Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Doporučuji s sebou normální vložky, ty jejich jsou děsné. A vodu a možná nějakou lehkou svačinku na dobu, než tě pustí po zákroku domů + něco na čtení.
Lepší je mít punčochy z domova, ale když je žena nemá, prostě sestry nohy zabandážují obinadly (nebo vás pošlou koupit si je do lékárny v přízemí).
Podolí je v pohodě tím, že máš od začátku svojí postel. Třeba u Apolináře se na zákrok čekalo společně v pokoji v ne úplně pohodlných křesílkách a já přišla na řadu až pozdě odpoledne, takže od rána na lačno a bez vody ![]()
Neboj se toho, o zákroku ani nevíš, probudíš se až na pokoji, během něj ti píchnou i něco proti bolesti a proti krvácení, takže ten den je to celkem v pohodě.
Přeji bezbolestný zákrok, rychlou rekonvalescenci a hlavně ať se brzy znovu zadaří!
@jezz1e Také moc děkuji za info!!!
Holky, jste moc hodné. Podařilo se Vám trochu utlumit mojí paniku. Už z toho nejsem tak vyděšená. Děkuji moc!!! ![]()
@Hladikovka Tak jen tě musím informovat, že já jsem teda taky měla komplikace. Po čtyřech dnech příšerných bolestí jsem jela zpět do Podolí a zjistila jsem, že mi udělali hematom přes celou jednu stěnu dělohy plus zánět dělohy. Nejdřív to vypadalo, že je v děloze dokonce díra tak mi pohrozili další operací, pak to nakonec primář negoval. každopádně to byly čtyři dny nonstop kontrakcí po čtyřech minutách, myslela jsem, že bolestí nevydržím.
Ja byla na revizi po ZT v Motole a vsechno bylo perfektni, rychle, bez cekani, mili doktori a sestry. Profesionalni pristup, kolem treti nas pustili domu. Bylo mi strasne smutno, ale sluzby byly vyborne. Ceka se v pokoji na vlastni posteli.
Tak to mě moc mrzí!! Vim o jaké bolesti mluvíš, to bylo šílené. Ja tam jela taky po 4 dnech. Tak snad už to budeš mít v pořádku!!!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.