Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nedelala bych to. Zatezujes zbytecne jatra ale pokud to nevydrzis tak se nic sileneho nestane. Po atb bych s alkoholem cekala minimalne 48 hodin
JO, zatěžuje to játra, ale jedna sklenka tě myslím nezabije. ![]()
Zalezi take co za atb mas, ale pokud ti je milejsi alkohol nez jatra, tak to pak muzes. Ale po nekterych ti muze byt take i byt po jedne sklenicce hodne
Tak abys pocitala s tim, ze zitra budes mit nejmene poradnou kocovinu i po jedne sklence. Jatra tohle nestihnout tak rychle utahnout.
Snizuje se ucinek antibiotik. ALe hned po dobrani bych si nedala.Ale ja alkohol celkove nemusim takze mi to nevadilo.
Mozna jestli mas 12h tak uz tu posledni davku neber pokud vis, ze chces vecer pit. To uz mi prijde jako mensi zlo
Pokud mas 4h, tak bych si radeji nekde koupila nealko Bohemku.
Osobně bych do toho nešla. silvestr nesilvestr, svoje játra mám radši a minimálně 2 dny bych s alkoholem počkala… ale je to na tobě ![]()
Když mi bylo dvacet tak jsem dostala angínu. konec atb mi vycházel na oslavu narozenin. odmítala jsem proto atb (ach to mládí
) a dr. mi řekl, že když nebudu pít tvrdej, tak si dát trošku můžu. tak se i stalo, je to deset let, a s játrama nic nemám ![]()
Já bych si dala jedna dvě skleničky bych prostě neřešila já jsem toho na atb vypila v pubertě tolik že už bych teda mněla bejt bez jater a kupodivu mám játra zdravé jak miminko
@Barusak78 tak tak. Pokud si nedokaze sklenku odpustit tak je lepsi se na posledni davku vyprdnout.
Ahoj, dnes v osm večer vezmu poslední dávku atb, můžu si poté dát víno? Nechci se zlískat do němoty, to určitě ne, ale sklenu nebo dvě vína bych si dala. Co myslíte, mám/nemám?
Díky