Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky prosím pomozte mi, mám dvouměsíční holčičku, první měsíc byla kojená, druhý měsíc půl na půl… střídala jsem MM a UM Sunar nutradefenc. Caj nechtela pít vůbec… pila hezky, prdíky byly ale dalo se to zvládnout…nahřívání bříška, cvičení a sabik nebo espumisan…jen občas se stalo, že u krmení se trochu rozplakala(na začátku krmení a když se pak pořádně rozsála z flaštičky tak dopila vse a pak uz byla v klidu). Posledních 5 dní pouze dávám UM(o mm jsem bohužel přišla) a posledních 48 hodin malá šíleně řve ihned jak polkne první lok UM, kroutí se, pláče a slyším jakoby kručení z bříška. Nekdy se mi povede ji na potřetí uklidnit dudlikem a kdyz je v polospanku tak ji ho vytahnu a dam flasku a mala to dopije bez problemu, ale nekdy to nejde a zkousime i 10× nez se uklidni a mliko vypije. Zkousela jsem davat odříhnout behem krmení, ale nepomáhá to. Dnes jsem do ní dostala poprve 2× 25ml caje od Hippu pro celkovou pohodu. Prdíky má, ale cvičíme, občas dám trubičku, masírujeme bříško. Nemá někdo podobné zkušenosti? Jeste musím říct, že kdyz se nakrmí tak pak je v klidu, žádné bolesti ani kroucení nemá. Kadí 1× až 2× denně. U MM to bylo i 5×, ale ted je to mene caste a je toho vic najednou. Jsem zoufalá a už se bojím každého dalšího krmení. Uvítám všechny vaše rady, poznatky a zkušenosti. Děkuji
Ahoj, zkus si neco precist o refluxu..a skrytem refluxu (dite nezvraci, ale pali ho zaha). Mne mala takhle brecela pri piti, byl to des. Dulezity je odrihnuti, zvysit postylku v hlavove casti…hodne sil, melo by to casem prejit