Špatný sex :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
30.5.13 09:28

Ještě mě napadlo, zakladatelko, jestli jsi mu tento nedostatek v zamilovanosti promíjela, tak sis zavařila sama. On si prostě teď myslí, že jsi na vrcholu blaha, a že ti to vlastně takhle vyhovuje. Možná jsi měla zasáhnout hned na začátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.5.13 09:28

Techniky na to, aby vydržel existují, ale on musí chtít si je nastudovat..ty s tím asi nic neuděláš.

Jinak oddalování vyvrcholení je jedna věc a jestli je to zábavné je věc druhá..Aby se z toho nestala spartakiáda.

Určitě nechci zlehčovat tvé trápení - každý má nějaké - jen se zkus na to podívat i z jiného úhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:29

@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to… :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
30.5.13 09:31
@Anonymní píše:
@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to… :think:

Potom se s tím smiř a promluv s ním. Hlavně si ujasněte, jestli TO je předčasná ejakulace nebo mu to stačí a takto prostě cíleně skončí. Abys nešašila s nějakýma gelíkama a on bude koukat jako puk, že je vlastně všechno ok :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:32

@KPKristy asi to není ok, když má potom depky a omlouvá se mi :-(

• Citovat
  • Upravit
23847
30.5.13 09:32
@Anonymní píše:
Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!

No a když dlouho nevydrží, jak jak dlouho může zas? Hned, nebo musí počkat? Otázka je, jestli hned podruhý nebo dýl vydržet nechce, nebo nemůže :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.5.13 09:33
@Anonymní píše:
@KPKristy asi to není ok, když má potom depky a omlouvá se mi :-(

No, tak by s tím měl něco dělat on, pokud mu to vadí. Ty těžko něco uděláš, nejsi doktor… Nebo jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:37
@Gina108 píše:
No a když dlouho nevydrží, jak jak dlouho může zas? Hned, nebo musí počkat? Otázka je, jestli hned podruhý nebo dýl vydržet nechce, nebo nemůže :think: :mrgreen:

Tam jde spíše o to, že při prvním sexu zklame a pak se hnípe sám v sobě, depkaří, ikdyž se přitulím a řeknu, že to nevadí, že to za chvilku zkusíme znovu,,, tak nechce (podle mě ze strachu z dalšího selhání)…musím dopředu říci, než se do mě některé pustí, že jsem mu to nikdy nevyčetla, nebyla jsem na něho hnusná… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5199
30.5.13 09:39

Hm, tak to stojí za to to zkusit. Já si myslím, že to není zase tak hrozný, z toho jak to popisuješ. Co je holek, co mají sex sice skvělej, ale chlap stojí jinak za ho*no. Asi bych se snažila to nějak vyřešit nebo zlepšit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
30.5.13 09:41
@Anonymní píše:
@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to… :think:

Myslím ze problém je v četnosti, zkus ho rozpohybovat častěji a pak třeba i déle vydrží. Pět poloh je děvče až moc :-D

• Citovat
  • Upravit
Jabadabadu
30.5.13 09:42

Tak mu řekni ať u toho myslí na fotbal, pak vydrží déle.

@Anonymní píše:
Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.13 09:43

@napresdrzku těch pět poloh dle mého zná…nestřídáme je pokaždé :D

• Citovat
  • Upravit
23847
30.5.13 09:43
@Anonymní píše:
Tam jde spíše o to, že při prvním sexu zklame a pak se hnípe sám v sobě, depkaří, ikdyž se přitulím a řeknu, že to nevadí, že to za chvilku zkusíme znovu,,, tak nechce (podle mě ze strachu z dalšího selhání)…musím dopředu říci, než se do mě některé pustí, že jsem mu to nikdy nevyčetla, nebyla jsem na něho hnusná… :nevim:

No tak zase jsou chlapy typu „králík“ co jim to trvá minutu, ale můžou třeba desetkrát za sebou a i ženská si pak přijde na svý. Jenže králík v depresi, to na fakt blbý. Tak to ale nevíš, jestli ze strachu ze selhání nechce podruhý. Tak se ho zeptej. Já bych se normálně vyprdla na nějaký fígle, okliky a naznačování, na chlapa se musí zpříma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.5.13 09:46

Tak já myslím, že ti nejde ani tak o polohy, jako spíš o to, že partner se nesnaží, viď? Stačí mu to takhle a kašle na to, že tobě ne. Nesnaží se, aby se ti to líbilo, aby tě vzrušoval, prostě se spokojí se stereotypem a nedbá na to, že ty chceš víc.

Je to tak? :-)

= Promluv sis ním o tom, snaž se ty, víc asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 09:46

@Gina108 Když to zkusím zpříma, tak se zasekne a nemluví :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat