví mladé maso. Nečekej, že hledá holku s dítětem.
Ty nechceš slyšet tu tvrdou a drsnou pravdu, ale to jsi měla jít za kámoškama..Ne sem..Plácat tě po ramenou a litovat tě ti nepomůže…Ono je někdy lepší slyšet drsnou a krutou realitu a on to pak člověk vidí jinak…Sice nazvat Tě matrací nebylo zrovna Ok, ale holky mají pravdu-byla jsi jen využitá…Místo sexu u souseda(kde bylo dítě?), jsi měla mluvit s partnerem, proč a co dál…
@Karolina8851
A já tě vůbec neodsuzuju, aby sis nemyslela, klidně si spi s kým chceš, ale nehledej v tom nějakou budoucnost
Brala bych to na tvém místě jako malý úlet..a hledala bych dál..
Najdi si radší mladšího milence, ale pokud ti vyhovuje současná situace, tak proč ne.
@peggy.sl píše:
Brala bych to na tvém místě jako malý úlet..a hledala bych dál.. [/citanevím jestli mam ještě silu někoho hledat, bojím se dalšího zklamaní…
@Kottattko píše:
Najdi si radší mladšího milence, ale pokud ti vyhovuje současná situace, tak proč ne.
Diskuse se jmenuje Jsem v koncích…
Nevím proč mám takový pocit, že jí současná situace nevyhovuje.