Retní uzdička u 4leté

66
29.2.20 21:40

Retní uzdička u 4 leté

Holky, chci se zeptat, dcera (4 roky) má uzdičku na horním rtu prorostlou mezi zoubky. Mám pocit, že při čištění jí to bolí, vždy tam musíme čistit opatrně. (Kaz tam nemá).
Chci se zeptat jak a případně kdy se to řeší?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
29.2.20 21:46
@lejkas píše:
Holky, chci se zeptat, dcera (4 roky) má uzdičku na horním rtu prorostlou mezi zoubky. Mám pocit, že při čištění jí to bolí, vždy tam musíme čistit opatrně. (Kaz tam nemá).
Chci se zeptat jak a případně kdy se to řeší?
Moc děkuji

tu jsme nechali u dcery „střihnout“. Dělalo to problém s předními zoubky. Tahalo jí to zuby od sebe, měla velkou mezeru.
Chceš postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.2.20 21:49
@bublinek píše:
tu jsme nechali u dcery „střihnout“. Dělalo to problém s předními zoubky. Tahalo jí to zuby od sebe, měla velkou mezeru.
Chceš postup?

Budu moc ráda za info :wink:. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35907
29.2.20 21:51

Mě to šmikla zubarka, ale až v dospělosti. Umrtvila to, ustrihla a zasila. Moc příjemný to teda nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.2.20 22:04

Zubař stříkl umrtvovací sprej, nechal zapůsobit, pak stříkl injekci, odřízl skalpelem a zašil 4 stehy. Ty vypadly do měsíce
neměla žádné omezení, ani bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.3.20 21:40

@bublinek Ahoj, můžu se zeptat, v kolika letech tvé dcerce zubař střihl tu uzdičku mezi horními zoubky. Mám u dcerky stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.3.20 09:00
@marlin11 píše:
@bublinek Ahoj, můžu se zeptat, v kolika letech tvé dcerce zubař střihl tu uzdičku mezi horními zoubky. Mám u dcerky stejný problém.

Dr. To zmínila už v 1 roce, ale nechali jsme to střihnout až teď po 8 roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.3.20 13:31

@bublinek děkuji moc, dcerce je teď rok a také nám to doktorka řekla, že se bude muset strihnout uzdička. Ale nezeptala jsem se doktorky kdy. A od té doby mi to vrtá hlavou. Tak to máme ještě čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.3.20 14:45
@marlin11 píše:
@bublinek děkuji moc, dcerce je teď rok a také nám to doktorka řekla, že se bude muset strihnout uzdička. Ale nezeptala jsem se doktorky kdy. A od té doby mi to vrtá hlavou. Tak to máme ještě čas. :)

u tak malého nevím, čekalo se na druhé zuby a i u nich byla šílená mezera. když do ní zatlačila bylo vidět, že to pne. takže tak u nás.
důvod ti řekla jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.3.20 20:38

@bublinek, dcerka má už teď velkou mezeru mezi oběma jedničkami, navíc mi někdy přijde, jakoby ji ta uzdička skrz ty zoubky rostla, ptala jsem se na to doktorky, že mi to mezi těmi jedničkami přijde nějaké podivné, a ona mi řekla o tom smiknuti uzdičky, moc jsme diskuzi nevedli, v čekárně bylo za námi dalších asi 15 děti a já i chápala, že nemá moc čas vysvětlovat, ale určitě se víc zeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.