Řev a probdělé noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
23.8.11 11:53

rev a probdele noci

Dobry den maminky,
unavou uz pomalu padam na hubu…
Nas synator nikdy nebyl zadnej extra spavec, uz si ani nepamatuju, co to je spat celou noc v kuse… :-( Vzdycky se budil a mrcel, pofnukaval…ale vetsinou stacilo dat mu do pusy dudlik a zabral…
Ale to, co predvadi posledni tri noci uz je fakt horor. Davame ho spat +- v 8, spinka tak hodku v klidu, a pak zacne neuveritelnej rev… neukonejsi ho vubec nic, dudlik, hlazeni po vlasech, po prdelce… proste nic. Prestane rvat az kdyz ho chovam. Kdyz ho zas ulozim do postylky, spinka tak 5 minut a opet rev…takze zas chovat, uspat…furt dokola. Zkousela sem si ho dat k sobe do postele, ale je to uplne stejny :(
Vubec nevim co s nim. V noci skoro nespim a pres den si lehnout nemuzu kvuli starsi dceri :(
Jinak spinka nam pres den 2× asi po 40 minutach…nekdy ani to ne :(
Nemate doma taky takovyho malyho tyrana? Co vam zabralo?
Rostou mu stolicky, ale nevim, jestli to s tim spanim nejak souvisi…jestli by kvuli nim tak rval…pres den je vcelku v pohode, nemyslim, ze by ho to nejak extra bolelo…
Budu vam vdecna za kazdou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
23.8.11 12:02

Tak mě takhle v noci řval kluk,prostě jsme to museli vydžet a přešlo ho to samo,výhoda byla,že byl první,mohla jsem odpočívat přes den.Holka mi zase strašně řvala když měla večer usnout,a pak teda pomohlo pevně ji zavinout,a byl klid.A spala celou noc.Kolik je mu měsíců?Zkus ho pevně zavinout a uvidíš.Malá taky chtěla pořád nosit,ale na to jsme si ji neučila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.8.11 12:07
Liduš88 píše:
Tak mě takhle v noci řval kluk,prostě jsme to museli vydžet a přešlo ho to samo,výhoda byla,že byl první,mohla jsem odpočívat přes den.Holka mi zase strašně řvala když měla večer usnout,a pak teda pomohlo pevně ji zavinout,a byl klid.A spala celou noc.Kolik je mu měsíců?Zkus ho pevně zavinout a uvidíš.Malá taky chtěla pořád nosit,ale na to jsme si ji neučila :-D

Ahoj, dekuju za odpoved.
Malymu je 13 mesicu, takze zavinuti uz neprichazi v uvahu :(
Ja uz fakt nevim co s nim… Starsi mi v tomhle veku spavala uz vcelku pekne, tak tohle rvani vubec neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.8.11 12:22

Ty jo tak já myslela že máš mimčo třeba :-D Mo tak to nevím teda,to mě už kluk pak spal teda v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
23.8.11 12:49

jestli mu třeba není teplo, když je to jen ty poslední 3 dny. My teď máme něco podobnýho, dcera má 16m a než usne, tak sebou hází (včera hodinu) v postýlce než usne, chování nezabírá to se taky mele. A začla takhle blbnout jak se udělalo teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.8.11 12:57

nooo..moje kamarádka má holčičku a ta byla vždycky spavá, v pohodě, když rostly první zuby ani o tom nevěděla…ani žádný prdíky jí netrápili…prostě zlatý miminko…ovšem v době, kdy jí rostly stoličky…kámoška mi říkala s očima navrch hlavy, že jí někdo vyměnil dítě, že nespí, v noci hysteráky…že tohle nezná ani po návratu s porodnice s čerstvým mimčem.....prý jsou ty stoličky docela hukot 8-o moooc se na to sama těšim…naše holky blbě snáší růst zubů… 8-o takže to nejspíš bude tím a k tomu ty vedra…

na naše holky teda platí bílej šum…ale jsou na něj zvyklé od mala…nevím, jestli by to malýmu pomohlo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
23.8.11 12:59

No já bych to tipovala na ty stoličky, ty prý bolí nejvíc… :nevim: Že je přes den v pohodě neznamená, že ho to v noci nebolí…Zkus když začne řvát natřít nějakým Calgelem, třeba se mu to uklidní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.8.11 13:11

Tak ze by to nakonec bylo fakt tema stolickama :think:
Zkusim mu dat dnes na noc Nurofen aby mu ztlumil bolest a uvidime…treba to fakt zabere. Kez by…
Dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.8.11 13:12

Taky jsem mněla takové období a s manželem jsme hlídkovali :oops: manžel do 24:00,aby se vyspal do práce a já zbytek noci chodila jsem spát s malou v 20:00. Abych funkovala přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.8.11 13:21

tohle je přesný popis nás při zubech :lol: viz dneska v noci, malá mi spí od 2.měsíce doteď v noci bez probuzení ale jak rostou zuby horor, budí se nebo poplakává ze spaní, trošku na to zabírají homoepatika, aspoň na ty přední zoubky jo, stoličky už byli horší tam pomohlo dát čípek. teď nám roste poslední špičák no a přes den je adept do babyboxu a v noci spí ale neklidně

vydržet nic jinýho nezbyde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
23.8.11 15:21

ahoj

u nás se toto taky objevilo po roce a nebyly to vždy zoubky, když ano, dala jsem gel a na noc i Nurofen, rostly mu 4 najednou a pak se prospal (ten Nurofen byl rada od dr. aby si aspoň v noci odpočinul od bolesti)
teď to bylo opět a zabralo mi normálně si lehnout s ním, mám ho položeného na bříšku (váží 12,5kg) a spíme spolu, až se třeba za hodinu zaspí tak ho položím do postýlky, někdy zabere, jindy ne, tak opět ke mně…přišlo mi to jako forma „separační úzkosti“ prostě chtěl být u mě..ale vydržel se mnou ležet, stačilo ho držet v náručí…starší syn to kolem roku měl taky, držívala jsem ho půl noci na rukách a pospávala v sedě…neboj určitě to přejde a zase se vyspíš :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.8.11 18:47
apricose píše:
ahoju nás se toto taky objevilo po roce a nebyly to vždy zoubky, když ano, dala jsem gel a na noc i Nurofen, rostly mu 4 najednou a pak se prospal (ten Nurofen byl rada od dr. aby si aspoň v noci odpočinul od bolesti)
teď to bylo opět a zabralo mi normálně si lehnout s ním, mám ho položeného na bříšku (váží 12,5kg) a spíme spolu, až se třeba za hodinu zaspí tak ho položím do postýlky, někdy zabere, jindy ne, tak opět ke mně…přišlo mi to jako forma „separační úzkosti“ prostě chtěl být u mě..ale vydržel se mnou ležet, stačilo ho držet v náručí…starší syn to kolem roku měl taky, držívala jsem ho půl noci na rukách a pospávala v sedě…neboj určitě to přejde a zase se vyspíš :wink: :hug:

wow tak to tě obdivuju, na to bych neměla nervy, my na tohle máme milovanýho plyšáka, když byla úzkost stačilo se k němu přitulit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí