Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No řešila bych to. A ty to řešíš, což je dobře
Já bych teda spíš koukala na to, cos jedla. Jestli to byla nějaká drastická dieta, zhublas hodně rychle, tak je to důsledek toho všeho. Takže já bych to řešila vyladěním jídelníčku s nějakou výživovou poradkyní - tak, abys zůstala štíhlá, ale doplnila potřebné živiny. SPousta potravin - namátkou třeba skořice nebo červená paprika dokonce náladu zlepšují, takže tohle nějak víc do stravy zakomponovat… Nějaké bylinky samy o sobě - no nevím ![]()
@blorchi tak tohle mě taky napadlo
.
Bych řekla, že jíš blbě, když se cítíš takhle psychicky i tělesně zle.
Příspěvek upraven 02.01.13 v 18:27
Zjevně děláš nějakou dietní chybu, sice shazuješ, ale psychika by měla být naopak lepší. Něco ti ve stravě chybí ![]()
No a co jis, nevynechavas sacharidy, nebo nedrzis nejakou pekelnou dietu?
@micelinka píše:
@blorchi tak tohle mě taky napadlo.Bych řekla, že jíš blbě, když se cítíš takhle psychycky i tělesně zle.
PRESNE SPATNA ZVTOSPRAVA, malo zivin, malo vytaminu atd. Nespravna hladovejicidieta, podle me.
Asi by to možná bylo řešení, během svátků jsem jedla normálně a je fakt, že mi bylo báječně, asi máte pravdu…
Ano, takhle jsem to měla, když jsem málo jedla. Zřejmě ta tvá dieta není vyvážená.
Mě dieta naopak náladu zvedla. A to proto, že to nebyla dieta jako taková, ale úprava jídelníčku dle Stobu, vyvážená strava prostě. Dřív, když jsem držela diety a měla hlad, byla jsem nevrlá jak…Teď nevím slušné slovo ![]()
@blorchi píše:
JA BYT TEBU TAK SE PORADNE NAZERU.
obdivuju, jak vždycky dokážeš výstižně vyjádřit to, co já mám na dva odstavce
![]()
@blorchi píše:
JA BYT TEBU TAK SE PORADNE NAZERU.
přesně taky tě obdivuji, já bych to napsala sáhlodlouze a ty vystizne, že to každý pochopíš, prostě milá holka děláš někde chybu
Já se takhle cítím jen když mám nervy a nejím pořádně, takže určitě to bude tou dietou
Zkus buď řešit stravu přes STOB nebo zkus tvz. Rozlišovací 90 denní dietu…není to dieta jako taková, spíš úprava jídelníčku a nechybí tam nic, ani sladkost
Já tak zhubla cca 7kg a byla jsem plná energie ![]()
JJ to je tou dietou, znám to zhubla jsem 62 kilo a bylo se mnou po tu dobu k nevydržení
Občas takové návaly netrpělivosti, celkově unavená a podrážděná. Dej si čokoládu, to pomáhá
![]()
Ted schazuju 3 kila po vánocích
A jsem zase nervozní, tak na mě radši nemluvte
![]()
Ahoj, nevím, kde začít…poslední dobou se cítím tak nějak jinak, nevím, zda je to tím, že jsem dietou shodila cca 9 kilo, ale jsem taková podrážděná, mám málo trpělivosti, hned vylítnu, do toho špatně spím, pořád se budím, vše si nějak moc beru a řeším, prostě jsem nějaká přecitlivělá, přijde mi, že mám stažený žaludek, ani moc nemám chuť na jídlo, měla jsem náročné období…řešily by jste to nebo třeba nasadily nějaké bylinky???díky za odpovědi…