Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jestli to řešit, ale dost mě to trápí. Minulý rok jsme s přítelem měli takové hádávé období. A teprve teď se vše provalilo. Na podzim jsem jela na víkend pracovně pryč, on to nemohl rozdýchát atd. Celý víkend co jsme byla pryč mi nevolal. A teprve minulý týden se to provalilo jak se ze známým bavil ohledně jedné akce. A přeřekli se že tam byla s ním jedna dotyčná. Bylo to zrovna jak jsem byla pryč. Pa týden poté co jsem přijela odjel nečekaně někam na moravu do sklípku prý z kamarádama. Celé dva dny mi nezvedl tel. měl tam asi 30 zmeškaných hovorů. Přišel v neděli večer a měl upito. Jak se na to dívám po zpátku, tak tam asi byl s ní. Pak po dvou měsících přišel s tím, ať se už nehádáme. Vše pak bylo už dobré, ale teď mě to začíná trápit. Proč mí to neřekl. A přitom on je dost žárlivý. A jak se chci o tom bavit tak mi řekne, ať s tím dám pokoj. Co si myslíte Vy o tom?
Asi by mě to taky žralo…ale co se stalo, stalo se.
Po svejch zkušenostech s řešením minulosti bych to už nechala bejt a nic neřešila, zvlášť pokud vám to ted klape.
Spíš nevím proč on je tak žárlivý- Jestli se neřídí heslem podle sebe soudím tebe. Mě to tak žere, že uvažuji o rozchodu.
@Rominna Tak záleží, co tam s tou dotyčnou dělal, že. Jestli jenom byli na stejné akci nebo něco víc. Ale jestli jste si to už vyříkali a domluvili se, že se k tomu nebudete vracet, tak je docela pozdě řešit to až teď.
Zvážila bych jaké to teď spolu máte, jak to vidíte dál a jak jste loni uzavřeli..Zkrátka zvážit jestli to teď chcete řešit, do jaké míry jste byli rozhádaní..
My jsme se o tom loni nebavili nevěděla jsme o tom. Řekl mi jenom toto, že si spolu viděli a že ji na tu akci pozval, protože byl naštvaný, že jsem jela pryč. Bylo to něco jako pouť. Pak nakonec s něho vylezlo, že byli i spolu na diskotece. Jenom co vím, že si spolu volali a psali cca 2 měsíce. Ja nevím co si o tom myslet.
@Rominna kolik vám oběma je?
Pokud mu nevěříš, tak je to naprd…
@Rominna aha, mě to přišlo spíš, že vám je kolem 20. Tak tohle bych teda po 30 řešit nechtěla. On se chová, mi připadá, jak malej kluk…uraženej, dělá naschvály. Ale nevim, co kdy mezi váma bylo a nebylo za rozepře, jaká jsi ty.
Ale vztah je o důvěře, toleranci a úctě. Z tvých příspěvků na mě váš vztah působí opačně.
A jak to máte teď? Vztah, budoucnost, rodina a tak? Otázka je jestli to chceš řešit, pitvat se v tom a riskovat zklamání, případně to nejhorší???
Neřešila bych… Zpětně se v něčem šťourat je blbost. Pokud vám to teď klape, nech to být, nemysli na to.
Neřešit. Může být že tam byl s ženskou. A třeba si když byl s ní uvědomil, že mu chybíš, možná to potřeboval ten váš vztah probrat s nějakým ženským elementem.. Možná. Potřeboval vypustit páru na diskotéce..Všechno je to možná. Pokud teď chce tebe, a klape vám to. Tak je zbytečný si to pos** něčím co už bylo.. A co už není dávno pravda. A vůbec s ní nic nemusel mít. Čím víc se do lejna vrtá, tím víc smrdí.. Asi tak
Co by si robila keby si sa dozvedla ze s nou nieco mal?
Vyhovuje Ti chlap ktory vzdy ked pracovne odides z domu pozve na zur nejaku babu? Zmenis pracu aby nemal dovod? A ked budes musiet odcestovat z rodinnych dovodov? Podari sa vam dieta a doktor ho posle na liecenie spolu s matkou?
Veris ze aj keby nieco bolo uz viac nebude?
Si ochotna uverit ze to bolo nevinne? Vernost sa dokazat neda.
Ty jo, jestli on je žárlivej, tak co jsi potom teprve ty - pěkná stíhačka - volat někomu 30 x za dva dny.
Spíš se divím, že on s tebou chce být
![]()