Podrážděnost po zhubnutí

Anonymní
2.1.13 18:08

Řešily by jste to???

Ahoj, nevím, kde začít…poslední dobou se cítím tak nějak jinak, nevím, zda je to tím, že jsem dietou shodila cca 9 kilo, ale jsem taková podrážděná, mám málo trpělivosti, hned vylítnu, do toho špatně spím, pořád se budím, vše si nějak moc beru a řeším, prostě jsem nějaká přecitlivělá, přijde mi, že mám stažený žaludek, ani moc nemám chuť na jídlo, měla jsem náročné období…řešily by jste to nebo třeba nasadily nějaké bylinky???díky za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
2.1.13 18:16

No řešila bych to. A ty to řešíš, což je dobře :potlesk: Já bych teda spíš koukala na to, cos jedla. Jestli to byla nějaká drastická dieta, zhublas hodně rychle, tak je to důsledek toho všeho. Takže já bych to řešila vyladěním jídelníčku s nějakou výživovou poradkyní - tak, abys zůstala štíhlá, ale doplnila potřebné živiny. SPousta potravin - namátkou třeba skořice nebo červená paprika dokonce náladu zlepšují, takže tohle nějak víc do stravy zakomponovat… Nějaké bylinky samy o sobě - no nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
2.1.13 18:21

JA BYT TEBU TAK SE PORADNE NAZERU. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13837
2.1.13 18:22

@blorchi tak tohle mě taky napadlo :palec:.

Bych řekla, že jíš blbě, když se cítíš takhle psychicky i tělesně zle.

Příspěvek upraven 02.01.13 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.1.13 18:25

Zjevně děláš nějakou dietní chybu, sice shazuješ, ale psychika by měla být naopak lepší. Něco ti ve stravě chybí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35865

No a co jis, nevynechavas sacharidy, nebo nedrzis nejakou pekelnou dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@micelinka píše:
@blorchi tak tohle mě taky napadlo :palec:.Bych řekla, že jíš blbě, když se cítíš takhle psychycky i tělesně zle.

PRESNE SPATNA ZVTOSPRAVA, malo zivin, malo vytaminu atd. Nespravna hladovejicidieta, podle me.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Asi by to možná bylo řešení, během svátků jsem jedla normálně a je fakt, že mi bylo báječně, asi máte pravdu…

• Citovat
  • Upravit
13769
2.1.13 18:30

Ano, takhle jsem to měla, když jsem málo jedla. Zřejmě ta tvá dieta není vyvážená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.1.13 18:37

Mě dieta naopak náladu zvedla. A to proto, že to nebyla dieta jako taková, ale úprava jídelníčku dle Stobu, vyvážená strava prostě. Dřív, když jsem držela diety a měla hlad, byla jsem nevrlá jak…Teď nevím slušné slovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.1.13 19:00
@blorchi píše:

obdivuju, jak vždycky dokážeš výstižně vyjádřit to, co já mám na dva odstavce :lol: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.1.13 19:18
@blorchi píše:

přesně taky tě obdivuji, já bych to napsala sáhlodlouze a ty vystizne, že to každý pochopíš, prostě milá holka děláš někde chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.1.13 19:24

Já se takhle cítím jen když mám nervy a nejím pořádně, takže určitě to bude tou dietou ;-) Zkus buď řešit stravu přes STOB nebo zkus tvz. Rozlišovací 90 denní dietu…není to dieta jako taková, spíš úprava jídelníčku a nechybí tam nic, ani sladkost :-) Já tak zhubla cca 7kg a byla jsem plná energie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
2.1.13 21:29

@Gina108 @tumpach :think: držkatá? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11689
2.1.13 21:57

JJ to je tou dietou, znám to zhubla jsem 62 kilo a bylo se mnou po tu dobu k nevydržení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Občas takové návaly netrpělivosti, celkově unavená a podrážděná. Dej si čokoládu, to pomáhá :lol: :lol: :hug:

Ted schazuju 3 kila po vánocích :roll: A jsem zase nervozní, tak na mě radši nemluvte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí