Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Žiletkou
jako rozhodně se ti po oholení žiletkou nerozmnoží, to samozřejmě blbost ![]()
A necháváte si je někdo přirozeně chlupaté, nebo jsem jedinná s chlupatýma rukama?
Já bych to na tvém místě zkusila prvně žiletkou, je to nejlevnější a nejjednodušší varianta a pokud se neřízneš, tak i bezbolestná. Když ti to nebude vyhovovat, tak se můžeš uchýlit k drastičtějším metodám vždycky.
Já si ruce holím žiletkou čas od času, hlavně v létě, a vyhovuje mi to moc. Když chloupky dorůstají, tak jsou tvrdší, když povyrostou, zase zjemní. Rozhodně nerostou tmavší a hustší než před holením. U mě naopak. Nikdy mi nenarostly do takového stavu jako před prvním holením, i když jsem na to delší čas dlabala úplně.
@Kallistó píše:
Teď nevím, jak si to vysvětlitV úvodu jsi se o depilaci nezmínila, tak jsem chtěla jen poradit. Nemůžu přeci vědět, co by tě napadlo a co ne
Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždy
Jen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.
Tak tím depilátorem je to nejhorší poprvé pak chloupky začnou slábnout a ani jich tolik není tak to vydrž pár měsíců a pak ta třeba nebudeš mít skoro nic moje mamka je hrozná sadistka ta si tím holí i podpaží to bych asi umřela ![]()
Holim ziletkou c tyden uz asi deset let a v pohode, nejsou ani tvrdsi ani cernejsi nez byly driv ![]()
Me po depilaci a epilaci strasne chloupky zarustaly a delaly se mi jakoby pupinky
muzu jedine holit ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždyJen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.
já jsem taky chlupatá jak opice i na nohou tříslech ale tam bych to tím depilátorem nedělala ani náhodou už tak se přemlouvám na nohy
ale nic jiného než žiletka, depilátor nebo laser není ne? tak co by ti jiného mohli holky poradit
@Anonymní píše:
Bohužel mám na svém těle více chloupků než je zdrávo, takže s odstraňováním mám hodně zkušeností, ale tipy a triky od jiných se hodí vždyJen na těch rukou jsem to ještě nechávala. Ka.
Právě to se přes internet těžko pozná
Pak mě ještě napadá depilace laserem, je to trvalé, ale na můj vkus drahé.
@Kapřík90 strojkem rozhodne vic
mam doma uplne novy jestli chces
holila jsem si s nim nohy dvakrat a uz to nikdy nedelam. Nekolik tydnu jsem tahala zarostle chloupky a bolelo to jak svine. Ono se to moc nehodi na tvrdsi cerne chlupy ale spis na ty jemne svetle. Voskem mi to tak nezarustalo ale zase to nedepilovalo tak dokonale, takze u me zlata ziletka.
@Kallistó no no musis jit na nekolik sezeni ( laser) je to on 4-8 podle toho jake ty chloupky jsou. Ja bych am musela jit asi 20× ![]()
@Janichka no mám půjčený od mamky a připravuji se na to bojíííím ![]()
@Anonymní píše:
A necháváte si je někdo přirozeně chlupaté, nebo jsem jedinná s chlupatýma rukama?
Jo
Mě teda nikdy nenapadlo, že si někdo holí i ruce, to by mě mohlo. Ty černé chlupy ještě i chápu, třeba do nějakých šatů, ale na běžné chození bych to neřešila.