Revize.. na co se připravit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19988
5.6.18 16:49

@Denny97 fyzicky mi nebylo nic. Psychicky mě to složilo. Bolest břicha byla max ten den zákroku, pak už nic. Ani jsem nekrvacela. A já tedy nedostala oběd a za celkem max 3hodiny, od doby nástupu si pro mě manžel přijel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
5.6.18 16:56

@Denny97 já tam vždy byla přes noc, po jakékoliv narkoze je mne hodně špatně. Napřed dostaneš oblbovačku, pak na sál to je nepříjemné než usneš a pak Tě probudí, dospíš se a doktor s Tebou probere co a jak, dostaneš papíry a domů. Já teda vždy až druhý den dopoledne :? Fyzicky ok ale psychicky to bylo horší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
5.6.18 17:06

Děkuji za odpovědi holky.. psychicky to bude těžké no :( už druhý potrat.. první spontánní a teď revize… doktoři říkají, že mám být v klidu.. že jsem mladá a že mám dost času… ale znáte to… když víte, že dítě chcete a zázemí máte, něco odpracované taky, skvělého muže který dítě taky chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.18 17:29

Holky, já byla taky, nechali si mě do dalšího dne pro jistotu a řekli mi, abysme počkali dva týdny se sexem, tak jsme počkali, žádné šestineďelí a žádný zánět ani nic… on asi jak který doktor a jak která nemocnice… myslím na tebe @Denny97 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.6.18 17:40

@Denny97 rozumim tomu :hug: ver ze to jde zvladnout, i kdyz po druhem zt jsem se teda slozila,2mesice na nemocenske..musela jsem zmenit i praci. Treti potrat jsem tak nejak presla, odtrpela potichu sama s partnerem, nikdo mimo nas a lekarku nevedel, bolelo to vnitrne ale telo si aspon poradilo spontanne. Ted jsem tehotna po ctvrte, a pokud to jde snazim se podporovat vsechny kolem sebe, zvlaste v takove situaci :hug: zvladnes to a bude zase lepe :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
5.6.18 18:25

@Denny97 mám za sebou 5 nevydařených těhotenství. Na psychiku to bylo hrozný, jednu chvíli, pak jsem se v hlavě přepla, tedy i kvůli nemoci, operaci a následné léčbě, že mi to bylo tak nějak jedno. No a ted jsem 15tt a stále se bojím. Ale musíš věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.6.18 21:13

@Denny97 A v jakém jsi týdnu?? … Jak píšou holky, je to rychlovka, kontrolní UTZ, sál, zákrok asi na 10-15 minut, probuzení a za 2-3 hodiny domů.
Já po tom teda krvácela víc než při klasické MS, ale bolest byla zase menší.

Držím palce ať to do třetice vyjde :kytka: Vím moc dobře, jaké to je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.6.18 21:17

@Kukacka123 Ty jsi byla v 17tt na klasické revizi? Já myslela, že v tak vysokým týdnu už se nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
5.6.18 21:48

@Hejtmis Děkuji :srdce: @saphire Děkuji :srdce: držím palce :srdce: @lachtanice86 to mě mrzí.. určitě to bude v pořádku.. držím palce :srdce: @Kikuška90 Děkuji :srdce: v 7tt.. teď večer jsem aji krvácet začla :? Za 3 týdny mám svatbu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.6.18 21:56

@Denny97 To mě moc mrzí, ale pokud jsi začala krvácet, tak bys na tu revizi snad ani nemusela, ale zase jistota je jistota. Uvidíš co ti řeknou zítra. Užiješ si svatbu, aspoň Ti to uteče do dalšího snažení :kytka: A jinak krásnej běloušek - to je fenka, že? Taky mám BŠO, jsou to božani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.6.18 22:42
@Kikuška90 píše:
@Kukacka123 Ty jsi byla v 17tt na klasické revizi? Já myslela, že v tak vysokým týdnu už se nedělá :think:

Mela jsem vyvolavany porod (potrat pludku) nasledovany revizi, neodloucila se placenta. Takze ano, na revizi sem byla take :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
6.6.18 09:55

@Kikuška90 tak dali mi potratove tabletky.. tak revize nebyla :mrgreen: Děkuji moc :srdce: ano BŠO :srdce: fenečka :srdce: v zaři bude mít 3 roky :srdce: ty máš fenečku nebo pejska? Kolik let má? :* :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.6.18 20:33

@Denny97 Tak aspon jsi nemusela na revizi :hug: Ted si uzijes svatbu a pak hura do dalsiho snazeni :kytka: Ja mam psa, ted v dubnu mel 4 roky, je to nase dite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.6.18 09:10

@Kikuška90 Naše taky :srdce: Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
20.8.18 08:00

Ahoj holky prosim o radu v utery sem byla na revizi a moje doktorka ma zrovna dovolenou . neschopenku mam uz od stimulace ivf teda od 5.6. . ma tam uvedeno ze v pripade akutnich potizi jina dr. Ale me jde spis o to abych nedostala vynadano ze sem este na PN a tohle asi neni akutni . na kontrolu hcg du do caru za 14 dni a u obvodacky mam napsanou kontrolu 27.8. Coz je hned po jeji dovolene. Vsude ctu ze neschopnost je max 14 dnu ale ja mam hodne fyzicky narocnou praci a doktor rikal ze mam mit klidovy rezim . nedokazu si predstavit jit tak brzy do prace . jak dlouho jste byli na PN vy? Od dnesniho rana me boli celkem dost i podbrisek a to jsem byla do ted celkem v poradku nic nebolelo.je to normalni?dekuji moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty