Rhodos teploty v červenci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
6.7.17 21:36
@mamina100 píše:
My byli hotel relax.od fira. a co jsme se bavili s čechama v moři tak nekdy jsou na krete pry velke vlny a nemuze se do more…ale to neni moje zkusenost.

Jé, na ten hotel jsem taky koukala, chceme totiž letět s Firem. Jak jste byli v hotelu spokojeni? Co jídlo? A můžu se ještě prosím zeptat, jak v Relaxu funguje klimatizace? Mohli jste si ji sami zapnout/vypnout a ovládat teplotu? Co pokoje, je tam čisto? Relax má recenze docela fajn, ale jedna paní psala minulý rok, že měli na pokoji šváby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.17 21:45
Bluestyle :)
@Adrasteia píše:
@MišPat Můžu se zeptat, která CK ho nabízí? Recenze vypadají pěkně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
6.7.17 21:48

@MišPat Aha, tak asi už je vyprodaný, protože mi to hodilo hlášku, že ho už nenabízejí. Každopádně vypadá dobře, jestli jste se už rozhodli, tak přeju skvělou dovču.
Ale ty vysoké teploty mi pořád vrtají hlavou, nevím, jestli bych to vydržela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.7.17 21:52

My jsme byli ve do hotelech v Kolymbii - Kolymbia Sky a Lutania Beach. Oba pěkné, ale ten druhý měl výhodu, protože byl blíž k pláži. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.17 21:57
ještě pořád vybíráme :) jsme nerozhodný,takže jsme ještě teď zarezervovali Dessole olympos beach ve Faliraki :) a do zítra rozhodnem,ale asi vyhraje Dessole.Už jen pro lepší recenze,neplacení lehátek na pláži a celkově se nám líbí víc.Tepla bych se nebála,byly jsme uz dvakrát v Řecku a vždy ještě tak o zýden dýl než teď a dalo se.
@Adrasteia píše:
@MišPat Aha, tak asi už je vyprodaný, protože mi to hodilo hlášku, že ho už nenabízejí. Každopádně vypadá dobře, jestli jste se už rozhodli, tak přeju skvělou dovču.
Ale ty vysoké teploty mi pořád vrtají hlavou, nevím, jestli bych to vydržela. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
6.7.17 22:01
@MišPat píše:

Tak tady ti opět můžu napsat, i když jsme si ve vedlejší diskuzi psaly o Lutanii :lol:.V Dessole Olympos beach byli loni mí rodiče a velká spokojenost se vším!!Od ubytování, přes služby, jídlo až po pláž prý super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.17 22:12
Super :) jsi skvělá. Už sme si tak na 95. % rozhodlý pro Dessole,ale jak se znam,tak to do zejtra ještě desetkrát změníme :)
@luca241 píše:
Tak tady ti opět můžu napsat, i když jsme si ve vedlejší diskuzi psaly o Lutanii :lol:.V Dessole Olympos beach byli loni mí rodiče a velká spokojenost se vším!!Od ubytování, přes služby, jídlo až po pláž prý super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.7.17 07:32

My měli ubytovani u zadni brany komplex 3pokoju v prvnim patre a 3 pokoju ve druhem.Jsou to pokoje č.6_8.Pokoje jsou velice čiste, uklizeji každy den kromě neděle. zaleží vždy na člověku každy potřebuje a má jine naroky…takže podle toho i hodnotí.

ŠVABY…to určo ne, spíš jim tam vklouznul brouk…maji tam trošku odlišnou havěť než u naas. Jídlo bylo skvělé :pankac:,ja byla velice spokojena…rano…ruzne druhy bulek, vek, crosaintu…ze sladkeho mleko…křupinky-čokoladove, kukuřične, a ještě nejake,.sušene ovoce, marmelady, :nevim: med a ruzne druhy neceho tekuteho(ja nejedla)nutela. Parky(ty jsem jedla jednou maly obsah masa)vaječina, slanina, voli oka, syry, salam…male maselko…ovoce a zelenina.To se samozřejmě opakuje.My měli jidlo fakt moc dobre…hlavně hovězí to bylo fakt baječne…jinač ho nejím :pankac:.Byly tam i kuřecí špalíčky :pankac:.
Pití cely den, brali jsme si i do ledniček na pokoj v kelimcich a voda se mohla čepovat do pet lahvi. Takže se nemusí kupovat jako si stěžovali lide z jinych hotelu.Ja byla spokojena.jen bych si nebrala ty naše pokoje č.6?7,8…protože vedle nich je čistička odpadnich vod a při vstupu do hlavnich dveři na nas prskala voda z tohoto zařízeni,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.7.17 07:41

Kolem hotelu čisto, klima…ja to nikdy nepouživala ale v tom horku asik ani nestihala. takže po zhasnutí světel jsem otevřela balkon a spali u otevřenych dveří…komaři teprve začinali. Takže to šlo…samo že je v noci horko.

hotel je fajn obsluha taky dobra…pořad se usmivaji.
Jedine co mi vadilo bylo, čistička u pokoje a že tím pak zalevaji travu. Nekdy to byl smrad.Ale v pokoji jsme krome spani večer a nekdy odpoledne vubec nebyli. A ještě něco…když odchazíš z pokoje pryč, vytahuješ kartu s klíči…a tím padem se vypne všechno i klimatizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.7.17 13:51

@mamina100 Moc děkuju za info, asi do toho půjdem, cena je dobrá, zbyde víc peněz na výlety apod. :D Můžu se prosím ještě zeptat jestli je k obědu a večeři třeba nějaké vysloveně řecké jídlo - třeba musaka? A nabízejí taky ryby? Nechtěla bych jíst kuře celý týden, těším se taky trochu na řeckou kuchyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.7.17 16:53

Gyros, hovězi, lamb…asik ovce lasagne…ruzne veci zapecene asik co zbylo. lilek, bud spenat nebo to bylo neco jineho :nevim: ale bylo to dobry. musaka nevim.ryby byly…bud to vypadalo jak file a jednou bylo neco velkeho…velka ryba dana na tac…zapomeli dat cedlku…ct..bylo ale manžovi chutnalo…fakt bylo fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.7.17 16:57

Neboj neni jen hovezi, ale samo ze se to opakuje. A ja taky nejim vsechno…takze u mne vitezila ryze a nejake maso a zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.7.17 17:30

@mamina100 Děkuju moc. Tak zaplaceno a jedem. :dance: Nevzpomeneš si ještě odkdy dokdy byla snídaně, oběd a večeře? A nevíš, jestli se tam dá koupit v obchodě slunečník? Moc díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.17 21:21

Slunečnik se da koupit…vyjdi z relax hotelu…dej se do prava a na křižovatce taky do prava…a zacinaji obchudky až po lekarnu…cestama pořad do prava se dostaneš zpět k hotelu z druhe strany…jestli umite něco z jazyku…naproti hotelu je kiosek zanim plaž a tam kaplička s přístavem…plno nabidek do lindosu. snidaně od 6.3o do 11.. obed myslim od 12.30 vse u bazenu…klido i v plavkach a treba jen rucnik kolem pasu, vecere jsou vevnitr od…jejda 18.3O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.7.17 21:24

Ikdyž vyjdeš do leva tak tam je podel aleje plno obchudku…koupiš vše. od lehatek, šnorchlu atd opal. kremu…proste vse.na kolik vas to vyslo…nas 56…4lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí