Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě mě napadlo, zakladatelko, jestli jsi mu tento nedostatek v zamilovanosti promíjela, tak sis zavařila sama. On si prostě teď myslí, že jsi na vrcholu blaha, a že ti to vlastně takhle vyhovuje. Možná jsi měla zasáhnout hned na začátku ![]()
Techniky na to, aby vydržel existují, ale on musí chtít si je nastudovat..ty s tím asi nic neuděláš.
Jinak oddalování vyvrcholení je jedna věc a jestli je to zábavné je věc druhá..Aby se z toho nestala spartakiáda.
Určitě nechci zlehčovat tvé trápení - každý má nějaké - jen se zkus na to podívat i z jiného úhlu.
@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to… ![]()
@Anonymní píše:
@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to…
Potom se s tím smiř a promluv s ním. Hlavně si ujasněte, jestli TO je předčasná ejakulace nebo mu to stačí a takto prostě cíleně skončí. Abys nešašila s nějakýma gelíkama a on bude koukat jako puk, že je vlastně všechno ok
![]()
@Anonymní píše:
Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!
No a když dlouho nevydrží, jak jak dlouho může zas? Hned, nebo musí počkat? Otázka je, jestli hned podruhý nebo dýl vydržet nechce, nebo nemůže
![]()
@Anonymní píše:
@KPKristy asi to není ok, když má potom depky a omlouvá se mi
No, tak by s tím měl něco dělat on, pokud mu to vadí. Ty těžko něco uděláš, nejsi doktor… Nebo jo? ![]()
@Gina108 píše:
No a když dlouho nevydrží, jak jak dlouho může zas? Hned, nebo musí počkat? Otázka je, jestli hned podruhý nebo dýl vydržet nechce, nebo nemůže![]()
Tam jde spíše o to, že při prvním sexu zklame a pak se hnípe sám v sobě, depkaří, ikdyž se přitulím a řeknu, že to nevadí, že to za chvilku zkusíme znovu,,, tak nechce (podle mě ze strachu z dalšího selhání)…musím dopředu říci, než se do mě některé pustí, že jsem mu to nikdy nevyčetla, nebyla jsem na něho hnusná… ![]()
Hm, tak to stojí za to to zkusit. Já si myslím, že to není zase tak hrozný, z toho jak to popisuješ. Co je holek, co mají sex sice skvělej, ale chlap stojí jinak za ho*no. Asi bych se snažila to nějak vyřešit nebo zlepšit. ![]()
@Anonymní píše:
@Pinkie Jsme spolu dva roky, plánujeme svatbu, opravujeme dům, kultivujeme zahradu…příjde mi malicherné přítele vyměnit jen kvůli tomu, že mi, když to řeknu nafrněně v sexu nestačí…má milion dobrých vlastností…je to upřímný, milý, veselý chlap, který mě miluje…jsme přátelé 14 let a jako za člověka bych za něj dala ruku do ohně…teď jsem se dívala na netu, že existují nějaké znecitlivující gely na penis, které mají oddálit předčasnou ejakulaci…objednám to a zkusíme to…
Myslím ze problém je v četnosti, zkus ho rozpohybovat častěji a pak třeba i déle vydrží. Pět poloh je děvče až moc ![]()
Tak mu řekni ať u toho myslí na fotbal, pak vydrží déle.
@Anonymní píše:
Spíš bych potřebovala radu jak na to aby déle vydržel…klidně budu mít sex jednou týdně a s jednou polohou, když bude stát za to!!!
@Anonymní píše:
Tam jde spíše o to, že při prvním sexu zklame a pak se hnípe sám v sobě, depkaří, ikdyž se přitulím a řeknu, že to nevadí, že to za chvilku zkusíme znovu,,, tak nechce (podle mě ze strachu z dalšího selhání)…musím dopředu říci, než se do mě některé pustí, že jsem mu to nikdy nevyčetla, nebyla jsem na něho hnusná…
No tak zase jsou chlapy typu „králík“ co jim to trvá minutu, ale můžou třeba desetkrát za sebou a i ženská si pak přijde na svý. Jenže králík v depresi, to na fakt blbý. Tak to ale nevíš, jestli ze strachu ze selhání nechce podruhý. Tak se ho zeptej. Já bych se normálně vyprdla na nějaký fígle, okliky a naznačování, na chlapa se musí zpříma ![]()
Tak já myslím, že ti nejde ani tak o polohy, jako spíš o to, že partner se nesnaží, viď? Stačí mu to takhle a kašle na to, že tobě ne. Nesnaží se, aby se ti to líbilo, aby tě vzrušoval, prostě se spokojí se stereotypem a nedbá na to, že ty chceš víc.
Je to tak? ![]()
= Promluv sis ním o tom, snaž se ty, víc asi nejde.