Co by to mohlo být? Bolavé ledviny

Anonymní
1.1.13 19:43

Co by to mohlo být???Poradíte???

Holky poraďte prosím…manžela už tak čtyři dny bolí přerušovaně ledviny, má nafouklé břicho, plynatost, teď večer zimnice, teplota zvýšená, není mu dobře???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
1.1.13 19:47
@Anonymní píše:
Holky poraďte prosím…manžela už tak čtyři dny bolí přerušovaně ledviny, má nafouklé břicho, plynatost, teď večer zimnice, teplota zvýšená, není mu dobře???

jak ti to mame rict? vem manzela a bez na pohotovost tak vam presne reknou co mu je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 19:49

No dostat chlapa k lékaři:-((((((((((((((

• Citovat
  • Upravit
10584
1.1.13 19:49

Zavolej na pohotovost, i kdyz nejspis ti reknou at manzela nalozis a privezes ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
1.1.13 19:52

Mazej s ním na pohotovost, může to být ledvinová kolika a to není legrace, mohlo by ho to chytit v noci, to se totiž při vší smůle stává :cert: a pak je to opravdu na zavolání záchranky. Zaseklej kamen není nic moc. :cert: Mám s tím osobní zkušenost, já při tom tedy nakonec ještě zvracela, jak se tělo nemohlo odvodnit, tak to šlo horem a teplotu jsem měla pak už kolem 40. Vši se to seběhlo docela rychle a najednou, nejdřív to vypadalo jako střevní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.1.13 19:56

Hm tak by mě zajímalo co z toho pak budete mít.. protože toto samé má máma už pár dní a nemohu ji dostat k lékaři.. jak malé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 19:56

Teď jsem u něj byla, že prý není schopen vstát, ledviny ho bolí momentálně trochu…když se to nebude lepšit zavolám doktora, ach ty chlapy…

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
1.1.13 19:57

Určitě ihned k lékaři :!

• Citovat
  • Upravit
24379
1.1.13 20:00

Muze byt cokoli, i zanet zaludku, zlucnik, ledvinova kolika, sutr :nevim:…pro vas klid bych jela hned, treba to nic nebude a poslou vas domu. zkusila bych ho narvat espumisanem (klidne 7tobolek),at si lehne na zada a pockala treba hodinu co to udela.mama trpi na zarazeny a kolikrat si pamatuju jak se v bolestech kroutila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.1.13 20:04
@Anonymní píše:
Teď jsem u něj byla, že prý není schopen vstát, ledviny ho bolí momentálně trochu…když se to nebude lepšit zavolám doktora, ach ty chlapy…

Manžel to měl taky a v lékarně mi lékárnice řekla, že má asi podrážděný střeva a poradila černý uhlí a ono to pomohl.At si vezme dvě tablety černýho uhlí a uvidíš, že to pomůže. Pokud né tak doktora.Bude po uhlí mít černou stolici, tak at se nelekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 20:08

Černé uhlí nemám, jen smectu, enterol a endiaron…

• Citovat
  • Upravit
24379
1.1.13 20:08

Cerny uhli je k nicemu, to chce ten espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 20:09

Espumisan nemám, jen feniklový čaj…

• Citovat
  • Upravit
4466
1.1.13 20:18

Na ledviny nic z toho stejně nepomůže. Na koliky trpím, mám je každý rok. Kolika se pozná tak, že to bolí asi tak stejně jako porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 20:24

Caj je slaby :think:..nevim, v tom pripade bych jela, at se na neho mrknou a prasky si v nemocnici vyzvednete. opravdu to nemusi byt nic, ale muze…udelaji mu par vysetreni a bude. chapu, ze se mu nikam v bolestech nechce, mam s tim bohate zkusenosti, ale stejne jsem se pohotovosti nevyhla a misto abych jela pres den, vecer, jsem v ukrutnych bolestech musela v noci, nad ranem a pod. v noci bolesti zesiluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast