Revize v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
1.4.18 18:50

Doporučuji s sebou normální vložky, ty jejich jsou děsné. A vodu a možná nějakou lehkou svačinku na dobu, než tě pustí po zákroku domů + něco na čtení.
Lepší je mít punčochy z domova, ale když je žena nemá, prostě sestry nohy zabandážují obinadly (nebo vás pošlou koupit si je do lékárny v přízemí).
Podolí je v pohodě tím, že máš od začátku svojí postel. Třeba u Apolináře se na zákrok čekalo společně v pokoji v ne úplně pohodlných křesílkách a já přišla na řadu až pozdě odpoledne, takže od rána na lačno a bez vody :-(
Neboj se toho, o zákroku ani nevíš, probudíš se až na pokoji, během něj ti píchnou i něco proti bolesti a proti krvácení, takže ten den je to celkem v pohodě.
Přeji bezbolestný zákrok, rychlou rekonvalescenci a hlavně ať se brzy znovu zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 22:56

@Hladikovka Děkuji moc za info, nesnáším, když nevím, co mě čeká! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.18 22:57

@jezz1e Také moc děkuji za info!!!

Holky, jste moc hodné. Podařilo se Vám trochu utlumit mojí paniku. Už z toho nejsem tak vyděšená. Děkuji moc!!! :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 18:42

@Hladikovka Tak jen tě musím informovat, že já jsem teda taky měla komplikace. Po čtyřech dnech příšerných bolestí jsem jela zpět do Podolí a zjistila jsem, že mi udělali hematom přes celou jednu stěnu dělohy plus zánět dělohy. Nejdřív to vypadalo, že je v děloze dokonce díra tak mi pohrozili další operací, pak to nakonec primář negoval. každopádně to byly čtyři dny nonstop kontrakcí po čtyřech minutách, myslela jsem, že bolestí nevydržím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 22:56

Ja byla na revizi po ZT v Motole a vsechno bylo perfektni, rychle, bez cekani, mili doktori a sestry. Profesionalni pristup, kolem treti nas pustili domu. Bylo mi strasne smutno, ale sluzby byly vyborne. Ceka se v pokoji na vlastni posteli.

• Citovat
  • Upravit
562
17.4.18 16:57

Tak to mě moc mrzí!! Vim o jaké bolesti mluvíš, to bylo šílené. Ja tam jela taky po 4 dnech. Tak snad už to budeš mít v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty