Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já si je holím normálně žiletkou, ale mám světlý chlupy takže pak když rostou tak nejsou tak vidět. Ale pokud máš opravdu černé tak bych taky zvolila pořádnou depilaci..:)
Ahoj
no ja to zkusila jako blbost na zakladce ziletkou
a to nedoporucuji.. je to krasne mít hole ruce.. já je mám teda svetle ale je jich dost.. jak mile je oholíš tak jak rostou děsně to škrábe.. ale jelikož jsem to zkusila jen jednou tak je jako vousy nemam jen mi pak prisli delsi a bylo jich o neco vic.. zkus treba do salonu jak to delaji tim voskem delaji ruzne partie.. nebo se na to jen zeptej a popripade si kup ten vosk nekde v obchode ![]()
Já je měla černý a holim si je pár let a dobrý…jednou mi přítel řek, at si je neholim, pak řekl, že holý jsou lepší
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, potřebovala bych poradit, jaké kdo máte zkušenosti. Mám hodně chlupaté ruce, navíc černé, tak uvažuji, že je na čase se toho zbavit, ale nevím jak. Co je nejlepší? Žiletkou mi to moc dobré nepřipadá, to mi hned naroste a bude to jak vousy.
Máte někdo tipa, jak na to? Díky za rady. Ka.
jednou za čas poprosím kosmetičku, aby mi to vzala voskem nebo cukrovou pastou ![]()
Já je mám tmavé a dělám to žiletkou a nic mě pak neškrábe… v pohodě, taky jsem se toho bála, ale už to tak dělám několik let a dělám to méně často než třeba mohy a nevypadá to blbě…normálka a konečně mám o jedno trauma ze vzhledu míň ![]()
No já je mám taky tmavé mám na rukou víc chlupů jak můj muž
no mám od mamky půjčený depilátor tak se na to psychicky připravuji už od pátku auuu ![]()
@Kallistó píše:
Třeba depilace
Fakt dobrá rada, na to bych nepřišla! Ka.
Já si ruce odchlupuji stejně jako nohy, depilátorem. Na rukou mám chlupy slabší a po vytrhání mám na několik týdnů klid a i pak rostou jen zběžně, tak to zase přejedu a je to.
@Kapřík90 píše:
No já je mám taky tmavé mám na rukou víc chlupů jak můj mužno mám od mamky půjčený depilátor tak se na to psychicky připravuji už od pátku auuu
ten vytrhávací? ten mám doma, taky bych to mohla zkusit, ale nevím, jestli to vydržím
Ka.
Ja si holim ruce uz tak 5 let a dobre, prijde mi ze uz mi ty chlupy nerostou ani tak rychle. Ale mam je teda svetlejsi takze to neni tak videt.. ![]()
@delice píše:
Já si ruce odchlupuji stejně jako nohy, depilátorem. Na rukou mám chlupy slabší a po vytrhání mám na několik týdnů klid a i pak rostou jen zběžně, tak to zase přejedu a je to.
Kdysi jsem si tímto depilítorem vytrhávala chlupy na nohách a zůstávaly mi tam červené pupínky, nedělá ti to? ka.
@Anonymní píše:
Fakt dobrá rada, na to bych nepřišla! Ka.
Teď nevím, jak si to vysvětlit
V úvodu jsi se o depilaci nezmínila, tak jsem chtěla jen poradit. Nemůžu přeci vědět, co by tě napadlo a co ne ![]()
Ahojte, potřebovala bych poradit, jaké kdo máte zkušenosti. Mám hodně chlupaté ruce, navíc černé, tak uvažuji, že je na čase se toho zbavit
, ale nevím jak. Co je nejlepší? Žiletkou mi to moc dobré nepřipadá, to mi hned naroste a bude to jak vousy.
Máte někdo tipa, jak na to? Díky za rady. Ka.