Holení rukou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.13 16:55
@Kapřík90 píše:
já jsem taky chlupatá jak opice i na nohou tříslech ale tam bych to tím depilátorem nedělala ani náhodou už tak se přemlouvám na nohy :x ale nic jiného než žiletka, depilátor nebo laser není ne? tak co by ti jiného mohli holky poradit

laser jsem už vyzkoušela na obličeji a nepomohl :nevim: Ještě je cukrová pasta. S voskem nemám moc dobré zkušenosti. Tak pak mi zbývá vyzkoušet ten depilátor, na to se ale musím psychicky připravit.

• Citovat
  • Upravit
1937
2.1.13 16:56

@Janichka no právě, doporučuje se nejméně 5 až 7 sezení. A jedno stojí kolem 2.000,– :?:, nevím přesně…darda teda, jinak bych už byla dávno holátko úplně všude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.1.13 16:57
@Anonymní píše:
laser jsem už vyzkoušela na obličeji a nepomohl :nevim: Ještě je cukrová pasta. S voskem nemám moc dobré zkušenosti. Tak pak mi zbývá vyzkoušet ten depilátor, na to se ale musím psychicky připravit.

jo a asi to dneska spáchám jak půjde prckem spát :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 16:57

Ahoj!

Začala jsem si je holit před pár lety. Šla jsem tehdy na fotodepilaci (asi 5 sezení) a vůbec to nepomohlo. Zbavila jsem se tím akorát pár litrů. Od té doby si je ale holím (žiletkou). Podotýkám, že jsem ruce měla chlupaté dost a žila jsem s tím dlouho. Ale vždycky mi to bylo nepříjemné a nerada jsem nosila krátký rukáv.
Teď se s holýma rukama cítím mnohem líp. Ubyl mi jeden mindrák. :) (a že jich mám :mrgreen: )

Raději anonymně… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.13 16:58
@Kallistó píše:
@Janichka no právě, doporučuje se nejméně 5 až 7 sezení. A jedno stojí kolem 2.000,– :?:, nevím přesně…darda teda, jinak bych už byla dávno holátko úplně všude :pankac:

Já na tom byla, dala jsem za to 20000 kč a nepomohlo. Sezení bylo asi 10×. Ka.

• Citovat
  • Upravit
1937
2.1.13 17:02
@Anonymní píše:
Já na tom byla, dala jsem za to 20000 kč a nepomohlo. Sezení bylo asi 10×. Ka.

Teda, to koukám. Myslela jsem, že laser je tutovka. No, nejde mi to do hlavy, nemohlo to být špatným typem přístroje, nebo něco takového? Přeci si za to nemůžou vzít peníze a efekt žádný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
2.1.13 17:08

Já si teda ruce neholím, mám světlý chloupky a ty mi nevadí, v pubertě jsem si je oholila na ples, vzala jsem to těma voskovýma páskama a ty jsou super, pak to můžeš ještě dotrhat depilátorem, jak už je ta kůže podrážděná, tak už to pak tolik nebolí. Nebo co vyzkoušet nějaký depilační sprej nebo krém? Já jeden čas na nohy používala Opilku nebo Weet a není to špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
2.1.13 17:10

Taky mám s laserem zkušenost, teda spíš s IPL a to takovou, že chlupy opravdu totálně vypadaly a pak nerostly, ale po nějakém čase zase pomaličku začaly. Takže podle mě to způsob odstranění chlupů je, ale ne zcela trvalý, jak píšou, ale musí se čas od času znovu absolvovat, což je při těch cenách dost nákladné. Jinak k dotazu, jestli se mi nedělají po depilaci červené tečky, jo, dělají, i na nohách i na rukách, ale do druhého dne zmizí, tak depiluji třeba večer, když vím, že nikam nepůjdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 17:15
@Kallistó píše:
Teda, to koukám. Myslela jsem, že laser je tutovka. No, nejde mi to do hlavy, nemohlo to být špatným typem přístroje, nebo něco takového? Přeci si za to nemůžou vzít peníze a efekt žádný?

no tutovka to bohužel není, ale já na to tehdy spoléhala. Byla jsem na tom v renomovaném centru, ale když jsem si pak ke konci začala stěžovat, že to nemá efekt, tak mi pak doktorka řekla, že každému to nemusí pomoct a budu muset chodit dlouhodobě :nevim: Ale na to už jsem neměla peníze.

• Citovat
  • Upravit
1183
2.1.13 17:16

Holím ruce normálně jednorázovým holítkem a pěnou a naprosto v pohodě, žádné pupínky, svědění, následně hustší porost. Dělám to už hodně let a úplně bez problémů, dorůstají pomaleji než na nohách, ruce mi stačí udělat tak 3 x do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 17:19
@Helii píše:
Holím ruce normálně jednorázovým holítkem a pěnou a naprosto v pohodě, žádné pupínky, svědění, následně hustší porost. Dělám to už hodně let a úplně bez problémů, dorůstají pomaleji než na nohách, ruce mi stačí udělat tak 3 x do měsíce.

Mám to úplně stejně.
Ještě dodám, pozor na pihy :! Jednou jsem si ji rozřízla a to bylo krve :roll:. I kožní mi řekl, že na to strašně opatrně, že by se ta piha neměla nijak poškodit, že to není nic dobrého. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.13 17:20

Tak je rozdíl depilace a epilace :mrgreen:, depilátor oholí, epilátor vyškube.

Chlupy na rukou mám a neřeším. Protože mám plyšová i záda a to si holit fakt nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.1.13 17:30

Holím, rostě to pořád stejně - méně než nohy nebo rozkrok..Je to v pohodě, nebála bych se holení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.1.13 17:41
@Anonymní píše:
A necháváte si je někdo přirozeně chlupaté, nebo jsem jedinná s chlupatýma rukama?

Já si ruce neholím ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
2.1.13 17:54

Ja je delam epilatorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...