řev v kočárku a nosička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
23.6.05 23:23

Já jsem nikdy nic na nošení nepoužívala, protože mě nenapadlo na co by mi to bylo. Kam ty děti nosíte? Proč je nosíte? Nemyslím to špatně, nebo ironicky. Vážně, měli jsme klokanku půjčenou, ale malý v ní byl 2 krát v bytě, ale pak mě už nenapadalo proč ho nosit, přenášela jsem ho jen tak na rukou. Jde mi o to proč se ty děti nosí, proč, třeba neleží, později nesedí…navíc to mamince nosičce likviduje záda, chodit se zátěží… 8O 8O 8O 8O 8O :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.6.05 23:25

V kočárku bych mu vyrobila šikminu, aby sežel a přitom viděl ven, jako když sedí. Jako když se podkládá(nadzvedává postýlka dětem, které ublinkují..) To je můj typ zkus to.

A nebo…ted jsem si uvědomila, že píšeš o 3měs dítěti. Tak to jsme taky měli trochu problém v tom období. Zabralo položit ho v kočárku nabok, nebo na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
24.6.05 13:09

pro LEEA

Tak máš asi netulící dítě :wink:, to naše holčička trpěla na prdíky a nepomohlo nic než chovat, tak se mi na to šátek šiknul.m Ted jí trápí, že nechce zůstat sama, takže další důvod a pokud si chci něco udělat, tak zbývá šátek, protože v něm jsou volné ruce. Navíc se skvěle nahřálo bříško. Ze šátku záda bolí míň než z klokanky nebo nošení v ruce a pro mimi je to rozhodně nejzdravější, protože má lépe fixované tělíčko. Tak to jen pro info.
 Linka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
24.6.05 17:50

Pro Leea:

U nas ve meste vetsinou nejsou bezbarierove obchody. Nemam hlidani a ani odvahu nechavat docela drahy kocarek nekde pred prodejnama. Tulici dite taky nemam, takze to vyuzivam fakt jen na vyrizovani po uradech a ty nakupy. Navic se stehujeme do Londyna a nedokazu si predstavit manipulaci s kocarem v jejich metre. Terik a Charlie 6,5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
24.6.05 20:00

pro Leea:

já nosím už celkem dlouho miminko v šátku a kočár používáme jen jako venkovní postýlku na balkóně.
Výhody jsou následující:
Když jdu do města - nemusím se starat, kam se kočárem dá vjet a jak, kdo mi s ním pomůže do tramvaje a ven, jestli v autobuse, na který čekám už jeden kočár nejede atp.
V přírodě - můžu chodit kde chci a nestarat se, jestli kočár projede…
Doma - když má miminko nějaké trápení, něco ho bolí, nechce spát, já potřebuju něco udělat…
Navíc - děti se rády nosí a dělá jim dobře cítit blízkost rodičů

Pokud jde o ta zničená záda - když si šátek dobře uvážeš (chce to trochu cviku) tak tě záda opravdu nebolí (naopak jsem si všimla, že s dítětem v šátku chodím vzpřímeně)
Naopak mám pocit, že šátek ta záda šetří - vyplatí se do něj šoupnout miminko i třeba na krátké přenášení (např. nosím mimi do auta v šátku a až tam ho dávám do autosedačky)
Tak snad se mi povedlo ti to spolu s předchozími příspěvky trochu objasnit :o)
JO a nakonec to nejdůležitější - zjistila jsem, že nošení je silně návykové (ten pocit, že mám Agátu tak blízko u sebe je prostě hrozně příjemnej a na rukou bych ji zdaleka tak dlouho nosit nevydržela)

Lola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.6.05 20:06

Ahojky, my jsme zvolili šátek. V klokance se mi malý stále kýval ze strany na stranu a nelíbilo se mu v ní. Pak nám kamarádka půjčila na vyzkoušení šátek Vatanai a ten se nám osvědčil. Takže jsme ho koupili a jsme s ním fakt spokojeni. Kolem 4. měsíce jsme totiž měli úplně stejný problém jako ty. Dopoledne to bylo v kočárku dobrý, ale odpoledne často plakal, chtěl vidět a ne ležet. Takže jsem pak vozila v kočárku šátek pro případ nouze. Někdo tvrdí, že si na to děti zvyknou, ale není to pravda. Tedy aspoň u nás ne. Teď je nám 5 měsíců a už se to lepší, už v kočárku tolik nepláčeme, skoro vůbec. Už se ale těším, až bude malý sedět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
27.7.05 21:13

Ahoj holky, díky všem. myslela jsem, že můj dotaz dávno zapadl a ono je tu tolik odpovědí. Za měsíc se u nás situace mírně zlepšila. Už jezdíme na prochajdu a pláčeme jen když chceme spát. To musí na ruce. Ale i tak pokrok. sporťák už je koupený a dá se napolohovat až do lehu, takže pokud bude další krize, tak přijde na řadu. klokanku mám půjčenou a zatím v ní byl třikrát doma. Nejdřív v poho a pak už moc ne:) Takže na to asi kašlu, však on si za chvíli sedne. Už se točí na břicho a pomalu leze. Zadek v luftě, kolena pod břichem:)
Tak se mějte. Ahoj Julie a Albert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky