Rhodos teploty v červenci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
11.7.17 21:55

@mamina100 Díky moc za rady, ty časy jídel jsou super - chceme vstávat brzy ráno, takže snídaně od 6:30 je skvělá - fakt do 11 hod.? 8o 8o :palec: Do Lindosu bychom chtěli rádi, nejradši lodí - nevíš, kolik to tak vyjde? Anglicky něco plknu, jsme tedy hlavně na němčinu, ale ta nám tam bude nejspíš naprd. :think:
Ještě jednou díky, díky, je skvělý, když se člověk takhle může vyptat. :D :mavam:
Jo, cena - 16990 za jednoho dospěláka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.17 16:11

Když jedete z fira tak tak byla fajn delegatka. primo u brany je zastavka autobusu,,,takže mužete jet autobusem do lindosu…kolik to stoji to ti neřeknu, nebot my nikam nejezdili…byli jsme tu už kdysi a vše projezdili tak ted jsme si uživali moře a pěších prochazek. A taky tam letos obsluhuje jedna zrzka ještě by tam měla byt…jedna nemluvila a ta druha je ukecana a moc fajn..takže se domluvite s ni a možna poradí. A taky tam už myslim začínal firaček, tak to bude taky češka…tak určo ví kde je pěkně. Tak si to tam užijte a neberte ppokoj naš č.6,7,8 ale klidně se tam mrknete rostou tam pomeranče od tech hovinek :mrgreen: :lol: a to druhe možna limety anebo nezrale pomeranče…fotak stary 17 let tam chudak odešel tak mam jen 5 fotek a jinač bile fotky :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.17 16:13

My byli taky ranni ptačata…a rano u moře skoro nikdo nebyl :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: to byla paradááááááááááá, pak kolem pul devate uz se to plnilo a človek musel davat pozor kde kope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.17 16:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.17 16:24

Po obědě jsou sušenky nebo štrudl nebo listove těsto zapečene se syrem. takže jidla pořad plno…ani si ho nemusiš brat navíc. My měli v kufru hanackou 1,5l a o,5l petky co jsme koupili do letadla a ty jsme si nechali a nabirali do ni vodu. Největši prča bylla že jsme neletěli vic jak 8 let…takže jsem nevěděla co za jidlo vzit do letadla…v letadle zdarma jen kelimek vody.Ja do letadla vzala jen ar musli sušenek a tu koupenou vodu. A duchodci před namma měli 8o :roll: dozu rajčat, dozu paprik, ředkvičky, chleba a obří usmaženy řízek…manža myslel, že mne zabije :pocitac: :zed: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.7.17 20:59

@mamina100 Super, díky, už se moc těšíme. Příští týden by tam nemělo být ani takové horko. Do letadla něco málo beru, ale řízek fakt nee, letíme v pět ráno a v noci se přece nejí, jsem řekla manželovi. :mrgreen: :lol: Snad nám dají už alespoň ten oběd, i když na pokoj budeme muset asi čekat do odpoledne… :think: Vy jste letěli taky z Prahy ráno, nebo večer to tuším létá z Brna a Ostravy.
Jinak ten štrúdl po obědě mě udivuje, paní v CK říkala, že odpolední svačiny hotel nemá. Ale já to v tom horku ani nepotřebuju…
Hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.7.17 21:10

My večer z ov.pak cca do hodiny autobusem zalezi kolik lidi rozvazi a je tam 1 hodina posun. :hug: krasny pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.7.17 21:24

@mamina100 Moc děkuju, užijte si s rodinou krásné léto. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.7.17 19:51

Hojik potom pisni jak se tam líbilo Vám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
26.7.17 21:36

@mamina100 Ahoj, tak jsme zpátky. Bylo to super!!! Měli jsme pokoj v hlavní budově, hned nad jídelnou, pokoj byl docela velký, čistý. Jídlo super, personál ochotný. Pláž se nám nejvíc líbila ta vlevo od hotelu, v přístavu mě to taky neoslovilo. Jezdili jsme hodně po výletech, byla to jedna z nejhezčích dovolených. Ještě jednou moc díky za tvoje informace, moc mi to pomohlo v rozhodování. :palec: :palec: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.7.17 23:00

:dance: supr hlavně že se Vam libilo a užili jste si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie