Revize.. na co se připravit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
20.8.18 11:26

@Srabek já jsem po revizi marodila vždy tak 3 týdny, hodně jsem krvácela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 11:29

@Srabek Ahoj. Moc mě mrzí, co se Ti stalo :hug: Já byla na revizi před dvěma měsíci, zákrok proběhl ve čtvrtek, v pondělí další týden už jsem běžela pro ukončení neschopenky, v úterý šla do práce. Lékař sám o sobě mě do práce nehnal, pro ukončení jsem měla přijít, až se na to budu cítit. Co se týče té bolesti, já nejdřív ani moc nekrvácela, nešpinila a špinit začala až po dvou týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.8.18 11:50

@markyj @Nugetkka mate narocnou praci ? Ja prave celkem dost jak na silu tak na behani prave ja beham celou sichtu a este kusy vytrhavame tak se bojim prave. Je to i dost narocny na bricho.a s touhle bolesti si to vazne nedovedu ani predstavit . do ted sem nespinila a ted i s tim prisla ta bolest bricha :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 11:57

@Srabek Náročnou práci nemám vůbec, pracuju jako úřednice, takže celý den sedím. Ale ani tak mě lékař do práce nehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.8.18 13:28

@Srabek já dělám v administrativě, takže náročnou práci nemám vůbec - max. obíhání úřadů. Můj gynekolog mi řekl, ať se přijdu uschopnit až se na to budu sama cítit jak po fyzické tak po psychické stránce a že můžu být doma klidně celé šestinedělí :nevim: takže je to spíš na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.8.18 13:32

@markyj dekuju ja chci jit prave za 3 mesice na KET a tak bych se radej doma poradne zahojila aspon po dobu 6. Nedeli pokud me necha :hug: a v moji praci mam obcas problemy i normalne natoz ted po tomhle . :* dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 13:45

@markyj Já spíš nesu práci špatně po psychické stránce, úplně mě přestala bavit, ráno vsátvám a chodím do práce proto, že prostě někam chodit musím. Jinak mi je úplně jedno, co za práci dělám… prostě jsem ztratila zájem, nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.8.18 14:15

@Nugetkka já mám svojí práci ráda, ale já jsem zase ty revize strašně špatně nesla :roll: takže mi vždycky trochu trvalo, než jsem se dala do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 14:33

@markyj Můžu se zeptat, kolikrát jsi na revizi musela a jak jsi na tom teď? Mě to otočilo život o 360stupňů. Hodně jsem se dřív usmívala, byla společenská, chodila do práce, která mě bavila. teď je vše jinak. Pořád si ale říkám, že jsou to teprve dva měsíce, tak se snad vše zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.8.18 14:52

@Nugetkka to se srovna je to cerstvy . nejlepsi je udelat si plan a jit do toho co nejdriv znova . ted si smutna ,zranena a kdyz to vezmu podle sebe tak me nebavi ani dejchat mam doma bordel a nejsem schopna nic udelat, ale vim ze se to srovna .ja sem po 3. Revizi ale nikdy mi nebylo jako ted a hlavne sem delala v kanclu tak to bylo lepsi. Ale je pravda ze po prvni revizi sem zmenila praci operatorky za praci ve fabrice kde nemusim bejt hodna na lidi a tolik se pretvarovat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.8.18 15:03

@Nugetkka Byla jsem na revizi celkem 3× vždy zamlklé těhotenství :oops: vždycky jsem se z toho oklepala, ale po každé revizi mi to trvalo o trochu dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 15:08

@Srabek Já pracuju na úřadě a taky přemejšlím nad něčím, kde se nebudu muset neustále nuceně usmívat,řešit za ostatní problémy, zmáhá mě to. Jinak jsem po první porevizní ms a za týden čekám další, vlastně spíš nečekám :lol: zatím netestuju a nijak neřeším, nechci být zbytečně zklamaná. Dokud ale dojde druhá tak nevím, jak to budu snážet, první těhotenství vyšlo na první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.8.18 15:29

@Nugetkka to mas dobry ze to u vas de prirozene . to nam nejde vubec tohle bylo nase prvni ivf ale mame zamrazeny 2 embrijka ale bojim se kord kdyz tohle tehotenstvi bylo cely uplne nejak spatne od zacatku. Takze prejmyslime spis o novym ivf nez o KET. Moc ti preju at uz ta mrcha neprijde a za par se budes tesit na baby a bude uz vse dobre moc drzim palecky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
20.8.18 15:34

@Srabek Musíme se držet, myslet pozitivně a určitě se brzo zadaří jak nám, tak Vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.8.18 16:00

@Nugetkka neboj se bude lip . bude uplne super ,jen si na to hold este chvili pockame . Ja to beru tak ze aspon budu mit nove tehotenstvi k vanocum :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty