Revers na rizikovém?

4
16.6.20 19:13

Revers na rizikovém?

Ahoj holky, 4 dny zpět jsem byla přijata do nemocnice s bolestí břicha(pohyby dělohy 32+3). Podle testů je vše v pořádku a já bych chtěla už domů. Myslíte, že mě pustí na revers? Je to tu na zblazneni a ten stres z nemocnice je horší než když bych ležela v klidu doma.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14689
16.6.20 19:18

Určitě te pustit musí, nemocnice není kriminál. Normalne řekni, ze chceš odejít a je to. Záleží, jak třeba vydrzis případný psychologicky nátlak :nevim: :roll: :lol: :lol:

Pokud by ti v odchodu bránili třeba neúměrnym protahovanim lhůty, kdy ti to přinesou k podpisu, tak se můžeš i zvednout a odejít sama, případně jim dat nějakou lhůtu, do které to chceš, jinak jdeš.

Příspěvek upraven 16.06.20 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
16.6.20 19:18

Nikdo tě nikde nemůže držet..

• Citovat
  • Upravit
21724
16.6.20 19:23

Pokud je vše v pořádku, tak tě přece pustí i bez reversu. A pokud není, tak si musíš sama zvážit, zda tam chceš zůstat a nebo to riskneš doma. Otázka taky je, zda to máš do nemocnice dostatečně blízko a stihneš v případě problému rychle dojet. Já jsem byla u prvního dítěte v nemocnici 10 dní. Krátil se mi čípek, hrozil předčasný porod. V porodnici se to stabilizovalo, ale doktor mě nechtěl pustit, protože se mi kvůli kapačce kortikoidů pekelně rozházely hodnoty těhotenské cukrovky a se stravou v nemocnici jsem to nemohla dostat pod kontrolu. Ukecala jsem to tenkrát na propustku na víkend, upekla si domácí chleba (veškerý kupovaný mi rozhazoval cukr) a po víkendu a kontrolním měření mě bez problémů pustili domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36152
16.6.20 19:44

Tak se ráno na vizite zeptej jestli uz muzes jit domu. Jen tak na ozdobu si te tam asi nedrží. Pořád lepší být pod dohledem než něco zanedbat. Jako rozhodujes už i za miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3928
16.6.20 20:33

Když budeš chtít, můžeš odejít. Pokud by ti nechtěli dát revers, odejdi bez něj, prostě se oblikni a jdi, ten revers je pro ně, ne pro tebe.

Druhá věc je, jestli je rozumné odcházet, ale to my tady nevíme :nevim: Nicméně se neztotožňuji s názorem, že lékaři vždycky ví, proc a nač tě chtějí v nemocnici. Může být důvod, nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.20 20:50

@An357 jsi dospělá, k posteli tě nikdo neprivaze.. Podpis reverz a jdi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
16.6.20 21:16
@Platanka píše:
Druhá věc je, jestli je rozumné odcházet, ale to my tady nevíme :nevim: Nicméně se neztotožňuji s názorem, že lékaři vždycky ví, proc a nač tě chtějí v nemocnici. Může být důvod, nemusí :nevim:

Tak to já bych řekla, že doktor to vždy ví, ale ne vždy je to v nejlepším zájmu pacienta. Občas je to potřeba mít zaplněné lůžko, lpění na zažitých pravidlech nebo třeba přehnaná opatrnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí