Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu. Zítra si budu aplikovat ovitrelle a ket proběhne v pátek (příští). Může být přes ket pohlavní styk? Je třeba větší šance? A pak ještě jedna otázka, jdeme na oslavu zítra, můžu na ovitrelle pít? Samozřejmě se nechci opít. Jiné léky neberu. Moc děkuji za odpověď a krásný večer. Anonym citlivé téma
Mas embryo vysetrene geneticky?
Jaky je duvod ivf?
U geneticky vysetreneho bych se bala, ze otehotnim i prirozene a bude riziko, ze to prirozene pocate bude mit genetickou vadu a k tomu muzes otehotnet z KET a ohrozit to zdrave embryo.
Dale bych mela strach, ze tam spermie nadelaji nějakou tu paseku s imunitou, doted jste neotehotneli, takze nevim zda tam není nejaky problem, treba protilatky na spermie.
No a pak hrozi samozrejme vicecetne tehotenstvi.
Ja za sebe bych pohlavni styk do toho nemichala.
A alkohol zitra, tydeb predem nevadi. Dala bych si cervene vino at lepe roste sliznice.
@Anonymní píše:
Mas embryo vysetrene geneticky?
Jaky je duvod ivf?U geneticky vysetreneho bych se bala, ze otehotnim i prirozene a bude riziko, ze to prirozene pocate bude mit genetickou vadu a k tomu muzes otehotnet z KET a ohrozit to zdrave embryo.
Dale bych mela strach, ze tam spermie nadelaji nějakou tu paseku s imunitou, doted jste neotehotneli, takze nevim zda tam není nejaky problem, treba protilatky na spermie.
No a pak hrozi samozrejme vicecetne tehotenstvi.
Ja za sebe bych pohlavni styk do toho nemichala.
A alkohol zitra, tydeb predem nevadi. Dala bych si cervene vino at lepe roste sliznice.
Děkuji, nemáme vysetrene embryo geneticky. Problém u manžela morfologie 1%,ja bych měla být v pořádku. Na červené víno jsem se ptala přímo doktorky (protože víno nepiji a fakt mi nechutná, ale překonala bych se
), MUDr mi řekla že To nepomáhá, ani ananas, tak nevím. ET nevyšlo a máme jen 1 sněhuláka, tak bych si moc přála, aby to vyšlo.
Tak sex můžete mít s kondomem a nemusíte nic řešit jestli to nějak ovlivni něco.
Holky prosím o radu. Zítra si budu aplikovat ovitrelle a ket proběhne v pátek (příští). Může být přes ket pohlavní styk? Je třeba větší šance? A pak ještě jedna otázka, jdeme na oslavu zítra, můžu na ovitrelle pít? Samozřejmě se nechci opít. Jiné léky neberu. Moc děkuji za odpověď a krásný večer. Anonym citlivé téma