Revize.. na co se připravit?

2217
5.6.18 15:40

Revize.. na co se připravit?

Ahoj holky. Bohužel musím zítra na revizi.. Na co se mám připravit? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
5.6.18 15:51

@Denny97 příjdeš tam. Počkáš až přijdeš na řadu. Na sále budeš 10minut. Probudíš se a po 2 hodinách domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.6.18 15:54

Presne jak pise @lachtanice86 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.6.18 15:56

@Denny97 Deny dopadla si dneska blbě jo??? :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
5.6.18 15:57

@Denny97 To me mrzi. :hug: Mam za sebou 2×.
Rano mas asi prijit na lacno, ze.
Dostanes nemocnicni kosili, stahovaci puncochy, ulozi te na luzko, kde cekas, az na tebe prijde rada.
Odvedou te na sal, tam si 15 minut pospis, probudi te a odvezou zpet na pokoj, kde budes dospavat. Po hodine dostanes napit, po dvou hodkach se sestrou vstanes, dojdes si na zachod, pravdepodobne dostanes obed. Po 4-6 hodinach po zakroku domu.
Krvacet budes cca jako menses, i takove bolesti.
Kam na to jdes?

Bude to dobry, je to rutunni zakrok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.6.18 16:04

@miluver Ano bohužel blbě :( @lachtanice86 Děkuji za odpověď @histep Děkuji za odpověď.. a bolí to? Nebo se to dá v pohodě snést… docela se toho bojím no.. řekli mi to dnes… tak jsem se nestihla psychicky připravit no.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.6.18 16:06

@histep Nemocnice Sosna Třinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.6.18 16:10

@Denny97 nene :( to mě mrzí :( mas to i s hospitalizaci nebo ambulantne? Prijdes na lacno, nejspis jeste udelaji jeden kontrolni ultrazvuk, odveli te na pokoj nebo rovnou na salek u ktereho se prevleces do jejich andela, daji injekci na sale a pak se za 15-20minut vzbudis. Pak te prevezou na pokoj odkud te ten den po obede propusti pokud jsi tak domluvena (domluvis se)
Nejvic boli ta psychicka ujma, fyzicky by to bolet nemelo..to si hlidej, kdybys mela nasledne nejake bolesti tak rychle k dr na kontrolu nebo i pohotovost, pouci te ;) muze to byt nasledna komplikace po revizi - zanet, zustane tam trosku vystelky nebo se bude krev vice srazet. Ale vetsinou se to vsechno rychle zahoji, psychicky se s tim srovnat trva dele..

Příspěvek upraven 05.06.18 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.6.18 16:11

@Denny97 bolesti se vůbec neboj, já byla na revizi 3× vždy kvůli ZT :oops: a vždy mě pak cca hodinu po zákroku bolelo břicho asi jako při silné menstruaci a pak už v pohodě.
Tak hodně sil a snad už to příště bude mít šťastný konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.6.18 16:19

@saphire Bohužel ano :( já ti ani nevím.. mám tam přijet a budou mě pak brát na to… :( psychicky to jo no :(@markyj To mě mrzí… já nedávno spontánní potrat, teď revize :(

HOLKY A PAK JE JAKO BY ŠESTINEDĚLÍ? Nebo to při revizi být nemusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.6.18 16:26

@Denny97 to mě mrzí :hug:. Mně řekli, že mám 4 týdny dodržet režim šestinedělí. Měla jsem ZT v 11. týdnu jednovaječná dvojčata :( Ale teď už se zas snažíme :) Drž se, je to náročný spíš na psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
5.6.18 16:28

@Denny97 Bolest v pohode, neboj, na sale to zaspis, potom jen ten den, jako MS.
Prave ze po revizi 6nedeli byt musi, sliznice delohy je cela seskrabla, cipek umele roztazeny, takze se to vse musi hezky zahojit, tak to chce nic nezanedbat, bez sexu, dukladna hygiena, nic tezkyho netahat.

Drzim palce, at je vse v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.6.18 16:34

@tehule2018 To mě mrzí :( Tak držím palce :srdce: @histep Děkuji za odpověď :) a děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.6.18 16:40

@Denny97 to me moc mrzi :( :hug: fyzicky by to nemelo bolet vubec, max jak pri MS (byla jsem v 17tt po ZT)…kdyby bolelo, fofrem k dr. Horsi je to psychicky :hug: me bylo doporuceno dodrzet sestinedeli a dodrzeli jsme…proste jsme nechteli riskovat nejaky zanet nebo neco, ac by to asi driv slo…nam bylo doporuceno potom pockat 3 mesice pred dalsim snazenim, coz jsme taky dodrzeli ;) tak na tebe myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.6.18 16:47

@Denny97 lekari vzdy doporucuji sestinedeli dodrzet a nekdy i dele. Zalezi jak se budes citit a v konecnem dusledku telo si samo rekne kdy zvladne otehotnet.. :nevim:
Drz se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty