Revers po narkóze?

144
16.2.18 07:23

Revers po narkoze?

Dobrý den prosím o rady dnes máme jít na magnetickou rezonanci v narkoze kvůli věku je nám 2,5roku, budou snímat hlavičku. Vím že to někde dělají ambulantně že vás po 2-3hod pustí domu. Tady bohužel ne. Přemýšlím že bych podepsala revers. Co mi můžou udělat? Doktorka říkala že nejdříve po 24hod.muzu odejít, ale prý tu nikdo nebude. Tak nás nepustí až v neděli. Mě to přijde zbytečné tu být. Kdo jste šel ambulantně jak to probíhalo. A podepsali by jste? Jsou tu dost nepříjemný, malý pořád brečí. Na Mr jdeme teď v 9hod. Domů bych šla kolem 16hod? pokud by bylo vše ok a nebude zvracet a pustí mně. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
16.2.18 07:28

Vám je 2,5 roku oběma a tu MR máte taky oba? Jestli jde o dítě, které dostane CN, tak na revers zapomeň, ty ho klidně na sebe podepiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.2.18 07:34

Malá měla MR ve třech letech taky byla plánovaná narkóza ale nakonec bez, protože když dostala injekci na uklidnění před narkózou ta jí tak oblbla že vůbec nevnímala co se děje, takže to zvládla bez, dospělý to zvládá bez problémů klasicky, ale znám a viděla jsem i malé děti co to zvládly bez narkozy..ale revers po narokze bych nepodepisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.18 08:05

Bude dýchat sám, jen ho uspi. Není to celková narkoze jen lehká. Vím že to dělají ambulantně a pouští domu. Tady to nejde tak bych podepsala revers. Malému jsou samozřejmě 2,5.roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.18 08:09

@brumi a jak dlouho jste tam byli? Tady jsou takový že mu to píchnout i kdyby spal jak špalek po tom prášku na o blbnutí. :roll: děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
16.2.18 08:14

„je nám 2,5 roku“ :lol:
K dotazu-já bych revers nepodepisovala.. podle mě doktoři vědí, proč je potřeba být určitou dobu pod dohledem. Kdyby šlo o mě, je jedna věc, ale za dítě nikdy.

• Citovat
  • Upravit
6594
16.2.18 08:20

Nepodepisovala bych revers, nechávají si Vás tam z dobrých důvodů. A zvlášť, když jde o dítko. Nás pouštěli další den po MR, dítko 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.18 08:32

Nikdo jste nebyl ambulantně s narkozou chtěla bych vědět jak to probíhalo.? Vím že pouštějí po 2-3hodinach po magnetů. Anestezioložky jsem se ptala ta by ho pustila, ale tady prostě pouští po 24hod. Už mu dělali lumbalni punkci taky ho uspali po probuzení byl naprosto v pohodě. Nevím na magnet jdeme teď v devět. A pak uvidím jak mu bude po 3-4hod.

Příspěvek upraven 16.02.18 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.18 08:32

Jakto že to někde dělají ambulantně, když je to tak nebezpečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
16.2.18 08:42
@jikra píše:
Jakto že to někde dělají ambulantně, když je to tak nebezpečný?

Nikdo nepíše, že je to nebezpečné. Jen jistota je jistota. A já bych prostě neriskovala, kvůli pohodlí..

• Citovat
  • Upravit
24992
16.2.18 08:46

@jikra dokazez se sebou žít, když se děcku něco stane kvůli tomu, že jsi nemohla vydržet a musela kvůli svému pohodlí podepsat revers? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.2.18 08:50

Syna taky ceka MR. Budeme tam jednu noc pred MR a jednu noc po MR. Synovi je 2 a ctvrt roku.
Kde budou delat MR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.2.18 08:55

Tak pokud je hospitalizace jen z důvodu narkózy a anestezioložka řekla, že by ho pustila, tak bych revers možná podepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
16.2.18 08:56

Když jsem byla u nás ve špitále na revizi, dospělý ženský pouští po pěti hodinách. Mě si tam chtěli nechat do druhýho dne kvůli jiným lehčím komplikacím. Takže chápu, že pokud jde o dítě, nechají si ho tam déle. :nevim: Radši bych tam zůstala, když jde o malé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
16.2.18 09:04

Těch vyšetření a zákroků se dělá různě v různých nemocnicích dost, třeba revize, běžně ambulantně, tam kde jsem byla tak mají předpis že na noc hospitalizace. Sama primářka mi řekla že je to zbytečné, skoro se mi omlouvala když mi nesla ten revers a říkala že to tak mají v “předpisech”, i když je to blbost, ale že bohužel ve vedení není “vůle” něco měnit. Taky z druhé strany, nemocnice za váš pobyt inkasuje peníze a vlastně se o vás vůbec starat nemusí, prachy zadarmo.

Řídila bych se názorem anesteziologa a samozřejmě dle situace jak bude dítě vypadat pár hodin po probuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty