Savičky TT - nechápu průtok

2411
30.5.13 20:26

Savicky TT - nechapu prutok

Holky, mam trosku peklo s pochopenim par veci ohledne savicek Tommee Tippee.Rada bych se zeptala:

1. jak propichnout savicku - na vice mistech, na jednom? A jak poznam, ze ma po propichnuti ten spravny prutok (bez asistence miminka a jeho sani).

b) jaky je rozdil mezi savickou 0+ a napr.3+ - chapu, ze se jedna o prutok, ale jak je to mysleno, resp.jak je poresen ten vetsi prutok u tech 3+ atd.

Ja to proste nechapu :( V zoufalstvi sem sla primo na www vyrobce ale ani tam sem nenasla odpoved - sem asi idiot… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
30.5.13 20:31

@ne-silenamatka nepropichovat, měla by být propíchnutá z výroby. Pokud propíchneš víc, začne se trhat.
U 3+ je větší dírka, pak je ještě 6+ a ta dírka je ještě mnohem větší.

• Citovat
  • Upravit
12127

Mama TT savičku 0+ a nepropichovala jsem, díra už tam byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282

Ja vsechny savicky uz koupila propichnute :nevim:
Ohledne prutoku neporadim, dceri je rok a pul a na mleko ma porad dudliky c. 2 jinak to tece az moc rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.5.13 20:37

Savicky se uz nepropichuji.
maly mel 0+ prvni 4 mesice, 3+ je pro cca od 3mesicu, 6+ od sesti mesicu, pak jeste maji specialni na hustou stravu, kdybys chtela davat flaskou treba kasi.
v prutocich rozdil je, kdyz jsem malemu poprve dala 3+, tak ho az zaskocilo, jak mu to tece a musel si chvilku zvykat, takze urcite zacit nulou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
30.5.13 20:41

Ja osobne jsem pouzivala TT. Pouze jsem odstrikavala na odpoledne, protoze jsem nechtela kojit venku a tak jsme si vystacili prvnich par tydnu se savickou, ktera byla u lahvicky, tzn. 0. Pote jsem poridila 0+, ktera je propichla do krizku a tak zalezi na tom, jak moc miminko saje. Kdyz saje mene, tece pomaleji, kdyz saje silne, tece rychleji. Prislo mi to vhodnejsi, nez kupovat savicku pro dite od 3 ci 6 mesicu a vystacili jsme si s tou 0+ do cca 9 mesicu, kdy jsme s lahvickou prestali uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.13 20:41

@Ali-Ali vyčerpávající, ale ještě doplním, že existuje ještě variabilní průtok s křížkem. Má být 0+, ale teče dost rychle, dávám z toho pít 18 měsíčnímu hustější UM a má to vyzunklé dost rychle. Navíc se trhá…

• Citovat
  • Upravit
2411
30.5.13 20:43

Jsem oficialne IDIOT!!! Cumim na ty savicky tady u kompu za svetla svicek, ze bych jako vstala a rozla svetlo, abych tu dirku v savicce videla? Ne ne ne - radsi napisu na emimino :zed:

Holky dik, radsi bych tu diskuzi smazla, jak se stydim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
30.5.13 20:48

@Billi jak jsem psala vyse, jak davala 0+ od nekolika tydnu. Nikdy jsme s tim nemeli problem a nikdy se mi nestalo, ze by se roztrhla. Savicku jsem cistila opet kartackem TT, ktery ma konec na cisteni savicky. Nesmi se do toho strkat prsty ci cokoli, cim by se to mohlo ponicit.. Ja osobne jsem s TT maximalne spokojena az na jednu obrovskou vyhradu, ale to jiz patri do jine diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.13 20:52

@trpaslinka mně se z této jako menší (do cca 8 měsíců) topil a teď ji trhá. Už zničil 3… Ale je to větší dítě, takže má větší tah a stisk a zuby… Jinak jsem s TT naprosto spokojená.

• Citovat
  • Upravit
12185
30.5.13 20:53

@Billi ja od 9 mesicu nasadila uz jen pitka a zrusila lahvicky uplne. Takze takove problemy nemam.. ale nedivim se Ti, ze kluk savicky nici, kluk ma pitko take pekne okousane.. jeste, ze je to uz plastove a tak to neco vydrzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.13 21:05

@trpaslinka já se taky nedivím :mrgreen: První ale zrušil jako neozubenej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová